Főzünk
Három gyors mártogatós
2020.08.24. | Szabó Edit
Íme három remek mártogatós: egy kapros-fetás, egy petrezselymes-tojásos és egy korianderes-kápiás. Vendégvárónak, vacsorára, együtt és külön-külön is ajánljuk…
Főzünk
8 megbízható kenyér-, kifli- és kalácsrecept
2020.06.11. | Szabó Edit
A vírus (reméljük, nem csak átmenetileg) visszavonulót fújt, de a tavaszi karanténidőkben kialakult szokások egyike-másika biztosan velünk marad. Rákaptunk például a sütésre. Íme 8 megb…
Főzünk
Pekeskifli
2020.04.24. | Szabó Edit
A pekeskifli a sváb konyha remeke, eszményi borkorcsolya, de vendégvárónak vagy a délutáni kávé mellé is ideális…
Főzünk
Kapros-túrós pogácsa
2019.10.08. | Klich Zsuzsa
A könnyű fehérborok tökéletes kísérője, gyerekzsúrok sztárja, lusta vasárnap délutánok megfűszerezője… Ez a túrós pogácsa igazán sokoldalú, érdemes kipróbálni…
Főzünk
Parmezános rudak oregánóval
2019.07.08. | Klich Zsuzsa
Ez aztán a tökéletes borkorcsolya! Fűszeres, omlós, és bármilyen bor mellett megállja a helyét…
Főzünk
Sonkás-ananászos táska
2019.05.03. | Klich Zsuzsa
Kiváló borkorcsolya, ízletes sós sütemény, remek vendégváró falat, különleges tízórai a gyerekeknek… A sonkás-ananászos táska sokak kedvence, érdemes kipróbálni.
Főzünk
Szilveszteri malacpogácsa juhtúróval
2018.12.29. | Klich Zsuzsa
Valami eredeti, de könnyen összeállítható borkorcsolyára vágysz? Íme egy ötlet Klich Zsuzsától. Ha nincs jeles nap, szaggasd egyszerűen kerekre, de egy kevés extra munkával igazi szilve…
Főzünk
Mákos pogácsa
2018.10.23. | Klich Zsuzsa
Ez a gyorsan összeállítható süti a háziasszonyok álma: a délutáni tea mellé és az esti borozgatáshoz egyaránt tökéletes, ráadásul elkészíteni is egyszerű…
Főzünk
Padlizsánpuding
2017.12.04. | Szabó Edit
A padlizsánból általában krémet, pástétomot készítünk. Úgy is nagyon finom, pudingként azonban egészen különleges, és az elkészítése sem bonyolult. Érdemes kipróbálni…
Főzünk
Sörkifli, a nagy klasszikus
2017.11.27. | Varga Anita
Sörre bor – mindenkor. Borra sör – minden kör? Bor mellé borkorcsolya. Sör mellé sörkifli? Vagy mégsem? Süssünk egyet, és próbáljuk ki…
Főzünk
Libatepertős pogácsa
2017.11.08. | Varga Anita
Ha Márton-nap, akkor liba és újbor minden mennyiségben! Ez a fenséges libatepertős pogácsa a borkorcsolya maga…
Főzünk
Francia parasztkenyér
2017.10.17. | Varga Anita
Budajenő utcáit járva messziről feltűnik egy takarosan felújított parasztház, abban lakik Ormós Gabi, ott süti szebbnél szebb kovászos költeményeit, négy cicája téblábol körülötte. Tőle…
Főzünk
Lecsó kenyértésztában
2017.09.29. | Varga Anita
Ahány ház, annyi lecsó. A klasszikus, a nagyi receptje, a szomszédé... de azért mindig a saját a legjobb. Néha persze jó kalandozni, újdonságokat kipróbálni. Varga Anita most kenyértész…
Főzünk
Napraforgó
2017.06.27. | Varga Anita
Ízig-vérig nyári borkorcsolya Varga Anita konyhájából. Többféle ízesítéssel készülhet, egyikben sem fogunk csalódni...
Főzünk
Minibuci
2017.06.05. | Varga Anita
Vadul süt a nap, tombol a grillszezon! Anita megmutatja, hogyan kell minibucit sütni a hamburgerünkhöz…