Találatok száma: 2502
Beszélgetünk
Bikavér Borongoló Szekszárdon című cikk borítóképe

Bikavér Borongoló Szekszárdon

2017. 04. 09. | Ercsey Dániel
Ötszáz borturistát vár Szekszárdra az április 29-én startoló Bikavér Borongoló. Az Iván-völgyi kadarkatúra mintájára létrejött program ötletgazdájával, Eszterbauer Jánossal beszélgettünk…
Beszélgetünk
Az őszinteség luxusa című cikk borítóképe

Az őszinteség luxusa

2017. 04. 08. | Szabó Edit
Beszélgetés Pach Gáborral
Pach Gábor, a Zimek Pálinka Manufaktúra egykori főzőmestere már jó ideje a saját útját járja. Pálinkatanodát alapított, létrehozta az ország első Gyümölcs Wellness Központját, limitált palackszámú Fenegyerek pálinkái pedig ismét rabul ejtették a Destillata bíráit…
Iszunk
Indul a zsongás című cikk borítóképe

Indul a zsongás

2017. 04. 07. | Burai László
Érzem magamon, hogy kitavaszodott, egyből megjött a kedvem, hogy mozduljak valamerre. És ha már mozdulok, akkor bort is lehessen kóstolni, ebben a szellemben osztom meg, hogy miket jegyeztem fel a naptáramba.
Vendégoldal
Anyakirályság című cikk borítóképe

Anyakirályság

2017. 04. 05. | Bodó Judit
Bottszerda 6.
Anyának lenni királyság…csak ne kéne ennyiszer csatába menni.
Iszunk
Nyúlon innen, Nyúlon túl című cikk borítóképe

Nyúlon innen, Nyúlon túl

2017. 04. 04. | Bőti László
Ezek a békésszentandrási fiúk már megint kitaláltak valamit! Megszülettek a húsvéti sörikrek…
Eszünk
Vagány sütik, merész fagyik című cikk borítóképe

Vagány sütik, merész fagyik

2017. 04. 03. | Raab Zsuzsanna
Előfordul, hogy az egyik cukrászdában isteni a fagyi, a másik helyre pedig a felejthetetlen ízű sütemény miatt járunk, a budapesti Damniczki viszont mindkettőben verhetetlen. Ráadásul még a kávéjuk is jó…
Eszünk
Nekem a Hütte című cikk borítóképe

Nekem a Hütte

2017. 04. 02. | Varga Anita
Rafi, Raul, Lexi és Anita ezúttal vasárnapi ebédre visz bennünket. A helyszín az Ürömi Hütte...
Tesztelünk
Tehéndombi Tőgyei Fehér 2017 című cikk borítóképe

Tehéndombi Tőgyei Fehér 2017

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Sűrű, gazdag, intenzív ital, a friss széna, a tavaszi virágok és a tehénlepény visszafogott illatával. Jól lehűtve kiváló frissítő. Alkoholtartalma rendkívül visszafogott, nyugodtan kérhetünk belőle még egy pohárral.
Utazunk
Utazz magadban! című cikk borítóképe

Utazz magadban!

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Áprilisi kiútmutató bizonytalanoknak
Nagyon el akartam volna utazni, de sehogy se tudtam dönteni, hová legyen a menet.
Vendégoldal
Jaj, te vendég! Ne menj még! című cikk borítóképe

Jaj, te vendég! Ne menj még!

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Olykor a hóhér is élvezi, ha akasztják. Ünnepi válogatás a Borsmenta vendégeinek bejegyzéseiből...
Kicsi még a Borsmenta, de a csápjai messzire elérnek (képzavar, biológiai abszurdum, de jól hangzik…). Bejár a szerkesztőségbe boldog-boldogtalan, európai, amerikai, néha pár visszatérő marslakó.
Főzünk
Új, hullámos tejbegríz című cikk borítóképe

Új, hullámos tejbegríz

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Kell a csomó!
A tejbegríz az első szájból kiberrrregett-kifröcsögött kulimász, az első ölben landoló pottyanat, az első falra köpött pépes falat. Ilyenkor tejbepapi a neve.
Beszélgetünk
Felmásztunk a falvédőre című cikk borítóképe

Felmásztunk a falvédőre

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Lézerinterjú Horváth Gáborral
Konyha az egész világ, és magyar benne minden séf – ezzel a felirattal hímzett falvédők jelentek meg a kulinária fellegváraiban San Sebastiantól Palkonyáig, Kalocsától Tokióig.
Eszünk
A séfasztal alatt című cikk borítóképe

A séfasztal alatt

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Passzátszéll Tamás négy Michelin-csillagot, egy Vénusz étolajat és két Göncölszekeret adományozott Paul Bocuse francia séfnek.
Iszunk
Visszavágtak a Garciák! című cikk borítóképe

Visszavágtak a Garciák!

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Le a nőborok uralmával, egyenjogúságot a férfiaknak! A könnyűléptű tokaji borásznők sikerét megirigyelvén korszakos lépésre szánta el magát három borvitéz...
Tesztelünk
Benedek Pince: Epreskert Sauvignon Blanc 2016 című cikk borítóképe

Benedek Pince: Epreskert Sauvignon Blanc 2016

2017. 03. 30. | Szabó Edit
Elegáns, izgalmas, nagyon szerethető bor, az akácvirág édes illatával, mentás, zöldborsos fűszerességgel. Jól iható, de van benne tartás.