Vendégoldal
Magyar borok Horvátországban
2021.04.29. | Borsmenta
A 28 éves sztárséf, Deni Srdoč lesz a rijekai Hilton Hotel új éttermének konyhafőnöke. Kérésére több magyar bor is bekerült az étterem kínálatába…
Tesztelünk
Balassa Bor: Bomboly Édes Szamorodni 2017
2020.02.24. | Szabó Edit
Ehhez az édes szamorodnihoz a mádi Bomboly-dűlőben szedték a szőlőt, ahol az agyagos termőréteg alatt egy sereg izgalmas vulkanikus kőzetben keres magának helyet a növény gyökere. Nem k…
Tesztelünk
Balassa Bor: Villő/Mézes-Mály Furmint 2016
2018.01.26. | Szabó Edit
Komplex, intenzív, mégis könnyed, elegáns. Csupa ellentét, csupa játék, csupa meglepetés. Nem olcsó, de aki teheti, vegyen belőle kettőt, és az egyiket felejtse a borhűtő mélyén legaláb…
Iszunk
Gazdagság
2016.11.02. | Burai László
Talán ez az első jelző, ami Balassa István borairól eszembe jut. Utána még rengeteg más is, de a legjellemzőbb az a gazdagság, ami a szerkezetre és az aromáira is jellemző. Eddig évről…