Találatok száma: 2502
Eszünk

Akiket a szmóker füstje megcsapott
2017. 06. 15. | Bőti László
Ízes, nyelvsimogató zsír, mélybarna és rózsaszín húsok, Frédi és Béni konyhájába illő csontok – ez mind a BBQ műfajának sajátja, de az Amerikában már kultikussá vált és szép lassan kis hazánkat is meghódító eljárás mögött még ennél is több van…
Vendégoldal

Válogatáson innen, palackozáson túl…
2017. 06. 14. | Bodó Judit
Most arról, hogy virágzik a szőlő, palackban a borok többsége, de a feleségek néha nehezen viselik, ha a kis piros traktor is családtag. Amúgy szép az élet, csak néha nem…
Vendégoldal

Fogadj örökbe Furmintot!
2017. 06. 13. | Szabó Hajnalka
Fiatal agrárszakemberek képzését segíti a befolyt összeg…
Utazunk

Paloznak két keréken
2017. 06. 11. | Szabó Edit
Káprázatos balatoni panoráma, színes plédek, kényelmes nyugágyak, a zsályabokor mellett kék szélforgót pörget a szél. A Homola Borterasz kétségkívül a Balaton-part egyik legvendégmarasztalóbb helye, hát még ha érkezésünk örömére pezsgőt is bont a házigazda…
Iszunk

A vörös ötös
2017. 06. 09. | Bőti László
Beerdekker 4.
Olvassunk újra a sörök között! Malátaország lakói közül ma a kissé különc vörös söröket tanulmányozzuk behatóbban…
Tesztelünk

Gizella Pince: Furmint 2016
2017. 06. 08. | Szabó Edit
Kirobbanóan energikus furmint, fiatal és lendületes. Vigyük haza, de csak ősszel nyissuk ki…
Főzünk

Tejben sült csirkecomb
2017. 06. 08. | Szabó Edit
Frissítő, könnyű nyári étel, egy pohár fehérborral ünnepé varázsolja a legzordabb hétköznapokat is…
Vendégoldal

Hárslevelűk versenye Verpeléten
2017. 06. 06. | Borsmenta
Büszke vagy a hárslevelűdre? Nevezd be az Országos Hárslevelű Borversenyre! Még tíz napig várják a mintákat Verpeléten…
Utazunk

Éjszaka a Somlón
2017. 06. 06. | Szabó Edit
Évek óta hagyomány, hogy a Somlón pirkadatig tartó bortúrával ünneplik Szent Iván éjszakáját a legelszántabb borturisták. Az idei program már kétnapos lesz, és különlegesen izgalmasnak ígérkezik...
Tesztelünk

Bott Frigyes: Zöld veltelini 2016
2017. 06. 05. | Szabó Edit
A meglepően intenzív termőhelyi jelleg és a lédús gyümölcsösség találkozása a pohárban…
Főzünk

Minibuci
2017. 06. 05. | Varga Anita
Vadul süt a nap, tombol a grillszezon! Anita megmutatja, hogyan kell minibucit sütni a hamburgerünkhöz…
Iszunk

GoodSpirit – van benne lélek
2017. 06. 04. | Szabó Hajnalka
Szeretjük azokat a történeteket, ahol egy kis ötletből kitartó munkával, elhivatottsággal valami nagy dolog születik. Nézzünk szét ott, ahol a „jó lélek” lakik…
Eszünk

Nagyon Pagony!
2017. 06. 03. | Raab Zsuzsanna
A Pagony Kert árnyas fái alatt igazán jólesik egy pohár gyümölcsös limonádé, hűvös fröccs vagy jófajta sör, és még a konyha is jó. Íme a gyerekesek, biciklisek, kutyások nyári budai paradicsoma…
Eszünk

A megfizethető luxus
2017. 06. 02. | Varga Anita
Kicsit mindig aggódom az ünnepi ebédek miatt. Hová teszem az én rosszcsont fiaimat, míg körbeüljük az asztalt? Őszinte meglepetésemre a Hotel Sofitel Paris Budapest éttermében erre is gondoltak a Sunday brunch-nál…
Iszunk

Felsőerjesztés sokszínű polgársága
2017. 06. 01. | Bőti László
Beerdekker 3.
Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik útikalauzaink hatására már szoros barátságot kötöttek Malátaország ős- és albínó lakosaival, hiszen ma továbbutazunk egy mifelénk sokáig szinte ismeretlen, azonban ősidők óta lakott vidékre, Ale-megyébe...