
Eszünk
Be my Valentine
Eszünk
Be my Valentine
Valentin-napra szinte minden vendéglátóhely különleges menüvel készül. Munkatársunk, Barossné Koós Andrea az idén a Cut & Barrelben foglalt asztalt, és nem bánta meg…
Eszünk

Ázsiai leveskalauz
2025. 01. 21. | Borsmenta
Phở, tom yum, wonton – egyik ázsiai leves izgalmasabb, mint a másik. De vajon melyik micsoda, honnan származik és hogyan esszük? Elmeséljük!
Eszünk

Spanyol stand up vacsoraesten jártunk
2023. 11. 26. | Nádasi Eszter
Spanish Affair címmel hirdetett vacsoraestet egy novemberi csütörtök estére a budapesti Tapas Fino. A rendezvény házigazdája Czinege Tamás volt, a főszereplői pedig a cava és az olíva…
Eszünk

Gasztroszimfónia a Metróban
2023. 11. 10. | Vargha Márk
Ki ne szeretne benézni a kulisszák mögé, részese lenni máskor nem látható pillanatoknak! Vargha Márk kollégánk a Metro séfasztalához kapott meghívást, ahol a Bocuse d’Or verseny idei bronzérmese, Dalnoki Bence tálalta a fogásokat…
Eszünk

Bükk, Mályinka, Iszkor…
2023. 11. 08. | Juga Péter
Pohner Ádám séf és kedvese, Kun A. Luca közös álmukat váltották valóra Mályinkában, az Északi-Bükk bájos kistelepülésén, ahol a falu régi kocsmáját átalakítva nyitották meg az Iszkor névre hallgató éttermüket…
Eszünk

Ez aztán nem piskóta!
2023. 10. 19. | Szaniszló Noémi
A Piskóta – Minden, ami mentes pékség-kávézó kínálata a diétázók álma. Minden van, amire az ember vágyik, glutén-, tej- és cukormentes, esetleg vegán változatban, de az eredetihez a megtévesztésig hasonló textúrával és ízvilággal…
Eszünk

Megnyílt a Bazaar Budapest!
2023. 09. 28. | Szabó Edit
Minden szinten szinte minden! Sörkert, brunchétterem, olasz vendéglő és keleti vacsorázóhely várja a közönséget Budapest bulinegyedében, a Gozsdu udvar tőszomszédságában...
Eszünk

Helló, Balatonszemes!
2023. 08. 07. | Németh Judit
Folytatjuk kalandozásunkat a Balaton déli partján. A balatonszemesi Kistücsök étterem Séfszobájának meglátogatása kötelező program a gourmet vendégek számára. Hogy miért? Németh Judit elmeséli, és környékbeli látnivalókat is ajánl…
Eszünk
Eszünk

Helló, Siófok!
2023. 06. 19. | Németh Judit
Megtaláltuk a Balaton déli partjának egyik legromantikusabb helyszínét. Az Egy Csipet Nádas az, Siófok természetvédelmi területén. Jó konyha, barátságos vendéglátás, madárfütty, boldogság! A helyet Németh Judit látogatta meg…
Eszünk

Külvárosi kiválóságok
2023. 06. 15. | Vargha Márk
Nem feltétlenül kell egy nagyváros centrumában keresgélnünk, ha csúcsközeli gasztronómiai élményre vágyunk. Vargha Márk most három – egy krakkói, egy pesti és egy budai – külvárosi éttermet mutat be, melyekért megéri kimozdulni…
Eszünk

Nápoly íze az Augusztban!
2023. 06. 13. | Szabó Edit
Pisztáciafagyi, pisztáciás éclair, málnás süti, minikuglóf és még számos pisztáciás édesség várja a közönséget Budapesten, a Fény utcai Augusztban. És hogy miért éppen pisztácia? Elmeséljük!
Eszünk

Tavaszi képeslapok
2023. 06. 08. | Vargha Márk
Vargha Márk szezonális sorozata a befejező részhez érkezett. A tavaszi képslapokon szokás szerint jó ételekről, italokról és az azokat készítő tehetséges emberekről ír. Vagyis olyasmikről, amiért érdemes élni…
Eszünk

Borvacsora a Páskomban
2023. 06. 01. | Németh Judit
Kényelmes szálláshely, színvonalas kiszolgálás, jó programok, remek ízek – ez vár ránk a lajoskomáromi Páskomban. Németh Judit egy borvacsorán járt, ahol az ételekért Garai Ádám, a borokért a Szőke Mátyás és Zoltán pincészet képviseletében Szőke Mátyás felelt…
Eszünk

Kinyitott a Sophisto terasza!
2023. 05. 15. | Vargha Márk
A belváros közepén nyílt pezsgőbár lazán kínálja a luxust, és most már a teraszon üldögélve is belekóstolhatunk az osztrigás-pezsgős élmények sokszínűségébe…