Találatok száma: 1
Eszünk
Túrázz, hüttézz Ürömön!
2020.01.17. | Szabó Edit
Napsütéses télben túrázni akkor is kellemes, ha a hőmérő higanyszála tartósan a nulla alatt időz. Utána egy húsleves az Ürömi Hüttében, és már tudod, hogy ezért az élményért minden téli…
Utazunk
Mókahegyek a vízivilágban
2018.04.05. | Varga Anita
Ha valódi, önfeledt élményt akarunk szerezni gyermekeinknek, az Aquaworld Resort garantált siker lesz. Budapest IV. kerületében, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen találhat…
Főzünk
Főzünk
Narancsos csokitorta
2018.03.19. | Varga Anita
Ez az egyik legízletesebb csokitorta, amit valaha kóstoltunk. Nem kell megijedni, a recept hosszú, de a torta elkészítése cseppet sem bonyolult, és még csak nem is annyira időigényes...…
Eszünk
Gyerekbarát Manna-brunch
2018.02.02. | Varga Anita
Süppedős, lazulós lounge-hangulat, pompás panoráma, udvarias kiszolgálás és egy elszeparált, 50 négyzetméteres gyerekparadicsom. Többek között ezzel várja az éhes családokat a Manna Lou…
Eszünk
Cukor és fahéj
2017.12.24. | Varga Anita
December közepén már sok helyen fahéj- és cukorillat lengi be az otthonokat. Süvíthet kint a szél, mi már ott dédelgetjük a szenteste melegét a szívünkben. Ezt a hangulatot hozta el nek…
Eszünk
Állatbarát, gyerekbarát, kutyabarát
2017.12.18. | Varga Anita
A Vasmacska KávéZoo egy kis oázis a városi dzsungelben. Itt nyuszik, csincsillák, kacagó gerlék, tengerimalacok és sok más állat társaságában időzhetnek a vendégek egy jó kávé, sütemény…
Főzünk
Sörkifli, a nagy klasszikus
2017.11.27. | Varga Anita
Sörre bor – mindenkor. Borra sör – minden kör? Bor mellé borkorcsolya. Sör mellé sörkifli? Vagy mégsem? Süssünk egyet, és próbáljuk ki…
Eszünk
Advent Budapesten
2017.11.24. | Varga Anita
November 10. óta áll feldíszítve az elmaradhatatlan karácsonyfa a budapesti Vörösmarty téren. Száll az illat, kigyúlnak a fények, és a felállított bódékban serényen sütnek-főznek a fára…
Főzünk
Libatepertős pogácsa
2017.11.08. | Varga Anita
Ha Márton-nap, akkor liba és újbor minden mennyiségben! Ez a fenséges libatepertős pogácsa a borkorcsolya maga…
Eszünk
Gastro-Hack
2017.10.21. | Varga Anita
Bár szívünket-lelkünket átjáróan meseszépek a természet színei ősszel, egy-egy kirándulás után jólesik közelebb bújni egymáshoz… vagy egy nápolyi kemencéhez… vagy egy nagy zöld tojáshoz…
Főzünk
Francia parasztkenyér
2017.10.17. | Varga Anita
Budajenő utcáit járva messziről feltűnik egy takarosan felújított parasztház, abban lakik Ormós Gabi, ott süti szebbnél szebb kovászos költeményeit, négy cicája téblábol körülötte. Tőle…
Eszünk
Gasztro-mi???
2017.10.13. | Varga Anita
Csodaszép őszünk van, ugye? Ilyenkor szívesen megyünk kirándulni, és nemcsak a színes levelű fák közé, mert a nagyváros dzsungele is tartogat meglepetéseket. Például olyasfajta furcsasá…
Főzünk
Kanelbullar
2017.10.12. | Varga Anita
Vajon mi rejlik az egzotikus hangzású szó mögött? A legklasszikusabb svéd péksütemény, a fahéjas csiga. Érdemes vele meglepni a családot, imádni fogják. Hardcore édességimádóknak kínálj…
Főzünk
Lecsó kenyértésztában
2017.09.29. | Varga Anita
Ahány ház, annyi lecsó. A klasszikus, a nagyi receptje, a szomszédé... de azért mindig a saját a legjobb. Néha persze jó kalandozni, újdonságokat kipróbálni. Varga Anita most kenyértész…