Iszunk
24 kávé 8 perc alatt című cikk borítóképe

24 kávé 8 perc alatt

2016. 02. 20. | Burai László
Az a jó abban, ha az embernek barista barátai vannak, hogy egy csomó érdekes helyzetbe csöppen bele. Így történt, hogy egy álmos reggelen az Espresso Embassy oktatótermében találtam magam, és próbáltam felfogni, hogy mi is történik körülöttem.
Iszunk
Márciusban újra VinCE című cikk borítóképe

Márciusban újra VinCE

2016. 02. 17. | Szabó Edit
Tudod, hogy milyen bort ivott Jézus az utolsó vacsorán? Márciusban talán meg is kóstolhatod! VinCE Budapest Wine Show március 3. és 5. között Budapesten, a Corinthia Hotelben…
Iszunk
Fontos pillanatok című cikk borítóképe

Fontos pillanatok

2016. 02. 15. | Burai László
Lehet, hogy nevetséges, de a fontos meccsek előtt én bizony oda szoktam figyelni, hogy milyen bort bontok. Fontos meccsen persze én mindig vízilabdát értek...
Iszunk
Tanuljuk a nyelvet című cikk borítóképe

Tanuljuk a nyelvet

2016. 02. 12. | Szabó Edit
Furmint Február Mádon
Mád. Kedves település, festőien szép szőlőültetvényekkel, világszínvonalú borokkal. Értő kóstolásukhoz nem elég betérni a legközelebbi vinotékába…
Iszunk
Bikavér-játék című cikk borítóképe

Bikavér-játék

2016. 02. 10. | Burai László
Bikavéreket kóstoltunk tegnap a szerkesztőségben, Egerből és Szekszárdról vegyesen. Bár az ízlésünk némileg különbözik, abban egyetértettünk, hogy van potenciál ezekben a borokban, függetlenül a termőhelytől.
Iszunk
A Holdvölgy napos oldala című cikk borítóképe

A Holdvölgy napos oldala

2016. 02. 03. | Szabó Edit
Találkozás Gincsai Tamással, a Holdvölgy Pincészet főborászával
Minden jó történetben van egy szerelmes nő. Esetünkben egy francia asszony, anya és feleség, aki a házasság 32. évében úgy dönt, hogy néhány sor tokaji szőlővel lepi meg hegyaljai születésű férjét...
Iszunk
Furmint is coming című cikk borítóképe

Furmint is coming

2016. 02. 02. | Burai László
Az a jó a januárban, hogy megbízhatóan követi a február, ami pedig évek óta minden borkedvelőnek ugyanazt jelenti: indul a furmintőrület.
Iszunk
Készítsünk egy kávét! című cikk borítóképe

Készítsünk egy kávét!

2016. 01. 27. | Burai László
Gasztronómiai forradalom zajlik, ezt leírni mostanra elég nagy közhely. Streetfood, kézműves sör, barbecue: villámgyorsan terjednek, havonta új szereplő lép a ringbe, ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja.
Iszunk
Ínyencségek kicsiny boltja című cikk borítóképe

Ínyencségek kicsiny boltja

2015. 12. 21. | Szabó Edit