Találatok száma: 2502
Eszünk
Akiket a szmóker füstje megcsapott című cikk borítóképe

Akiket a szmóker füstje megcsapott

2017. 06. 15. | Bőti László
Ízes, nyelvsimogató zsír, mélybarna és rózsaszín húsok, Frédi és Béni konyhájába illő csontok – ez mind a BBQ műfajának sajátja, de az Amerikában már kultikussá vált és szép lassan kis hazánkat is meghódító eljárás mögött még ennél is több van…
Vendégoldal
Válogatáson innen, palackozáson túl… című cikk borítóképe

Válogatáson innen, palackozáson túl…

2017. 06. 14. | Bodó Judit
Most arról, hogy virágzik a szőlő, palackban a borok többsége, de a feleségek néha nehezen viselik, ha a kis piros traktor is családtag. Amúgy szép az élet, csak néha nem…
Vendégoldal
Fogadj örökbe Furmintot! című cikk borítóképe

Fogadj örökbe Furmintot!

2017. 06. 13. | Szabó Hajnalka
Fiatal agrárszakemberek képzését segíti a befolyt összeg…
Utazunk
Paloznak két keréken című cikk borítóképe

Paloznak két keréken

2017. 06. 11. | Szabó Edit
Káprázatos balatoni panoráma, színes plédek, kényelmes nyugágyak, a zsályabokor mellett kék szélforgót pörget a szél. A Homola Borterasz kétségkívül a Balaton-part egyik legvendégmarasztalóbb helye, hát még ha érkezésünk örömére pezsgőt is bont a házigazda…
Iszunk
A vörös ötös című cikk borítóképe

A vörös ötös

2017. 06. 09. | Bőti László
Beerdekker 4.
Olvassunk újra a sörök között! Malátaország lakói közül ma a kissé különc vörös söröket tanulmányozzuk behatóbban…
Tesztelünk
Gizella Pince: Furmint 2016 című cikk borítóképe

Gizella Pince: Furmint 2016

2017. 06. 08. | Szabó Edit
Kirobbanóan energikus furmint, fiatal és lendületes. Vigyük haza, de csak ősszel nyissuk ki…
Főzünk
Tejben sült csirkecomb című cikk borítóképe

Tejben sült csirkecomb

2017. 06. 08. | Szabó Edit
Frissítő, könnyű nyári étel, egy pohár fehérborral ünnepé varázsolja a legzordabb hétköznapokat is…
Vendégoldal
Hárslevelűk versenye Verpeléten című cikk borítóképe

Hárslevelűk versenye Verpeléten

2017. 06. 06. | Borsmenta
Büszke vagy a hárslevelűdre? Nevezd be az Országos Hárslevelű Borversenyre! Még tíz napig várják a mintákat Verpeléten…
Utazunk
Éjszaka a Somlón című cikk borítóképe

Éjszaka a Somlón

2017. 06. 06. | Szabó Edit
Évek óta hagyomány, hogy a Somlón pirkadatig tartó bortúrával ünneplik Szent Iván éjszakáját a legelszántabb borturisták. Az idei program már kétnapos lesz, és különlegesen izgalmasnak ígérkezik...
Tesztelünk
Bott Frigyes: Zöld veltelini 2016 című cikk borítóképe

Bott Frigyes: Zöld veltelini 2016

2017. 06. 05. | Szabó Edit
A meglepően intenzív termőhelyi jelleg és a lédús gyümölcsösség találkozása a pohárban…
Főzünk
Minibuci című cikk borítóképe

Minibuci

2017. 06. 05. | Varga Anita
Vadul süt a nap, tombol a grillszezon! Anita megmutatja, hogyan kell minibucit sütni a hamburgerünkhöz…
Iszunk
GoodSpirit – van benne lélek című cikk borítóképe

GoodSpirit – van benne lélek

2017. 06. 04. | Szabó Hajnalka
Szeretjük azokat a történeteket, ahol egy kis ötletből kitartó munkával, elhivatottsággal valami nagy dolog születik. Nézzünk szét ott, ahol a „jó lélek” lakik…
Eszünk
Nagyon Pagony! című cikk borítóképe

Nagyon Pagony!

2017. 06. 03. | Raab Zsuzsanna
A Pagony Kert árnyas fái alatt igazán jólesik egy pohár gyümölcsös limonádé, hűvös fröccs vagy jófajta sör, és még a konyha is jó. Íme a gyerekesek, biciklisek, kutyások nyári budai paradicsoma…
Eszünk
A megfizethető luxus című cikk borítóképe

A megfizethető luxus

2017. 06. 02. | Varga Anita
Kicsit mindig aggódom az ünnepi ebédek miatt. Hová teszem az én rosszcsont fiaimat, míg körbeüljük az asztalt? Őszinte meglepetésemre a Hotel Sofitel Paris Budapest éttermében erre is gondoltak a Sunday brunch-nál…
Iszunk
Felsőerjesztés sokszínű polgársága című cikk borítóképe

Felsőerjesztés sokszínű polgársága

2017. 06. 01. | Bőti László
Beerdekker 3.
Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik útikalauzaink hatására már szoros barátságot kötöttek Malátaország ős- és albínó lakosaival, hiszen ma továbbutazunk egy mifelénk sokáig szinte ismeretlen, azonban ősidők óta lakott vidékre, Ale-megyébe...