Tesztelünk
Rubin Borászat: Peripheria Merlot BIO 2019
2024.05.26. | Nádasi Eszter
A Rubin Borászat 2019-es évjáratú merlot bora második helyezést ért el a Borsmenta fajtatesztjén: hűvös, gyümölcsös és fűszeres...
Tesztelünk
Rubin Borászat: Phenomëne Merlot BIO 2020
2024.05.19. | Szabó Edit
A Rubin Borászat 2020-as merlot-ja a Phenomëne borcsalád első tagja. Mély és sokrétű, érett és szerethető. Zsíros sajtok remek társa lehet, de az se baj, ha egy jó csülök mellé töltjük…
Tesztelünk
IKON Borászat: Shiraz 2021
2024.03.03. | Szabó Edit
Az IKON Borászat Shiraz bora mély fűszerességgel csábít. Étcsokoládés édességek mellé ajánljuk…
Eszünk
Helló, Balatonmáriafürdő!
2023.05.10. | Németh Judit
A Balaton déli partja kicsit mostohagyerek, pedig nagyszerű helyek várják itt a családokat, a gasztroturistákat vagy a borok szerelmeseit. Kezdjük a térség felfedezését a leghosszabb st…
Tesztelünk
Kislaki Bormanufaktúra – Légli Géza: Franc Válogatás 2019
2023.03.22. | Szabó Edit
A Kislaki Bormanufaktúra csak a legkiemelkedőbb évjáratokban palackoz Franc Válogatást. Ez a bor a Landord-dűlő válogatott terméséből készült, és akár étcsokis desszertek, akár marhapör…
Tesztelünk
Hujber Pince: Rozé Pezsgő
2023.01.24. | Szabó Edit
A Hujber Pince cabernet franc rozé pezsgője üde és kedves. Ne várjunk vele alkalomra, egyszerűen csak nyissuk ki, és örüljünk neki!
Tesztelünk
Bujdosó Pincészet: Csomó Sauvignon Blanc 2021
2022.09.04. | Szabó Edit
Bujdosóék Csomó névre keresztelt sauvignon blanc-ja a mindennapok bora. Üde, friss, jól csúszik, szívesen iszunk belőle még egy pohárral…
Tesztelünk
Kislaki Bormanufaktúra: Vitéz Cabernet Sauvignon 2019
2022.04.08. | Szabó Edit
A Kislaki Bormanufaktúra Vitéze a könnyedebbre hangolt cabernet sauvignonok közül való. Zöldséges nyári ételek mellé ajánljuk…
Tesztelünk
Rubin Borászat: Cabernet Sauvignon 2019
2022.03.28. | Szabó Edit
A balatonkeresztúri Rubin Borászat biotanúsítvánnyal rendelkező területeiről kedves, lendületes cabernet sauvignon született 2019-ben. A bort magyaros ételek, pörköltek mellé ajánljuk..…
Tesztelünk
Késa Birtok: Brut Nature 2020
2022.03.02. | Szabó Edit
A balatonboglári Késa Birtok zöld veltelini pezsgőjét roston sült balatoni halak mellé ajánljuk…
Tesztelünk
Bujdosó Pincészet: Kalóz Kékfrankos 2020
2021.11.24. | Szabó Edit
Ha van bor, ami paprikás krumplit kíván, akkor a Bujdosó Kalóz Kékfrankosa az. Könnyű, borsos, fűszeres, a magyaros ízvilágú ételek mellett kiválóan megállja a helyét…
Tesztelünk
Késa Birtok: Shiraz 2020
2021.11.15. | Szabó Edit
Pizzához keres bort? Már meg is találta! A Késa Birtok Shiraza a maga áfonyás, zöldfűszeres világával tökéletes kiegészítője a paradicsomos olasz ételeknek…
Tesztelünk
Kristinus Borbirtok: Zenit Pet-Nat (Bio) 2020
2021.10.27. | Szabó Edit
A Kristinus Borbirtok Zenit Pet-Nat bora a legtökéletesebb aperitifital: az ember azonnal éhes lesz tőle. Hogy egyébként még kedves és finom is, az már csak hab a tortán…
Tesztelünk
Kristinus Borbirtok: Krisecco Rosé 2019
2021.09.05. | Szabó Edit
Mérték, elegancia, egyensúly. A Krisecco nem finomkodik, nem tetszeleg, egyenes tartással robban bele az estébe, és magától értetődő természetességgel teszi nélkülözhetetlenné magát…
&…
Tesztelünk
Garamvári Szőlőbirtok: Furmint Brut
2020.06.29. | Szabó Edit
Garamvári Vencel, a pezsgőkészítés hazai nagy öregje jól nyúlt a furminthoz. Ezt a palackot egy meghitt estén ugyanúgy kinyithatjuk, mint egy komolyabb vacsorán a húsok mellé…