Találatok száma: 2503
Főzünk
Harcsa sáfrányos lisztben című cikk borítóképe

Harcsa sáfrányos lisztben

2019. 07. 01. | Klich Zsuzsa
A harcsa viszonylag szálkamentes, könnyen tisztítható hal, tápláló és finom. Mi most sáfránnyal bolondítottuk meg, és kétféle nyári köretet is készítettünk hozzá…
Beszélgetünk
Másfél delfinszaltó csukamozdulattal című cikk borítóképe

Másfél delfinszaltó csukamozdulattal

2019. 06. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Garamvári Vencellel
Volt idő, amikor az ország 3 legjobb műugrója között tartották számon, az élet azonban másként döntött, és Garamvári Vencel nem a sportban, hanem a pezsgőkészítésben alkotott maradandót. Szabó Edit interjúja.
Vendégoldal
Új ginek az Agárditól! című cikk borítóképe

Új ginek az Agárditól!

2019. 06. 28. | Borsmenta
Új párlatokkal színesíti kínálatát az Agárdi Pálinka. A tavaly ősszel bemutatott whisky, rum és gin mellé most két újabb gin érkezik a nyári koktélokhoz…
Eszünk
Mit ettünk a Kádár-korszakban? című cikk borítóképe

Mit ettünk a Kádár-korszakban?

2019. 06. 26. | Barossné Koós Andrea
A Konyhakör időutazásra hívta vendégeit, amikor a 2000-es évek óta magára hagyott Otthon Áruházba szervezte rendhagyó vacsoráját. Egy estére visszacsöppentünk a 70-es évekbe, és újraélhettük egy letűnt kor mindennapjait…
Főzünk
Túrógombóc szamócadzsemmel című cikk borítóképe

Túrógombóc szamócadzsemmel

2019. 06. 24. | Klich Zsuzsa
A túrógombóc a magyar konyha egyik klasszikusa, nincs háztartás, ahol nem készítik, és mindenki a magáéra esküszik. Íme egy megbízható recept azoknak a kezdőknek, akik még nem találtak rá a saját útjukra…
Beszélgetünk
Ez így gömbölyű című cikk borítóképe

Ez így gömbölyű

2019. 06. 22. | Szabó Edit
A Mátra nagy öregje hetvenhét éves, de még mindig olyan hetykén csapja a fejébe a sildes sapkát, mintha nem is a pincébe, hanem a bálba indulna. Szőke Mátyáson nem fog az idő, de a gondolatait kristálytisztává érlelte a kor. Érdemes figyelni rá…
Eszünk
A Glédában pezseg az élet című cikk borítóképe

A Glédában pezseg az élet

2019. 06. 21. | Szabó Edit
Óbuda új színfoltja, a Gléda vendéglő kellemesebb és üdébb már nem is lehetne, a két tulajdonos, Deli János és Kerekes Sándor alaposan kitesz magáért. Nemrég champagne-vacsorán jártunk náluk…
Iszunk
Sörök a Hübristől című cikk borítóképe

Sörök a Hübristől

2019. 06. 19. | Szabó Edit
Egyszerűség, letisztultság, hétköznapi elegancia – leginkább ezekkel a kifejezésekkel jellemezhető Székesfehérár új kisüzemi sörfőzdéje. A Hübris nemrég mutatta be portfólióját a szakmai közönségnek…
Főzünk
Rebarbarás szamócaszörp és -dzsem című cikk borítóképe

Rebarbarás szamócaszörp és -dzsem

2019. 06. 17. | Klich Zsuzsa
Csak egyszer kell nekifutni, és végül szörpünk is, dzsemünk is lesz. A szörp a rebarbara fanyarságának köszönhetően remek frissítő, a dzsem pedig kalácsra kenve vagy sültek mellé is kiváló.
Utazunk
Capri vagy Procida? Válassz, ha tudsz! című cikk borítóképe

Capri vagy Procida? Válassz, ha tudsz!

2019. 06. 16. | Szabó Edit
2. Nápoly környéke - Két csodasziget
Nápoly forgalmas kikötőjéből hajók is, kompok is indulnak a környékbeli szigetekre. Valahová kötelező elutazni akkor is, ha csak néhány napra jöttünk. Hogy miért? Elmondjuk!
Beszélgetünk
Eljött a váltás ideje című cikk borítóképe

Eljött a váltás ideje

2019. 06. 15. | Németh-Hehl Szilvia
Beszélgetés Horváth Mátéval
Eszünk
Földes Józsi házias ízei című cikk borítóképe

Földes Józsi házias ízei

2019. 06. 14. | Szabó Edit
A budapesti Hotel InterContinental legendás szakácsa, Földes Józsi 2007-ben nyitott vendéglőt a Frankel Leó úton, és ott várta vendégeit egészen 2012-ben bekövetkezett haláláig. Nevét, hagyatékát és receptjeit a család és a régi személyzet viszi tovább, nem is akárhogyan…
Vendégoldal
Debrecziner Gourmet negyedszer! című cikk borítóképe

Debrecziner Gourmet negyedszer!

2019. 06. 13. | Borsmenta
Június harmadik hétvégéjén ismét megtelik gasztroőrültekkel a debreceni Nagyerdő Békás-tó körüli parkja. Péntek déltől vasárnap estig fővárosi és vidéki sztárséfek, cukrászok, italszakértők várják a közönséget. Íme 10 ok, amiért mi mindenképpen ott leszünk…
Főzünk
Cukkinifasírt spárgakrémmel című cikk borítóképe

Cukkinifasírt spárgakrémmel

2019. 06. 11. | Klich Zsuzsa
Nyár van, megjelent a friss cukkini a piacon, és szerencsére még mindig tart a spárgaszezon. Készítsünk cukkinifasírtot, és tálaljuk spárgakrémmel. Ez az egyik legfinomabb húsmentes étel, érdemes megkóstolni!
Beszélgetünk
Borral festeni izgalmas kihívás című cikk borítóképe

Borral festeni izgalmas kihívás

2019. 06. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Szabó Győzővel
Szabó Győző színművész és Gasztonyi Kálmán festőművész közösen alkotta meg Teleki Zsigmond portréját, a Teleki borcsalád borait használva festékül. A jótékonysági akció részleteiről Szabó Győzőt kérdeztük…