Eszünk
Gasztro-mi??? című cikk borítóképe

Gasztro-mi???

2017. 10. 13. | Varga Anita
Csodaszép őszünk van, ugye? Ilyenkor szívesen megyünk kirándulni, és nemcsak a színes levelű fák közé, mert a nagyváros dzsungele is tartogat meglepetéseket. Például olyasfajta furcsaságokat, mint a „Napoli to BP – pizza pop up!” volt nemrég a Szabadság téren…
Eszünk
Csodálatos csokoládék csatája című cikk borítóképe

Csodálatos csokoládék csatája

2017. 10. 06. | Szabó Hajnalka
Október elején Londonban kerül sor az International Chocolate Awards világdöntőjére, a régiós döntőkön éremmel jutalmazott csokoládégyártók csatájára. A kelet-európai döntőt az idén Budapesten rendezték…
Eszünk
Világbajnok tökmagolaj című cikk borítóképe

Világbajnok tökmagolaj

2017. 09. 27. | Raab Zsuzsanna
A rangos Great Taste Awards nemzetközi gasztronómiai versenyen idén három csillaggal jutalmazták egy kis horgosi családi vállalkozás, a Donum Terrae tökmagolaját. A sikerhez vezető útról és a tökmagolaj titkairól Danyi Éva, a leánygyermek mesél…
Eszünk
A „Kopa-sziget” című cikk borítóképe

A „Kopa-sziget”

2017. 09. 25. | Varga Anita
Új haj, új pasi – tartja a mondás, és nekem egyből három is jutott. A nagyok iskolapadban, a kicsi óvodás lett: minden más most. Nem csak a hajam. Szeptemberi hétköznapjainkat szerettük volna megszínesíteni a nagyfiam által „Kopa-szigetként” emlegetett dunai partszakaszon.
Eszünk
SVÉTáltunk, SVÉTáltunk… című cikk borítóképe

SVÉTáltunk, SVÉTáltunk…

2017. 09. 18. | Szabó Edit és Szabó Hajnalka
Szeptember 10-én Mádon tartotta szokásos évi közönségtalálkozóját a Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület. A szikrázó napsütésben 14 étterem kínálta válogatott finomságait a mintegy 1500 fős közönségnek…
Eszünk
Piknik a Margitszigeten című cikk borítóképe

Piknik a Margitszigeten

2017. 09. 05. | Szabó Hajnalka
Az igazi nyár már véget ért, de nem érdemes búslakodni, az indián nyárnak is megvan a maga szépsége. Már nem éget, inkább csak simogat a napsugár, éppen kellemes a hőmérséklet ahhoz, hogy összetrombitáljuk a családot, a barátokat, és csapjunk egy pikniket a szabadban…
Eszünk
10 ok, amiért ott a helyünk a mádi SVÉT-en című cikk borítóképe

10 ok, amiért ott a helyünk a mádi SVÉT-en

2017. 09. 03. | Szabó Edit
A szeptemberi SVÉT-randevú a hazai gasztronómiai rendezvények egyik legszerethetőbb pillanata. Csupa jó arc, csupa jó íz, értő közönség, remek séfek – mindez az idén Mádon, szeptember 10-én…
Eszünk
Egyszerű, mint a rigófütty című cikk borítóképe

Egyszerű, mint a rigófütty

2017. 08. 24. | Szabó Edit
Pilisszentlászló gyönyörű völgye fölött idilli természetességgel (és névadóját meghazudtolóan csendesen) ücsörög a Kisrigó. Immáron harminchat éve…
Eszünk
Családbarát közösségi tér a Duna-parton című cikk borítóképe

Családbarát közösségi tér a Duna-parton

2017. 07. 27. | Varga Anita
A „Római”
A Római-part évszaktól függetlenül biztos pont, ahol bármikor jól érezzük magunkat. A víz, az adottságok, a táj, a nyugalom mindig magával ragad és élményt ad útravalóul.
Eszünk
Egy lépéssel közelebb az éghez című cikk borítóképe

Egy lépéssel közelebb az éghez

2017. 07. 25. | Raab Zsuzsanna
Eszünk
A Sparhelt melege című cikk borítóképe

A Sparhelt melege

2017. 07. 21. | Szabó Hajnalka
A két és fél éve nyílt Sparhelt bisztró stabilan az egyik legjobb konyhát viszi a Balaton északi partján. Az ízekért és a hangulatért nemcsak a Tagore sétánytól érdemes felsétálni Balatonfüred óvárosába, de akár távolabbról is megéri ideutazni egy jó ebédért vagy vacsoráért…
Eszünk
Ahol a terasz marasztal című cikk borítóképe

Ahol a terasz marasztal

2017. 07. 18. | Raab Zsuzsanna
Eszünk
Lazulj a Palatinuson! című cikk borítóképe

Lazulj a Palatinuson!

2017. 07. 15. | Raab Zsuzsanna
Megnyílt a Laza Pala Strandbisztró a Palatinuson!
Bíró Lajos séf a Belvárosi Piac mellett most az éhes margitszigeti strandközönség gyomrának meghódítására vállalkozott…
Eszünk
Summertime, Summerwine című cikk borítóképe

Summertime, Summerwine

2017. 07. 11. | Szabó Hajnalka
Eszik vagy isszák?
Nyár, kánikula. Egész nap csak azon jár az eszünk, hogy munka után milyen jól fog esni egy hideg rozéfröccs. Vagy egy fagyi. Vagy mindkettő… Vagy, mondjuk, kettő az egyben?
Eszünk
Csináld magad! című cikk borítóképe

Csináld magad!

2017. 07. 09. | Varga Anita
Gyerekekkel a Budapest Makeryben
Főzni jó! Még jobb, ha társaságban, borozgatás közben készül el a vacsora. Ezt kínálja a Budapest Makery: a főzés élményét a mosogatás nyűge nélkül. Ja, és szívesen látják a gyerekeket is...