Főzünk

Túrónudli spárgákkal

2017.05.29. | Szabó Edit
Bokáig járunk a spárgaszezonban, itt az ideje, hogy mi is főzzünk valamit. A sauvignon blanc ételt kíván…  
Tesztelünk

Pascal Jolivet: Pouilly Fumé 2016

2017.05.29. | Szabó Edit
A tavaszi spárgaszezon egyik leghálásabb társa ez a franciásan elegáns sauvignon blanc…  
Tesztelünk

Benedek Pince: Epreskert Sauvignon Blanc 2016

2017.03.30. | Szabó Edit
Elegáns, izgalmas, nagyon szerethető bor, az akácvirág édes illatával, mentás, zöldborsos fűszerességgel. Jól iható, de van benne tartás.  
Iszunk

A sauvignon blanc, ha magyar

2016.07.01. | Burai László
Ha a Borsmenta szerkesztőségében összeülünk kóstolni, akkor legtöbbször egy-egy témát járunk körül. Persze nem olyan részletességre kell gondolni, ami mondjuk a teljes magyar kínálatot…