Találatok száma: 2503
Beszélgetünk
Ha szerelmes vagy, keveset alszol című cikk borítóképe

Ha szerelmes vagy, keveset alszol

2019. 04. 27. | Szabó Edit
Földi Bálint, Palkó Zsolt, Lepold Antal
Három fiú, három különböző életút, egy közös akarat. A két jóbarát meg az Anti nem pincészet, nem termék, hanem annál sokkal több: három ember barátsága palackba töltve…
Iszunk
Szia, édes! című cikk borítóképe

Szia, édes!

2019. 04. 26. | Szabó Edit
Érkezzen bárhonnan, készüljön bármilyen szőlőfajtából, egy jó késői szüretelésű bor megédesíti az estéket. Az viszont fontos, hogy tényleg jó legyen. A Borsmenta tesztjén késői szüretekkel ismerkedtünk, és volt, ami tetszett…
Eszünk
Légli borvacsora az Up and Downban című cikk borítóképe

Légli borvacsora az Up and Downban

2019. 04. 25. | Barossné Koós Andrea
Átgondolt ételsor, egymást támogató ízek, remek hangulat – röviden így jellemezhetnénk Légli Ottó borvacsoráját a budapesti Up and Down étteremben. Íme részletes beszámolónk az estéről…
Tesztelünk
St. Andrea Pincészet: Csakegyszóval Pinot Noir 2017 című cikk borítóképe

St. Andrea Pincészet: Csakegyszóval Pinot Noir 2017

2019. 04. 24. | Szabó Edit
Elegáns, modern bor, tökéletes választás egy rozé kacsamellhez…
Iszunk
Megkóstoltuk a MONYO boros söreit című cikk borítóképe

Megkóstoltuk a MONYO boros söreit

2019. 04. 23. | Vargha Márk
A Heumann Pincészet, a Márkvárt Pince, a Gizella Pince, a Pfneiszl Pincészet és a Bodrog Borműhely borai is részt vesznek a MONYO Sörfőzde legújabb kísérletében. Az eredmény több mint biztató…
Főzünk
Kenyértésztában sült sonka című cikk borítóképe

Kenyértésztában sült sonka

2019. 04. 22. | Klich Zsuzsa
Gyönyörű húsvéti vendégváró étel, ennek biztosan örülni fognak a locsolók. Bár kicsit hosszadalmas elkészíteni, évente egyszer érdemes vállalkozni rá.
Beszélgetünk
Minden bor önálló személyiség című cikk borítóképe

Minden bor önálló személyiség

2019. 04. 20. | Szabó Edit
Beszélgetés Székely Csaba drámaíróval
A Borból lett művészet című beszélgetéssorozaton azokkal a kortárs írókkal találkozhatunk, akik részt vettek a Vylyan Pincészet új címkecsaládjának megalkotásában. A sorozat első része után Székely Csaba drámaíróval beszélgettünk…
Tesztelünk
Házler Pince: Pinot Noir 2013 című cikk borítóképe

Házler Pince: Pinot Noir 2013

2019. 04. 19. | Szabó Edit
Van egy apró baranyai falu, Bakóca. Egyik borvidékhez sem tartozik, Házler Enikő mégis olyan pinot noirt készített ott, hogy megnyerte vele a Borsmenta magazin tematikus tesztjét…
Eszünk
Aum – olyan hely, hogy el se hinnéd! című cikk borítóképe

Aum – olyan hely, hogy el se hinnéd!

2019. 04. 16. | Barossné Koós Andrea
Zseniális fúziós étterem nyílt a Flórián üzletközpont szocreál falai között. Varga Dániel és Nyikita Szuharev konyhája csupa meglepetés, érdemes betérni…
Főzünk
Meleg saláta hagymával és szalonnával című cikk borítóképe

Meleg saláta hagymával és szalonnával

2019. 04. 15. | Klich Zsuzsa
Saláta szalonnával, ráadásul melegen? Miért ne? Ez a recept igazán menő, érdemes kipróbálni…
Utazunk
Bortavasz Alsó-Ausztriában című cikk borítóképe

Bortavasz Alsó-Ausztriában

2019. 04. 14. | Borsmenta
Amikor Alsó-Ausztriában beköszönt a tavasz, kinyílnak a pinceajtók, és előkerülnek az újborok. Mi most megmutatjuk, merre kell indulni, ha úgy döntünk, hogy szomszédolnánk egy kicsit…
Beszélgetünk
Itt minden évszaknak megvan a maga csodája című cikk borítóképe

Itt minden évszaknak megvan a maga csodája

2019. 04. 13. | Szabó Edit
Beszélgetés Szászi Endrével
Tizennyolc hektáros szőlőbirtokán ökogazdálkodást folytat, a borok címkéit a felesége rajzolja. Gyerekkora óta szerelmes Szigliget környékébe, Kabócás fantázianevű olaszrizlingjéért a fél ország rajong. Szászi Endrével beszélgettünk…
Főzünk
Fahéjas pite című cikk borítóképe

Fahéjas pite

2019. 04. 11. | Klich Zsuzsa
A fahéj és a krémsajt csodálatos találkozása a konyhaasztalon. Ez a pite azért fantasztikus, mert amíg sül, fahéjillat lengi be az egész lakást. Az íze pedig utolérhetetlen…
Vendégoldal
Pezsgőzzünk a város felett! című cikk borítóképe

Pezsgőzzünk a város felett!

2019. 04. 10. | Borsmenta
Eszünk
Különös macska a Sas utcában című cikk borítóképe

Különös macska a Sas utcában

2019. 04. 09. | Barossné Koós Andrea
Budapest első fine dining BBQ étterme egy igen megosztó állatot választott szimbólumként, ám a konyha jó, és a végére még a szfinx macskával is egészen megbarátkozunk. A Borsmenta a Zeyában járt…