Találatok száma: 2502
Iszunk
Vizezett című cikk borítóképe

Vizezett

2016. 11. 25. | Burai László
Pár hete Maxwell Colonna-Dashwood kávéiról írtam, és a cikkben azt is megemlítettem, hogy megjelent egy könyve Kávé és víz címmel. Akkor még nem gondoltam, hogy ennek kapcsán személyesen is előad majd Budapesten. Pedig ez történt.
Iszunk
Kerek, ahogy van című cikk borítóképe

Kerek, ahogy van

2016. 11. 23. | Burai László
Elég jó dolog a pénteket a Balatonon tölteni, akár még novemberben is. Pont emiatt fogadtam el a Petrányi Pince meghívását, akik idén ünneplik a 15. születésnapjukat.
Iszunk
Határtalan magyar borok című cikk borítóképe

Határtalan magyar borok

2016. 11. 22. | Robotka Gábor
A trianoni határok túlsó felén tevékenykedő magyar borászok gyűltek össze nemrég Budapesten, hogy ismét bemutassák boraikat a fővárosi közönségnek. A palackok és készítőik hat szomszédos országból, Horvátországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Szlovéniából és Ukrajnából érkeztek.
Iszunk
Százévesen című cikk borítóképe

Százévesen

2016. 11. 21. | Burai László
Bármilyen sűrű és feladatokkal teli is a hét, péntek estétől hétvége van, ez szabály. A hétvégét pedig illik megtisztelni – legutóbb ez kivételesre sikerült.
Beszélgetünk
Egy séf plázázni indul című cikk borítóképe

Egy séf plázázni indul

2016. 11. 20. | Szabó Edit
A New York Kávéház és a Salon étterem séfje, a magyar gasztronómia egyik legnépszerűbb alakja, Wolf András nem hisz a csodákban. A mára kiveszőben lévő fogalmakról, a bakancslistáról és a Michelin-csillagról beszélgettünk, na meg arról, hogy mi a csuda az a Séf Asztala…
Iszunk
Márton-nap Bockéknál című cikk borítóképe

Márton-nap Bockéknál

2016. 11. 17. | Szabó Edit
Kéttonnányi libahús és kétezer palack újbor fogyott a két napig tartó villányi rendezvényen…
Iszunk
Aszúkisokos című cikk borítóképe

Aszúkisokos

2016. 11. 16. | Burai László
Nem mindennapi dolog, ha az ember egy aszút bont – tény, hogy a jó minőségnek ára van, két cserszegi még nem tesz ki egy aszút –, így ezeket a borokat leginkább az ünnepnapokon fogyasztjuk. A karácsony közeledtével elmondjuk, hogy mire érdemes figyelni.
Eszünk
Iható ételek, ehető koktélok című cikk borítóképe

Iható ételek, ehető koktélok

2016. 11. 15. | Raab Zsuzsanna
Játék az ízekkel és a textúrákkal. November 19-én nyílik a NANO, a molekuláris gasztronómia bohém hangulatú fellegvára Budapesten…
Beszélgetünk
Küzdő típus vagyok című cikk borítóképe

Küzdő típus vagyok

2016. 11. 12. | Szabó Edit
Beszélgetés Kerekes Sándor séffel
„Küzdő típus vagyok, csak akkor hiszem el, hogy valami nem sikerül, amikor már mindent megpróbáltam. Szeretek hatással lenni a körülöttem zajló folyamatokra...”
Iszunk
Nyolc érdekesség a kolumbiai kávéról című cikk borítóképe

Nyolc érdekesség a kolumbiai kávéról

2016. 11. 11. | Burai László
Lehet, hogy Kolumbia kapcsán elsőként nem a kávé jut az eszünkbe, pedig a világ egyik legjelentősebb kávétermelő országáról beszélünk!
Iszunk
Az APA násza Tokajjal című cikk borítóképe

Az APA násza Tokajjal

2016. 11. 10. | Bőti László
A két világ találkozásának remek képviselője, az új Szőlős APA két hete debütált Budapesten…
Iszunk
Buborék-előkóstoló című cikk borítóképe

Buborék-előkóstoló

2016. 11. 09. | Burai László
Fontosak az ünnepek, főleg ha egy kedves születésnapról van szó, ilyen esetben még azt az áldozatot is zokszó nélkül vállalja az ember, ha pezsgőt kell választani a nagy napra. Persze közeledik az év vége is, az ünnepekre is hasznos képben lenni.
Iszunk
Kóstolni, de merre? című cikk borítóképe

Kóstolni, de merre?

2016. 11. 08. | Burai László
Rengeteg program várja a borkedvelőket mostanában, itt a Márton-nap, jönnek az újborok, és a hidegebb idő beköszöntével a vörösborok is egyre hangsúlyosabbá válnak.
Beszélgetünk
Tele vagyunk ötletekkel című cikk borítóképe

Tele vagyunk ötletekkel

2016. 11. 05. | Szabó Edit
Beszélgetés Németh Ágnessel
„Tavasztól utazásokat is szervezünk majd, elhozzuk a magyar cavarajongókat ide, és megmutatjuk nekik, hogy hol születik a katalán pezsgő. Tele vagyunk ötletekkel és tervekkel. Nagyon élvezem, hogy Európa a hazánk...”
Iszunk
Csehországból, szeretettel című cikk borítóképe

Csehországból, szeretettel

2016. 11. 04. | Burai László
Az Espresso Embassy oktatórészlege sok-sok nyílt cuppingot hirdetett meg az elmúlt hetekben, a prágai kávéfesztiválról is sok izgalmas kávéval tértek haza, ennek nem lehetett ellenállni...