Tesztelünk
Szentesi KÉTII: Érintés 2018
2021.02.04. | Szabó Edit
A Szentesi Pince 2018-as Érintés nevű házasítása bámulatosan szép bor. Olyan harmóniát áraszt magából, hogy szinte neki lehet dőlni…
Tesztelünk
Szent Benedek Pincészet: Furmint Szent Tamás-dűlő 2008
2021.01.28. | Szabó Edit
Van az úgy, hogy az ember kincset talál. A tállyai Szent Benedek Pincészet 2008-as Szent Tamás Furmintja ennyi év után is kirobbanó formában van…
Tesztelünk
Szent Gaál Kastély és Borház: Passionata 2016
2021.01.19. | Szabó Edit
A Szent Gaál Borház 2016-os Passionata nevű bora a Strázsahegyi-dűlő válogatott terméséből készült. Vadételek, kemény sajtok mellé ajánljuk…
Tesztelünk
St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet: Örökké 2018
2021.01.10. | Szabó Edit
A 2018-as Örökké Egri Cuvée Superior a St. Andrea Pincészet egyik büszkesége. Elegáns, szép fehérbor, baráti beszélgetések és ünnepi vacsorák méltó társa…
Tesztelünk
Szentesi Pince: Zengő „Öcsi” 2017
2021.01.04. | Szabó Edit
A régi magyar szőlőfajták újraélesztésével sikerrel kísérletező Szentesi József munkáját dicséri ez a gyönyörű Zengő, a félédes „nagytestvér” méltó száraz párja. Kiváló évjárat izgalmas…
Tesztelünk
Szent Donát Borkúria: Szent Donát Parcella Olaszrizling 2017
2020.12.23. | Szabó Edit
A Szent Donát Borkúria Parcella Olaszrizlingjéhez a Szitahegy-dűlő adta a szőlőt. A bor spontán erjedt, tartályban érett, derítés és szűrés nélkül palackozták. Igazi izgalom a természet…
Tesztelünk
Pósta Borház: Kadarka 2017
2020.12.13. | Szabó Edit
A szekszárdi Pósta Borház kadarkája a mindennapok fűszere, de a karácsonyi asztalon is ott a helye a halászlé mellett…
Tesztelünk
Jekl Pincészet: Villányi Prémium Kadarka 2017
2020.12.09. | Szabó Edit
Az Ördög-árok a Villányi borvidék kiemelkedő termőhelye. Ott termett az a szőlő, amiből a Jekl Pincészet intenzív, gazdag kadarkája megszületett…
Tesztelünk
Szentpéteri Borpince: Tramini 2019
2020.11.18. | Szabó Edit
A Szentpéteri Borpince 2019-es traminijét még az is szeretni fogja, aki nem lelkesedik a fajtáért. Kellemes, frissítő bor, kínáljuk aperitifként vagy saláták mellé…
Tesztelünk
Wassmann Pince: Cabernet Franc 2015
2020.11.02. | Szabó Edit
Egy német házaspár beleszeret a Villányi borvidékbe, Pécsdevecserre költözik, és megalapítja a vidék első biodinamikus pincészetét. Ralf és Susann csodás cabernet franc-ja önmagáért bes…
Tesztelünk
Tomcsányi Családi Birtok: Syrah 2017
2020.10.28. | Szabó Edit
Vörösbor a Somlóról? Láttunk már olyat, de ez most valami más! Tomcsányiék szűretlen és derítetlen syrah bora maga a természetesség…
Tesztelünk
ApróKertek: Régi Álom Néró 2018
2020.10.23. | Szabó Edit
Az organikusan gazdálkodó pázmándi ApróKertek gyönyörű néró bora igazi ritkaság. Már csak néhány palack van belőle forgalomban, aki szeretné megkóstolni, annak komoly felderítő munkát k…
Tesztelünk
Somlói Apátsági Pince: Furmint 2017
2020.10.10. | Szabó Edit
A Somlói Apátsági Pince furmintja szép igazolása annak, hogy a fajta a Somlón is jól érzi magát. Fogyasztóbarát bor, könnyű szeretni, de avatott borfanoknak is tartogat meglepetéseket……
Tesztelünk
Bott Frigyes: Juhfark 2018
2020.09.28. | Szabó Edit
Bott Frigyes Juhfark natúrbora szűretlenül és derítetlenül került palackba, így a színe opálos, az íze páratlanul gazdag. A természetesség kedvelőinek ajánljuk…
Tesztelünk
Pálffy Pince: Héja 2018
2020.09.02. | Szabó Edit
Ez a traminiből készült narancsbor a Pálffy Pince eddigi legszebb kísérlete ezen a magasságon. Gazdag, intenzív, meglepő. A különlegességek kedvelőinek ajánljuk…