Találatok száma: 2509
Tesztelünk

Béres Szőlőbirtok és Pincészet: Diókút Hárslevelű 2018
2023. 11. 13. | Szabó Edit
A 2018-as Diókút Hárslevelű a korosodó borok egyik szép példája. Érett sajtok mellé ajánljuk…
Beszélgetünk

Bake My Day: egy pékség sok küldetéssel
2023. 11. 11. | Nádasi Eszter
Elkötelezetten mentik a régi magyar péksüteményeket a feledéstől, megváltozott munkaképességű embereknek adnak munkát, és még adalékmentesek is. A Bake My Day munkatársaival Nádasi Eszter találkozott...
Eszünk

Gasztroszimfónia a Metróban
2023. 11. 10. | Vargha Márk
Ki ne szeretne benézni a kulisszák mögé, részese lenni máskor nem látható pillanatoknak! Vargha Márk kollégánk a Metro séfasztalához kapott meghívást, ahol a Bocuse d’Or verseny idei bronzérmese, Dalnoki Bence tálalta a fogásokat…
Tesztelünk

Szászi Birtok: Hárslevelű 2021
2023. 11. 09. | Szabó Edit
A Szászi Birtok 2021-es hárslevelűje üde gyümölcsösséggel csábít. Zöldséges, spárgás, csirkehúsos ételek mellé töltsük pohárba!
Eszünk

Bükk, Mályinka, Iszkor…
2023. 11. 08. | Juga Péter
Pohner Ádám séf és kedvese, Kun A. Luca közös álmukat váltották valóra Mályinkában, az Északi-Bükk bájos kistelepülésén, ahol a falu régi kocsmáját átalakítva nyitották meg az Iszkor névre hallgató éttermüket…
Tesztelünk

Tóth és Tóth Debrői Borok: Hárslevelű Selection 2021
2023. 11. 02. | Szabó Edit
A Tóth és Tóth Debrői Borok 2021-es Selection Hárslevelűje megmutatja, hogy egy félédes hárslevelű is lehet a mindennapok bora. Csendes esti borozgatáshoz, jól megválasztott desszertekhez ajánljuk…
Főzünk

Édeskömény tejszínnel
2023. 10. 31. | Szabó Edit
Ez az édesköményes fogás halakhoz és csirkés ételekhez ideális köret, de akár főételnek is beillik. Az íze különleges, az illata fenséges…
Vendégoldal

Törekszünk a tökéletességre
2023. 10. 31. | Dr. Kaibinger Tamás
Dr. Kaibinger Tamás bornaplója 3.
Dr. Kaibinger Tamás, a kőszegi Unger Bormanufaktúra társalapítója a szüret végéről, a préselés szépségeiről, a felfedezés küzdelméről és izgalmáról elmélkedik bornaplója 3. részében. Na meg a varázslatról, amit nem kell megfejteni…
Iszunk

Meglepetés Szomolyáról: a Csalakatos Pince
2023. 10. 30. | Vargha Márk
Nem cseresznye! Szőlő a javából! Merthogy Szomolyán az is terem! Vargha Márk kollégánk a Csalakatos Pince borait kóstolta végig a közelmúltban…
Tesztelünk

Tóth és Tóth Debrői Borok: Debrői Hárslevelű Superior 2019
2023. 10. 29. | Szabó Edit
A Tóth és Tóth Debrői Borok 2019-es Superior Hárslevelűje szikár és temperamentumos. Nem esti borozgatáshoz, inkább ételek – csirkehúsos fogások, sajtok – mellé ajánljuk…
Iszunk

PAP Wines és Pósta Borház kóstoló a Mitiszol?-ban
2023. 10. 28. | Nádasi Eszter
Szent György-hegyi vörösek, szekszárdi fehér cuvée, szürkebarát narancsbor és amforás kadarka – a fenntarthatóság elveit követő borászatok népszerű tételeivel ismerkedtünk. A felsorolás még nem teljes…
Tesztelünk

Maróti Pince: Mátrai Hárslevelű 2016
2023. 10. 26. | Szabó Edit
A Maróti Pince 2016-os hárslevelűje igazi különlegesség. Könnyedségével és ízgazdagságával lenyűgözi fogyasztóját – kár, hogy alig maradt már belőle…
Főzünk

Egyszerű krumplileves
2023. 10. 25. | Szabó Edit
Gyors, olcsó, egyszerű, finom. Ez a krumplileves könnyen a család kedvencévé válhat…
Iszunk

Ismeretlen ismerős: a Border Birtok
2023. 10. 24. | Vargha Márk
Mindig szeretünk újdonságokat felfedezni, olyan pincékben kóstolni, ahol még nem fordultunk meg korábban. Vargha Márk a balatoncsicsói Border Birtokon járt, ahol Dér Gábor boraival kötött közelebbi ismeretséget…
Tesztelünk

Benkő Borház: Hárslevelű 2021
2023. 10. 20. | Szabó Edit
A Benkő Borház 2021-es hárslevelűje csikó még, de már így is szerethető. Halas, spárgás ételek mellé ajánljuk…