Eszünk
Éjszaka a Nagybanin című cikk borítóképe

Éjszaka a Nagybanin

2019. 07. 24. | Barossné Koós Andrea
Aki még nem járt a Nagybani Piacon, el sem tudja képzelni, milyen hihetetlen folyamatok mennek végbe addig, míg egy fürt banán az áruházak polcaira kerül. A Piac éjszakája program segítségével most bepillantást nyertünk a titkokba…
Eszünk
Mediterrán varázs a Szent György-hegyen című cikk borítóképe

Mediterrán varázs a Szent György-hegyen

2019. 07. 16. | Barossné Koós Andrea
200 méteres tengerszint feletti magasság, csodálatos panoráma, feledhetetlen naplemente, mediterrán életérzés, kitűnő ételek, helyi borok – és mindez Magyarországon! A Taberna Infinito vendégmarasztaló hely…
Eszünk
Vacsora a Salonban című cikk borítóképe

Vacsora a Salonban

2019. 07. 05. | Barossné Koós Andrea
Elegáns, egyedi és magyar – nagyjából ezzel a három szóval írható le a Salon étterem hétfogásos menüje, amelyet Wolf András kifejezetten a hazai alapanyagok és a magyar borok kettősére hangolt…
Eszünk
Mit ettünk a Kádár-korszakban? című cikk borítóképe

Mit ettünk a Kádár-korszakban?

2019. 06. 26. | Barossné Koós Andrea
A Konyhakör időutazásra hívta vendégeit, amikor a 2000-es évek óta magára hagyott Otthon Áruházba szervezte rendhagyó vacsoráját. Egy estére visszacsöppentünk a 70-es évekbe, és újraélhettük egy letűnt kor mindennapjait…
Eszünk
A Glédában pezseg az élet című cikk borítóképe

A Glédában pezseg az élet

2019. 06. 21. | Szabó Edit
Óbuda új színfoltja, a Gléda vendéglő kellemesebb és üdébb már nem is lehetne, a két tulajdonos, Deli János és Kerekes Sándor alaposan kitesz magáért. Nemrég champagne-vacsorán jártunk náluk…
Eszünk
Földes Józsi házias ízei című cikk borítóképe

Földes Józsi házias ízei

2019. 06. 14. | Szabó Edit
A budapesti Hotel InterContinental legendás szakácsa, Földes Józsi 2007-ben nyitott vendéglőt a Frankel Leó úton, és ott várta vendégeit egészen 2012-ben bekövetkezett haláláig. Nevét, hagyatékát és receptjeit a család és a régi személyzet viszi tovább, nem is akárhogyan…
Eszünk
Nyárra fel, izzítsuk a grilleket! című cikk borítóképe

Nyárra fel, izzítsuk a grilleket!

2019. 06. 07. | Barossné Koós Andrea
Bár az időjárás tréfás kedvében van, azért a nyár az idén sem marad el. Érdemes hát feltérképezni, hol szerezhetjük be a grillezéshez szükséges kellékeket. Van egy ötletünk…
Eszünk
Paprika, sercli, sör – Gourmet Fesztivál 2019 című cikk borítóképe

Paprika, sercli, sör – Gourmet Fesztivál 2019

2019. 06. 01. | Barossné Koós Andrea
Az idén rekordmennyiségű látogatót vonzott a sztárséfek és sztárborászok legnagyobb hazai gasztronómiai fesztiválja, a Gourmet. Elmondjuk, hogy mi milyennek láttuk…
Eszünk
Oroszország tíz fogásban című cikk borítóképe

Oroszország tíz fogásban

2019. 05. 11. | Barossné Koós Andrea
Az idei Gourmet Fesztivál egyik exkluzív vendége a moszkvai Twins Garden étterem lesz. Mi elszaladtunk Moszkvába, hogy a rendezvény előtt a helyszínen kóstoljuk meg a világlátott ikerpár, Iván és Szergej Berezuckij főztjét…
Eszünk
A Lastra-Barna négykezes című cikk borítóképe

A Lastra-Barna négykezes

2019. 05. 06. | Barossné Koós Andrea
Eszünk
Légli borvacsora az Up and Downban című cikk borítóképe

Légli borvacsora az Up and Downban

2019. 04. 25. | Barossné Koós Andrea
Átgondolt ételsor, egymást támogató ízek, remek hangulat – röviden így jellemezhetnénk Légli Ottó borvacsoráját a budapesti Up and Down étteremben. Íme részletes beszámolónk az estéről…
Eszünk
Aum – olyan hely, hogy el se hinnéd! című cikk borítóképe

Aum – olyan hely, hogy el se hinnéd!

2019. 04. 16. | Barossné Koós Andrea
Zseniális fúziós étterem nyílt a Flórián üzletközpont szocreál falai között. Varga Dániel és Nyikita Szuharev konyhája csupa meglepetés, érdemes betérni…
Eszünk
Különös macska a Sas utcában című cikk borítóképe

Különös macska a Sas utcában

2019. 04. 09. | Barossné Koós Andrea
Budapest első fine dining BBQ étterme egy igen megosztó állatot választott szimbólumként, ám a konyha jó, és a végére még a szfinx macskával is egészen megbarátkozunk. A Borsmenta a Zeyában járt…
Eszünk
Vacsora a Kobutában című cikk borítóképe

Vacsora a Kobutában

2019. 04. 04. | Vargha Márk
Magyar ízek japánosra hangolva? Igen! Takács Lajos újra Budapesten főz? Igen! Ráadásul Palotai Csabával? Hát persze! Hogy erről senki nem hallott? Nem csoda. A Kobuta alkalmi vacsorái nincsenek nagydobra verve, de mi azért bejutottunk…
Eszünk
Brunch a Dérynében című cikk borítóképe

Brunch a Dérynében

2019. 03. 22. | Barossné Koós Andrea
Ma már Budapest számtalan helye kínál vasárnapi villásreggelit, de nem mindegy, hogy melyiket választjuk. A Déryné Bisztrót jó szívvel ajánljuk…