Vissza
Tesztelünk
Bussay Pince: Méthode Ancestrale 2020
2021. 10. 17. | Szabó Edit
Csupa gyümölcs, csupa báj. A Bussay Pince Méthode Ancestrale pét-natja jól behűtve az igazi…
Színe halvány szalmasárga, illata tartózkodó. Kell várnunk egy kicsit, hogy valamit megmutasson magából, de itt nyoma sincs a traminitól megszokott lehengerlő illatjegyeknek.
Ízében viszont már megjelenik a sárga rózsás, sárgadinnyés világ, érett zöld bogyós gyümölcsökkel, kivivel, egressel kiegészülve. A buborékok jók, viszi a lendület, kifejezetten jólesik inni. Aperitifnek ajánljuk.
(84 pont)
2021. augusztus 27-én kóstoltuk
A Borsmenta értékelése:
A bor neve: Méthode Ancestrale
Termelő: Bussay Pince
Termőhely: Zalai borvidék
Évjárat: 2020
Típus: száraz fehér pét-nat
Fajtaösszetétel: tramini és szürkebarát
Alkoholtartalom: 12%
Kapható: https://organikusbor.hu/
Ára: 3100 Ft
A termelő weboldala: https://bussaypince.hu/
Történet: Az Örökség íze

A pincészet elérhetőségei:
Bussay Pince – dr. Bussay Dorottya
Cím: 8873 Csörnyeföld, Hegy út 2.
Tel.: +36 70386-9168
E-mail: info@bussaypince.hu
Fotó:
Organikusbor.hu -
honlap