Találatok száma: 2550
Eszünk
Bori Mami világa című cikk borítóképe

Bori Mami világa

2016. 10. 01. | Szabó Edit
Családias hangulat, házias ízek, színvonalas alapanyagok. Sándor Béla nagyszerű vendéglátóhelyet álmodott Gyöngyös belvárosába…
Iszunk
Szólóban is megy című cikk borítóképe

Szólóban is megy

2016. 09. 30. | Burai László
Tállya az új Mád, hallottam két éve, és mostanra kezd bizonyosságot nyerni, hogy ebben tényleg lehet valami. Szepsy István is egyre szebb borokat készít a tállyai dűlőkből, majd mádi mintára ez a település is elkészítette saját village borát. Mi jöhet még?
Iszunk
Borok kedd estére című cikk borítóképe

Borok kedd estére

2016. 09. 29. | Szabó Edit
Látogatás a Nagygombos Borászatban
De vajon mit ivott itt Ady? Miközben élénk vitát folytatott Hatvanyval a Nyugat sorsáról és a költészet mibenlétéről, vajon vörös volt a poharában, vagy fehér?
Iszunk
Újabb kör, itt a vég című cikk borítóképe

Újabb kör, itt a vég

2016. 09. 28. | Burai László
Egyszer minden túra véget ér, a negyedik részben mi is befejezzük a budapesti újhullámos kávémezőnyt bemutató sorozatunkat. Persze könnyen lehet, hogy hamarosan annyi új szereplő lép színre, hogy lesz folytatás – állunk elébe
Eszünk
Sári és a sütigyár című cikk borítóképe

Sári és a sütigyár

2016. 09. 27. | Raab Zsuzsanna
Egy hely Budapesten, ahol újra gyerekek lehetünk…
Beszélgetünk
Friss Michelin-csillaggal – zárva! című cikk borítóképe

Friss Michelin-csillaggal – zárva!

2016. 09. 25. | Szabó Edit
Exkluzív interjú Rácz Jenővel
A Michelin Guide díjátadó ceremóniája után egy nappal bezáratták a hatóságok Sanghaj egyik legfiatalabb, ám máris Michelin-csillagos éttermét, a Tai’an Table-t. A háttérről Rácz Jenőt, az étterem séfjét kérdeztük.
Beszélgetünk
Zene a fülnek című cikk borítóképe

Zene a fülnek

2016. 09. 24. | Szabó Edit
Beszélgetés Taschner Kurttal
„Ha egy borász elég fiatalon kezdi, akkor nagyjából hatvan évjárat borát van lehetősége elkészíteni életében. Ez így kimondva nem tűnik kevésnek...”
Iszunk
A Csontos című cikk borítóképe

A Csontos

2016. 09. 23. | Burai László
Egy Tokaj-fertőzött borrajongónak megdobban a szíve, ha ezt a nevet hallja, a Bott Pince komoly és szépen érő furmintja feltette a térképre az olaszliszkai dűlőt. A Bodó házaspár régóta dédelgetett álma teljesült, amikor sikerült felújítaniuk az itteni öreg présházat – ennek örömére hívták meg barátaikat egy kis ünnepségre.
Beszélgetünk
„Rákenroll séf” vagyok című cikk borítóképe

„Rákenroll séf” vagyok

2016. 09. 22. | Szabó Edit
Beszélgetés Rácz Jenő Michelin-csillagos séffel
A fiatal magyar szakács alig egy napja egy sanghaji étterem séfjeként megkapta első Michelin-csillagját...
Iszunk
Harmadik etap című cikk borítóképe

Harmadik etap

2016. 09. 21. | Burai László
Igazán szerencsések vagyunk, hiszen eddig tizenhárom kávézót jártunk be együtt, mégsem kell attól félni, hogy egyszer csak elfogynának. Ezúttal Budán is körülnézünk, így kiderül, hogy mi újság a Duna másik oldalán
Iszunk
Húszéves az Etyeki Kúria című cikk borítóképe

Húszéves az Etyeki Kúria

2016. 09. 20. | Szabó Edit
Már akkor is szeretném őket, ha nem lenne jó a boruk. Hát még így! Isten éltessen benneteket!
Iszunk
Cseppben a lélek című cikk borítóképe

Cseppben a lélek

2016. 09. 17. | Szabó Edit
A „Villányi Franc”
Tavaly csak a kóstolónap volt nyilvános, az idén azonban már a szakmai konferencián is részt vehet bárki, aki szeretne többet tudni erről az izgalmas fajtáról és a belőle készült borról.
Iszunk
Szekszárd, szüret előtt című cikk borítóképe

Szekszárd, szüret előtt

2016. 09. 16. | Burai László
A Szekszárdi Szüreti Napokat már korábban ajánlottuk; nem véletlenül, ez az egyik legjobb borfesztivál az országban, a borok mellett az szekszárdi borászokat is kedveljük. Ez adta az ötletet, hogy a fesztivál előtt meglátogassunk pár pincét.
Iszunk
Szüreti sör című cikk borítóképe

Szüreti sör

2016. 09. 15. | Szabó Edit
Az elkészült „harvest ale” friss, üde, illatos sör lesz majd, hangulatában kicsit olyan, mint a boroknál a beaujolais nouveau…
Iszunk
Kávézni indulunk újra című cikk borítóképe

Kávézni indulunk újra

2016. 09. 14. | Burai László
Az előző heti körkép után sok visszajelzést kaptunk, hogy milyen kávézók maradtak ki a cikkből. Szerencsére az összes javasolt helyet jól ismerjük, és a listánkon is szerepelnek, így semmi ok az aggodalomra, nem maradnak ki. Újabb hat kávézóval folytatjuk a bemutatást.