Találatok száma: 2501
Utazunk

Az 501-es nem kopik
2017. 07. 30. | Szabó Edit
Visszalapozni ér
A Borsmenta magazin első írása pontosan 555 nappal ezelőtt jelent meg, azóta 499 újabb követte, azaz tegnapig kereken 500 cikket közöltünk. Ez tehát az 501. bejegyzés.
Iszunk

Asztali mese Babka-módra
2017. 07. 29. | Szabó Edit
Egy asztal, tizenkét szék, egy történet, tizenkét csattanó. A Babka Budapest nagy asztalánál Kiss O'shea Dániel vendégséf és Thiago Souza vezető bartender mesél tizenkét, cseppet sem dühös embernek…
Eszünk

Családbarát közösségi tér a Duna-parton
2017. 07. 27. | Varga Anita
A „Római”
A Római-part évszaktól függetlenül biztos pont, ahol bármikor jól érezzük magunkat. A víz, az adottságok, a táj, a nyugalom mindig magával ragad és élményt ad útravalóul.
Vendégoldal

Last minute
2017. 07. 26. | Bodó Judit
Bottszerda 14.
Zootábor Jászberényben, Caramel-koncert és bobozás a kisfaludi kamaszokkal – éljen a nyári szünet, csak ne tartson nagyon sokáig! A szőlő szép, és címkézni kifejezetten kellemes a hűvös pincében…
Eszünk
Tesztelünk

Pannonhalmi Apátsági Pincészet: Tricollis fehér 2016
2017. 07. 24. | Szabó Edit
Kedves, szerethető bor, elbűvölően szép illatokkal. A langyos nyári esték fűszere…
Főzünk

Részeges nyúl
2017. 07. 24. | Szabó Edit
Egy recept, amely meggyőzi a kétkedőket. Ha eddig azt hitted, hogy nem szereted a nyúlhúst, próbáld ki ezt!
Iszunk

Az 5 legkedvesebb balatoni borterasz
2017. 07. 23. | Szabó Edit
Tombol a kánikula, aki teheti, ilyenkor vízpartra igyekszik, és a felüdülés helyszínéül sokan választják a magyar tengert. Íme a mi öt legkedvesebb balatoni borteraszunk, amelyek meglátogatása minden északi parti úton kötelező program…
Eszünk

A Sparhelt melege
2017. 07. 21. | Szabó Hajnalka
A két és fél éve nyílt Sparhelt bisztró stabilan az egyik legjobb konyhát viszi a Balaton északi partján. Az ízekért és a hangulatért nemcsak a Tagore sétánytól érdemes felsétálni Balatonfüred óvárosába, de akár távolabbról is megéri ideutazni egy jó ebédért vagy vacsoráért…
Főzünk

Levendulás-mandulás keksz
2017. 07. 19. | Varga Anita
Színben, ízben, illatban egyaránt csábító, az elkészítése cseppet sem bonyolult, és még egy pohár hideg édes borhoz is tökéletesen illik...
Tesztelünk

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Édes Szamorodni 2013
2017. 07. 19. | Szabó Edit
Krémes, bájos, édes és gyümölcsös. Desszert mellé, vagy akár desszert helyett is ajánljuk…
Iszunk

Az IPA-k eljövetele
2017. 07. 19. | Bőti László
Beerdekker 6. rész
Kesernyés is, komlóhangsúlyos is, mégsem APA. Mi az? Hát persze, hogy az IPA. Ismerjük meg közelebbről!
Eszünk
Főzünk

Ősmenta
2017. 07. 16. | Szabó Edit
avagy a -5.0 verzió
Pontosan öt évvel ezelőtt, egy meleg nyári délelőttön beállított hozzánk Bereznay Tamás, hogy megfőzzön-megsüssön néhány remek fogást...
Eszünk

Lazulj a Palatinuson!
2017. 07. 15. | Raab Zsuzsanna
Megnyílt a Laza Pala Strandbisztró a Palatinuson!
Bíró Lajos séf a Belvárosi Piac mellett most az éhes margitszigeti strandközönség gyomrának meghódítására vállalkozott…