Főzünk
Gyümölcsös-lekváros kukoricaprósza
2020.06.19. | Pesti Eszter
Nagyanyáink korában kedvelt édesség volt, de mára valahogy elfelejtettük. Pedig a kukoricaprósza nagyon finom, ráadásul a gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Mi most tavaszi gyümölcsökk…
Főzünk
Húsvéti fonott kalács
2017.04.14. | Varga Anita
Varga Anita kelt kalácsa rendkívül jól mutat az ünnepi asztalon, és ráadásul finom is. Érdemes próbálkozni vele, megéri a befektetett energiát…
Iszunk
A költészet napján nyílik a Magvető Café!
2017.04.10. | Raab Zsuzsanna
Könyvesbolt, rendezvénytér, kávézó – ez mind együtt a Magvető Café. A Nyáry Krisztián által megálmodott író-olvasó találkozóhely kellemes kávézások és tartalmas beszélgetések színtere l…
Beszélgetünk
A tányér a vásznam, az íz a temperám
2016.06.25. | Szabó Edit
Beszélgetés Baracskay Angélával
Baracskay Angélának két kézzel szórta a tehetséget a Teremtő. A Baraka főcukrászának egyedi desszertjei aprólékos műgonddal megkomponált alkotások. Szeg…