Vendégoldal
Szöveglibák – avagy lapszerkesztés karaté idején
2020.04.01. | Szoruló Pál
A Marsbeton szupertitkos ámítógépét ismeretlen tettesek megkeszegelték...
Vendégoldal
De! Kell troll!
2019.04.01. | Szoruló Pál
Április 1. drága ünnep
A Borshanta lelkes csapata ma is megmutatta, hogy nem ismer akadályt. Összefoglaljuk a trollnap híreit.
Vendégoldal
Nem kell troll!
2019.03.31. | Borsmenta
Aligha kétséges, hogy a lap április elseji kitettsége az átlagosnál is fokozottabb, de a Borsmenta nem fél, nem hagyja magát!
Beszélgetünk
Határ a csillagos ég
2018.04.01. | Szoruló Pál
Csípős tavaszi beszélgetés (????)
A „mackósok” bibliájának számító Nagy Széfkönyv és a Sokkal erősebb című fitneszútmutató után (mindkettőt Felvető Tábor tervezte) ismét nagy fába vágja a fejszéjét Zsabó Kredit, a Sorsm…
Iszunk
Csoda Mádon
2018.04.01. | Szoruló Pál
Ha megtörtént miért nem tudhatunk róla?
Különös, eddig sosem tapasztalt jelenség dúlta fel az Úrágya-dűlő hétköznapjait…
Vendégoldal
Jaj, te vendég! Ne menj még!
2017.04.01. | Szoruló Pál
Olykor a hóhér is élvezi, ha akasztják. Ünnepi válogatás a Borsmenta vendégeinek bejegyzéseiből...
Kicsi még a Borsmenta, de a csápjai messzire elérnek (képzavar, biológiai abszurdum, de jól hangzik…). Bejár a szerkesztőségbe boldog-boldogtalan, európai, amerikai, néha pár visszatérő…
Utazunk
Utazz magadban!
2017.04.01. | Szoruló Pál
Áprilisi kiútmutató bizonytalanoknak
Nagyon el akartam volna utazni, de sehogy se tudtam dönteni, hová legyen a menet.
Eszünk
A séfasztal alatt
2017.04.01. | Szoruló Pál
Passzátszéll Tamás négy Michelin-csillagot, egy Vénusz étolajat és két Göncölszekeret adományozott Paul Bocuse francia séfnek.
Főzünk
Új, hullámos tejbegríz
2017.04.01. | Szoruló Pál
Kell a csomó!
A tejbegríz az első szájból kiberrrregett-kifröcsögött kulimász, az első ölben landoló pottyanat, az első falra köpött pépes falat. Ilyenkor tejbepapi a neve.
Tesztelünk
Tehéndombi Tőgyei Fehér 2017
2017.04.01. | Szoruló Pál
Sűrű, gazdag, intenzív ital, a friss széna, a tavaszi virágok és a tehénlepény visszafogott illatával. Jól lehűtve kiváló frissítő. Alkoholtartalma rendkívül visszafogott, nyugodtan kér…
Iszunk
Visszavágtak a Garciák!
2017.04.01. | Szoruló Pál
Le a nőborok uralmával, egyenjogúságot a férfiaknak! A könnyűléptű tokaji borásznők sikerét megirigyelvén korszakos lépésre szánta el magát három borvitéz...
Beszélgetünk
Felmásztunk a falvédőre
2017.04.01. | Szoruló Pál
Lézerinterjú Horváth Gáborral
Konyha az egész világ, és magyar benne minden séf – ezzel a felirattal hímzett falvédők jelentek meg a kulinária fellegváraiban San Sebastiantól Palkonyáig, Kalocsától Tokióig.