Találatok száma: 2501
Iszunk
Hungarikumok násza című cikk borítóképe

Hungarikumok násza

2017. 05. 30. | Szabó Edit
Mi történik, ha az Unicum házasságot köt a tokaji aszúval? Megszületik az Unicum Riserva, mindannyiunk örömére és boldogságára. Megkóstoltuk az újszülöttet, de ha már a Zwacknál jártunk, egyéb műhelytitkokba is bepillantottunk…
Tesztelünk
Pascal Jolivet: Pouilly Fumé 2016 című cikk borítóképe

Pascal Jolivet: Pouilly Fumé 2016

2017. 05. 29. | Szabó Edit
A tavaszi spárgaszezon egyik leghálásabb társa ez a franciásan elegáns sauvignon blanc…
Főzünk
Túrónudli spárgákkal című cikk borítóképe

Túrónudli spárgákkal

2017. 05. 29. | Szabó Edit
Bokáig járunk a spárgaszezonban, itt az ideje, hogy mi is főzzünk valamit. A sauvignon blanc ételt kíván…
Tesztelünk
SanzonTokaj: Selection 2015 című cikk borítóképe

SanzonTokaj: Selection 2015

2017. 05. 28. | Szabó Edit
Egy különleges tétel mindenkinek, aki különlegesnek érzi magát. Fiatal, energikus bor, komoly mélységekkel. Szívesen kóstolnánk néhány év múlva; kár, hogy már nem lesz belőle…
Főzünk
Töltött-rántott kucsmagomba című cikk borítóképe

Töltött-rántott kucsmagomba

2017. 05. 28. | Szabó Edit
A receptet Gazsó György színművésztől kaptuk, aki szenvedélyes hobbiszakács, és él-hal a kucsmagombáért…
Beszélgetünk
Szeretem megadni a módját című cikk borítóképe

Szeretem megadni a módját

2017. 05. 28. | Szabó Edit
Beszélgetés Mészáros Mátéval
Nyolc évig játszott Egerben, akkor kötött közelebbi ismeretséget a borral. Rajong a paradicsomos ételekért, szabadidejében szívesen főz is. Mészáros Máté Jászai-díjas színművésszel ezúttal kifejezetten nem az étkezés ártalmasságáról beszélgettünk…
Eszünk
Képzeld magad Libanonba! című cikk borítóképe

Képzeld magad Libanonba!

2017. 05. 27. | Raab Zsuzsanna
Ami Csontváryt megihlette, azt mi megkóstoltuk! A Bekaa folyó völgyében fekvő ősi libanoni városról elnevezett Baalbek étteremben olyan közel-keleti gasztroutazáson vehettünk részt, amit egy jó darabig nem felejtünk el…
Iszunk
Nagy utazás című cikk borítóképe

Nagy utazás

2017. 05. 26. | Burai László
Utazni jó dolog, ezzel a cikkindító közhely máris kipipálva. A borokon, kávékon keresztül utaztamkörbe a világot az elmúlt majd másfél évben, a Borsmenta klassz útitárs volt ebben, most mégis különböző irányba indulunk.
Iszunk
Kicsit más! című cikk borítóképe

Kicsit más!

2017. 05. 25. | Bőti László
Hangulat- és ízjelentés a budapesti Főzdepark sörfesztiváljáról
Sörfőzők, sörfanok, sörpadok és izgalmakat rejtő sörcsapok, meg persze a főzdékből kiáradó malátaillat töltötte meg hétvégén a hajdani Fővárosi Sörfőző épületegyüttesének tövében megbúvó Főzdepark udvarát…
Iszunk
A hárslevelűt meg kell fejteni című cikk borítóképe

A hárslevelűt meg kell fejteni

2017. 05. 24. | Szabó Hajnalka
A furmint a jégtörő, könnyebben érthető, a hárslevelűben több a titok – mondja Lenkey Géza tokaji borász, aki természetesen ott lesz a kiállítók között május 25-én, a Hárslevelűk Éjszakáján...
Vendégoldal
Czini úr továbbáll című cikk borítóképe

Czini úr továbbáll

2017. 05. 24. | Borsmenta
„Húsz hónap volt, sok vidám pillanattal és olykor kemény menettel. Most elérkezett az ideje, hogy továbbálljak” – írja Czinege Tamás, aki ma várja utoljára törzsvendégeit a Sarki Fűszeresben…
Utazunk
Pezsgőtúra a cava fővárosában című cikk borítóképe

Pezsgőtúra a cava fővárosában

2017. 05. 22. | Szabó Hajnalka
Tavaszi barcelonai kirándulásunkat stílusosan egy cavatúrával koronáztuk meg, és azóta is valljuk, hogy aki a katalán fővárosban jár, nem hagyhatja ki ezt a kitérőt…
Iszunk
Mit igyunk a Gourmet Fesziválon? című cikk borítóképe

Mit igyunk a Gourmet Fesziválon?

2017. 05. 21. | Bőti László
Kalauz a vasárnap érkezőknek
Hogy a vasárnapi húsleves előtt, után vagy helyett érdemes-e még célba venni a Millenárist és a Gourmet Fesztivált, arra nagyon könnyű igennel válaszolni. Íme egy rövid, ám annál ínycsiklandóbb kalauz a mi szombati kedvenceinkkel…
Beszélgetünk
A főzés megnyugtat, kikapcsol című cikk borítóképe

A főzés megnyugtat, kikapcsol

2017. 05. 21. | Szabó Edit
Gazsó György, a Radnóti Színház művésze szenvedélyes hobbiszakács és borrajongó, ezt minden ismerőse jól tudja. De hogy a bakatort vakon kóstolva is felismeri, azt sosem hittük volna…
Eszünk
Szerintünk a Gourmet című cikk borítóképe

Szerintünk a Gourmet

2017. 05. 20. | Szabó Hajnalka
Mangalica és eper minden elképzelhető és eddig elképzelhetetlen formában, az ország legkreatívabb séfjeinek tolmácsolásában. Ha ellátogatnak az idei Gourmet Fesztiválra, szerintünk az alábbi standokat semmiképpen ne hagyják ki…