Főzünk

Padlizsánpuding

2017.12.04. | Szabó Edit
A padlizsánból általában krémet, pástétomot készítünk. Úgy is nagyon finom, pudingként azonban egészen különleges, és az elkészítése sem bonyolult. Érdemes kipróbálni…  
Főzünk

Sörkifli, a nagy klasszikus

2017.11.27. | Varga Anita
Sörre bor – mindenkor. Borra sör – minden kör? Bor mellé borkorcsolya. Sör mellé sörkifli? Vagy mégsem? Süssünk egyet, és próbáljuk ki…  
Főzünk

Libatepertős pogácsa

2017.11.08. | Varga Anita
Ha Márton-nap, akkor liba és újbor minden mennyiségben! Ez a fenséges libatepertős pogácsa a borkorcsolya maga…  
Főzünk

Lecsó kenyértésztában

2017.09.29. | Varga Anita
Ahány ház, annyi lecsó. A klasszikus, a nagyi receptje, a szomszédé... de azért mindig a saját a legjobb. Néha persze jó kalandozni, újdonságokat kipróbálni. Varga Anita most kenyértész…
Főzünk

Napraforgó

2017.06.27. | Varga Anita
Ízig-vérig nyári borkorcsolya Varga Anita konyhájából. Többféle ízesítéssel készülhet, egyikben sem fogunk csalódni...  
Főzünk

Medvehagymás pogácsa

2017.03.30. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 6.
Imádom a medvehagymát; benne van a tavasz illata, pikáns és kacér, mint mi, nők ebben az évszakban, és rengetegféleképpen fel lehet használni: főzéshez, sütéshez, akár egyszerűbb szendv…
Főzünk

Diós pogácsa

2017.03.21. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 5.
Ez is olyan sós sütemény, ami két napig készül, de higgyétek el, megéri a fáradságot!  
Főzünk

Ricottás császárzsemle

2017.02.24. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 3.
Ez a sütemény nagyon sokarcú. Tökéletesen megfelel egy könnyű vörös- vagy egy érleltebb fehérbor mellé, de a gyerekek is örülnek neki, ha reggelire kínáljuk. Minden a tálaláson múlik… &…
Eszünk

A vidék íze, és ami mögötte van

2017.02.20. | Raab Zsuzsanna
Háztáji mangalica, ellenőrzött gazdaságból származó sajt, szezonális, közvetlenül a termelőtől beszerzett roppanós zöldség és zamatos gyümölcs – melyik nagyvárosi ember ne vágyna minder…