Főzünk
Waldorf-saláta
2021.01.14. | Molnár Andor
A Waldorf-saláta klasszikus receptje már több mint 120 éves. Az ételnek számos változata ismert, de Molnár Andor most a New York-i eredetit készítette el nekünk…
Főzünk
Kelkáposztába göngyölt currys sertéshús
2021.01.07. | Molnár Andor
Molnár Andor kelkáposztába göngyölt sertéshúsa nem csupán látványos, hanem egészséges és finom is. Érdemes kipróbálni!
Főzünk
Lencseleves füstölt csülökkel
2021.01.02. | Szabó Edit
Január elsején kötelező fogás, de egy jó lencselevesnek bármikor örülünk. Íme a csalhatatlan recept…
Főzünk
Mákos guba
2021.01.02. | Szabó Edit
Van, ahol karácsonykor, és van, ahol újévkor kerül az asztalra. A mákos gubának rengeteg változata ismert, de szerintünk ez a legfinomabb…
Főzünk
Kocsonya, ahogy Méhes Vilmos készíti
2020.12.31. | Szabó Edit
Méhes Vilmos mestere a kocsonyakészítésnek. Aki követi az utasításait és rászánja az időt, tökéletes kocsonyát tálal. Íme…
Főzünk
Zöldséges-csirkés tortillatekercs
2020.12.21. | Szabó Edit
Egyszerű, gyors, abbahagyhatatlan. Aki 20 perc alatt mennyei vacsorát szeretne varázsolni az asztalra, válassza ezt a zöldséges-csirkés tortilla receptet…
Főzünk
Sütőtökös pite
2020.12.10. | Szabó Edit
A sütőtökös pite, az amerikaiak klasszikus hálaadás napi süteménye már itthon is egyre népszerűbb. Íme egy jó recept, érdemes kipróbálni…
Főzünk
Ünnepi húsleves gyöngytyúkból
2020.12.08. | Szabó Edit
A gyöngytyúkleves sok családban karácsonyi klasszikus. Elkészítése egyszerű, és bár időigényes, minden várakozást megér. Az íze valóban ünnepi…
Főzünk
Chili con carne
2020.12.03. | Molnár Andor
Ez a mexikóinak tartott klasszikus valójában Texasból indult hódító útjára, de ma már szinte mindenhol készítik. Íme egy biztos recept Molnár Andortól…
Főzünk
Márványos kuglóf
2020.11.26. | Molnár Andor
Ez a márványos kuglóf a békebeli vasárnapi uzsonnák hangulatát idézi. Igaz, hogy dagasztani és keleszteni kell, de fussunk neki bátran, érdemes!
Főzünk
Fokhagymás-tejszínes garnéla
2020.11.17. | Szabó Edit
Hamisítatlan mediterrán fogás. Percek alatt elkészül, benne van a tenger minden íze, a lusta tengerparti nyarak minden álmodozása. A fokhagymás garnéla ünnepi étel, pezsgő vagy fehérbor…
Főzünk
Három gyors mártogatós
2020.08.24. | Szabó Edit
Íme három remek mártogatós: egy kapros-fetás, egy petrezselymes-tojásos és egy korianderes-kápiás. Vendégvárónak, vacsorára, együtt és külön-külön is ajánljuk…
Főzünk
Rakott karfiol gerslivel
2020.07.13. | Szabó Edit
Az időt ugyan rá kell szánni, de a rakott karfiolt könnyű elkészíteni. Bármilyen évszakban, bármilyen napszakban tökéletes ebéd vagy vacsora…
Főzünk
Korianderes kápiakrém
2020.06.20. | Szabó Edit
Nézzétek, hogy úszom! 6.
Ezt az ismerős, mégis különleges ízvilágú kápiakrémet tálalhatjuk húsok mellé, de tunkolhatunk bele pitát, sajtot, zöldségeket is…
Főzünk
Gyümölcsös-lekváros kukoricaprósza
2020.06.19. | Pesti Eszter
Nagyanyáink korában kedvelt édesség volt, de mára valahogy elfelejtettük. Pedig a kukoricaprósza nagyon finom, ráadásul a gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Mi most tavaszi gyümölcsökk…