Beszélgetünk
Beszélgetünk

Paul Bocuse nyomdokaiba léptem
2016. 02. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Gilles Reinhardt-dal
Egy szakácsnak alulról kell indulnia. Ha valaki komolyan gondolja, legalább tíz évet szánjon az alapozásra, csak utána kezdhet építkezni. Ezt nem lehet megúszni…
Beszélgetünk

Nincs B-terv. Megyünk!
2016. 01. 31. | Szabó Edit
Beszélgetés Bicsár Attilával
Bicsár Attila, az Alabárdos séfje tizenöt év után megválik az étteremtől, sőt elhagyja az országot is...
Beszélgetünk

Itt még nagy dolgok születhetnek!
2016. 01. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Dudás Szabolccsal
Alig hat év telt el azóta, hogy Dudás Szabolcs és öccse, Szilárd felrajzolt egy aprócska pontot a magyar gasztronómia térképére...
Beszélgetünk

Ez a vidék minden évszakban szép
2016. 01. 27. | Szabó Edit
Beszélgetés Trombitás Tamással
Ha valaki, hát Trombitás Tamás tudja, mi a kő, és ha nem vigyázunk, megmutatja nekünk is alaposan....
Beszélgetünk