Tesztelünk
Rubin Borászat: Cabernet Sauvignon 2019
2022.03.28. | Szabó Edit
A balatonkeresztúri Rubin Borászat biotanúsítvánnyal rendelkező területeiről kedves, lendületes cabernet sauvignon született 2019-ben. A bort magyaros ételek, pörköltek mellé ajánljuk..…
Tesztelünk
Késa Birtok: Brut Nature 2020
2022.03.02. | Szabó Edit
A balatonboglári Késa Birtok zöld veltelini pezsgőjét roston sült balatoni halak mellé ajánljuk…
Tesztelünk
Bujdosó Pincészet: Kalóz Kékfrankos 2020
2021.11.24. | Szabó Edit
Ha van bor, ami paprikás krumplit kíván, akkor a Bujdosó Kalóz Kékfrankosa az. Könnyű, borsos, fűszeres, a magyaros ízvilágú ételek mellett kiválóan megállja a helyét…
Tesztelünk
Késa Birtok: Shiraz 2020
2021.11.15. | Szabó Edit
Pizzához keres bort? Már meg is találta! A Késa Birtok Shiraza a maga áfonyás, zöldfűszeres világával tökéletes kiegészítője a paradicsomos olasz ételeknek…
Tesztelünk
Kristinus Borbirtok: Zenit Pet-Nat (Bio) 2020
2021.10.27. | Szabó Edit
A Kristinus Borbirtok Zenit Pet-Nat bora a legtökéletesebb aperitifital: az ember azonnal éhes lesz tőle. Hogy egyébként még kedves és finom is, az már csak hab a tortán…
Tesztelünk
Kristinus Borbirtok: Krisecco Rosé 2019
2021.09.05. | Szabó Edit
Mérték, elegancia, egyensúly. A Krisecco nem finomkodik, nem tetszeleg, egyenes tartással robban bele az estébe, és magától értetődő természetességgel teszi nélkülözhetetlenné magát…
&…
Tesztelünk
Garamvári Szőlőbirtok: Furmint Brut
2020.06.29. | Szabó Edit
Garamvári Vencel, a pezsgőkészítés hazai nagy öregje jól nyúlt a furminthoz. Ezt a palackot egy meghitt estén ugyanúgy kinyithatjuk, mint egy komolyabb vacsorán a húsok mellé…
Tesztelünk
IKON Borászat: Shiraz 2017
2020.05.13. | Szabó Edit
Kedves, fűszeres, gyümölcsös shiraz az IKON-tól megszokott minőségben. Könnyű érteni, könnyű szeretni…
Tesztelünk
Rubin Borászat: Merlot 2017
2020.01.18. | Szabó Edit
A merlot a balatonboglári Rubin Borászat kiemelt fajtája, nagy becsben tartják. Ez a nagy testű, magas alkoholtartalmú vörös a szűztermésből készült. Füstölt húsok, vadak mellé ajánljuk…