Eszünk
Eszünk

Mini SVÉT a Rosinantéban
2018. 02. 13. | Szabó Edit
Szombat délután rendhagyó programot rendez a szigetmonostori Rosinante Fogadó. A tavaszváró Mini SVÉT-en hat kitűnő vidéki étterem séfjei kényeztetik a vendégeket. A belépés ingyenes, de az ételekért fizetni kell…
Eszünk

A triciklis ló birodalma
2018. 02. 10. | Szabó Hajnalka
Ki járt már a Frankel Delikátban? A Margit híd budai hídfőjének közelében nyílt üzlet színvonalas kistermelők portékáját kínálja. Érdemes betérni…
Eszünk

Pohner Ádám megnyerte!
2018. 02. 09. | Szabó Edit
A két évvel ezelőtti Bocuse d’Or verseny országos döntőjén Széll Tamás mögött a második helyet szerezte meg, most viszont megnyerte a magyar bajnokságot a még mindig csak 24 esztendős Pohner Ádám…
Eszünk

Ubisali és roppanós panír
2018. 02. 06. | Bőti László
Tavaly, nyitás után járultunk a Séf Asztalához először, és nemrég újra felkerestük Wolf András „gyorséttermét”. Műanyag levegő ide, bevásárlóközpont oda, a rántott hús majdnem jobb, mintha anya készítette volna…
Eszünk
Eszünk

Konyhát nyitott a Beeróság!
2018. 01. 30. | Bőti László
Az általunk is többször megénekelt Legfelsőbb Beeróság csendben megnyitotta a konyháját, így már nemcsak a kisüzemi sörök, hanem néhány jó falat kedvéért is érdemes útba ejteni a Dohány utcai helyet…
Eszünk

Dezsőnek meg kell(ett) halnia!
2018. 01. 19. | Bőti László
De csak azért, hogy aztán szebb és nagyobb formában, immáron konyhával és izgalmas étlappal kiegészülve újranyithasson pár lépéssel odébb…
Eszünk

No manír, no panír
2018. 01. 18. | Szabó Hajnalka
Hús-hús-hús. Ez a szlogen mindent elárul a fél éve nyitott budapesti helyről. Aki a magyar konyha legjobb ízeire vágyik, menjen bátran a Cupákosba! Mi is benéztünk…
Eszünk

Nem engednek a 48-ból!
2018. 01. 12. | Szabó Edit
A kandallóban barátságos tűz lobog, a kényelmes székekből éppen 48-at helyeztek el a pazar vendégtérben, a legjobb mégis a pultnál ülni, ahol figyelhetjük Bicsár Attila kreatív séf mozdulatait. A villányi Sauska 48 tavaly nyáron nyitott, és állja a próbát…
Eszünk

Cukor és fahéj
2017. 12. 24. | Varga Anita
December közepén már sok helyen fahéj- és cukorillat lengi be az otthonokat. Süvíthet kint a szél, mi már ott dédelgetjük a szenteste melegét a szívünkben. Ezt a hangulatot hozta el nekünk egy délutánra a Villa Bagatell udvarán található Brótpékség…
Eszünk

Ponty, ponty vesszőcske
2017. 12. 22. | Bőti László
„Näin laita kalakukkoa!” – kezdi dalát Sirkka, a finn dizőz a Picasso kalandjai című komédiában. Picasso azonnal szerelemre lobban, a nő meg csak énekel, és ezzel mindenkit az őrületbe kerget. Nem így a frissen újranyitott Halkakas halbisztró…
Eszünk

Csárda a javából!
2017. 12. 21. | Szabó Edit
Megújult ételkínálattal, ismerős és meglepő ízkombinációkkal, kellemes belső térrel és magyaros vendégszeretettel fogadja vendégeit a csopaki Víg Molnár Csárda, ahol Nagy Krisztián kreatív séf az ínyencekre is gondol…
Eszünk

Desszertem
2017. 12. 20. | Szabó Edit
Kekszek, piték, színes torták, vajpuha krémek, omlós linzerek: édes kísértés, aminek ellenállni képtelenség. Szerencsére nem is kell, a miskolci Desszertem Cukrászműhely folyamatosan változó kínálata egyszerűen tökéletes és megunhatatlan…
Eszünk

Állatbarát, gyerekbarát, kutyabarát
2017. 12. 18. | Varga Anita
A Vasmacska KávéZoo egy kis oázis a városi dzsungelben. Itt nyuszik, csincsillák, kacagó gerlék, tengerimalacok és sok más állat társaságában időzhetnek a vendégek egy jó kávé, sütemény vagy más finomság fogyasztása közben…