Találatok száma: 2502
Eszünk

Szerintünk a Gourmet
2017. 05. 20. | Szabó Hajnalka
Mangalica és eper minden elképzelhető és eddig elképzelhetetlen formában, az ország legkreatívabb séfjeinek tolmácsolásában. Ha ellátogatnak az idei Gourmet Fesztiválra, szerintünk az alábbi standokat semmiképpen ne hagyják ki…
Eszünk
Vendégoldal

Egyszer fent, máskor fent
2017. 05. 17. | Bodó Judit
Bottszerda 9.
Kapkodom a fejem, annyi minden történik. Fantasztikusak. Vannak kevésbé jók, de annak meg akkor kell örülni, amikor vége…
Iszunk

A rózsaszín elefánt birodalma
2017. 05. 17. | Szabó Edit
A rózsaszín elefántos címkét állítólag egy vidám egyetemista tervezte két rekesz sörért. Á, ezt úgyse hisszük el! Vagy mégis? Delirium sörvacsorán jártunk a Dunaparti Matróz Kocsmában…
Főzünk

Csokinyuszi reloaded
2017. 05. 16. | Varga Anita
Hegyekben állnak otthon a csokinyulak? Már nem férsz be a konyhába a csokitojásoktól? Süssél velük kenyeret!
Eszünk

Egy régi kóser húsüzem új élete
2017. 05. 15. | Raab Zsuzsanna
Hangulatos terek, ízletes ételek, a múlt relikviái, Rozi kutya bámész tekintete – mindez együtt adja a Kőleves Vendéglő és Kert varázsát. A budapesti szórakozónegyed szívében tizenkét éve nyílt étterem nem üde színfolt, hanem maga a stabilitás…
Beszélgetünk

Élt bennem egy ősi vágy
2017. 05. 13. | Szabó Edit
Beszélgetés Losonci Bálinttal
Közgazdász diplomáját dobta sutba, kényelmes városi életét adta fel, hogy családjával Gyöngyöspatára költözzön. Losonci Bálinttal, a Tőkések – Mátrai Kézműves Borászkör és a Magna Mátra Történelmi Borvidékért Egyesület alapító tagjával beszélgettünk…
Iszunk

Tavaszköszöntő Egerben
2017. 05. 12. | Szabó Edit
A St. Andrea Szőlőbirtok, a Kovács Nimród Borászat és az Almagyar Érseki Szőlőbirtok tavaszi piknikre hívja a borszerető közönséget. A palackok és a szívek május 13-án nyílnak…
Iszunk

Alsóerjesztés albínó lakói
2017. 05. 11. | Bőti László
Beerdekker 2. – a búzasörök
Olvassunk újra a sörök között! Sorozatunk második részében a búzasörök világában kalandozunk. Kalauzunk Horváth Bence…
Eszünk

Jótékonykodtak a „Stílusos” szakácsok
2017. 05. 10. | Szabó Edit
A Hú!SVÉT+SWEET tömegeket vonzott az idén, április 23-án és 24-én több mint ötezren kóstolgatták a színvonalas vidéki séfek és cukrászok remekeit Palkonyán. A rendezvény a Stílusos Vidéki Éttermiség szakácsainak jótékonysági vacsorájával indult péntek este...
Iszunk

Nincs titok
2017. 05. 09. | Szabó Hajnalka
Alig több mint két éve indult, de mára az egyik legnépszerűbb kisüzemi sörfőzdévé vált a Monyo Brewing Co. Tanulmányi kiránduláson jártunk náluk Kőbányán…
Eszünk

Bisztróhangulat a Dob utcában
2017. 05. 08. | Raab Zsuzsanna
Húsleves maceszgombóccal, sólet libacombbal, zsidótojás, latkesz, töltött libanyak és flódni. A tradicionális zsidó konyha minden remeke Budapest belvárosában, a Macesz Bistróban…
Eszünk

Pancsoljunk a Hold utcában!
2017. 05. 07. | Szabó Edit
Tegnap megnyílt a Pancs-Gasztroplacc belvárosi telephelye a budapesti Hold utcában. A színvonalas kistermelők piaca egészséges élelmiszerekkel és ínycsiklandó alapanyagokkal várja az igényes vásárlókat…
Beszélgetünk

GasztroBalaton
2017. 05. 06. | Szabó Edit
Beszélgetés Szauer Judittal
Megjelent a legfrissebb Balatoni Gasztrotérkép, a magyar tenger legjobb helyeinek gyereklepedőnyi bedekkere. Az idei kiadványról az ötletgazdát, Szauer Juditot kérdeztük…
Iszunk

Nézzünk a dolgok mögé!
2017. 05. 05. | Burai László
Természetes folyamat, ha valami divatossá lesz, sokan kezdik követni a sikeresség reményében, a teljes filozófiát nem ismerve, csak kiragadott kifejezéseket zászlóra tűzve. Ilyenkor bizony előfordul, hogy hígul a mezőny, esik a minőség.