Eszünk

Örömök bűntudat nélkül
2017. 01. 16. | Raab Zsuzsanna
Egészségtudatos kalandozások 1.
Úgy döntöttünk, hogy a kissé megterhelő ünnepi ételek után egészségesebb és tisztább vizekre evezünk. Új sorozatunkban elsőként a vegán ételeket kínáló Naspolya Nassoldát vettük célba…
Eszünk

Mint a nagyi asztalánál
2017. 01. 10. | Szabó Hajnalka
Barátságos hely, kissé nosztalgikus hangulat, megfizethető árak, házias ízek – ezt nyújtja a Gettó Gulyás Budapest belvárosában…
Eszünk

Nálunk a minőség a legfontosabb hagyomány
2016. 12. 27. | Raab Zsuzsanna
Találkozás Auguszt Ibolyával és Auguszt Józseffel
A közel másfél évszázados múltra visszatekintő Auguszt az egyetlen olyan cukrászda, amely generációk óta családi kézben van...
Eszünk

Szaloncukorteszt
2016. 12. 13. | Szabó Hajnalka
A „Mindent az olvasókért!" jelszóval vállaltuk a cukorsokkot, és szaloncukortesztet tartottunk. Ezúttal a marcipános választékot kóstolgattuk – nem minden tanulság nélkül.
Eszünk

Macaron? Akarom!
2016. 12. 12. | Raab Zsuzsanna
Egy fiatal lány valóra váltotta az álmait, és kicsi budapesti üzlete ma már fogalom a macaronrajongók körében. Kétéves a Chez Dodo!
Eszünk

Lepényevés
2016. 12. 06. | Szabó Hajnalka
Zsákban futás nincs, lepényevés viszont van, mégpedig a javából. A novemberben nyitott budapesti lepényező egy csapásra meghódította a főváros közönségét.
Eszünk

Mexikó Újpesten
2016. 12. 02. | Szabó Edit
Petrovszki Norbert konyhafőnök a hagyományos mexikói konyhára helyezte a hangsúlyt. Röpködnek is az étlapon a mexikói ételnevek, és a tostada, burrito, fajita, quesadilla mellé van vagy ötvenféle tequila, csak hogy ne unatkozzunk...
Eszünk

Nagyon baba!
2016. 11. 30. | Raab Zsuzsanna
Lehullt a lepel! Már nem titok többé a Monofu karácsonyi desszertje!
Eszünk

Kisvendéglő az Akácfa utcában
2016. 11. 27. | Bőti László
A MALTeR új, üde színfolt a budapesti vendéglátás palettáján. Náluk még mindig öt deci a korsó, mint a régi szép időkben, és van velős pirítós is, ahogy Krúdynál olvastuk…
Eszünk

Iható ételek, ehető koktélok
2016. 11. 15. | Raab Zsuzsanna
Játék az ízekkel és a textúrákkal. November 19-én nyílik a NANO, a molekuláris gasztronómia bohém hangulatú fellegvára Budapesten…
Eszünk

Légy a saját séfed!
2016. 11. 01. | Raab Zsuzsanna
Új indiai étterem Budapesten
Már az étlap sem hagyományos! A felkínált alapanyagok listáján mindenki bejelölheti, hogy miből készüljön a vacsorája. A Maharaja Lounge főzőpartnerré avatja a vendéget…
Eszünk

Ebédszünetnyi béke
2016. 10. 25. | Szabó Edit
A Bridges ételbár a javából, vagyis „food bar”, ahogyan a feliratok hirdetik, és nemcsak azért, mert angolul elegánsabban hangzik. Modern hely ez, átlátható terekkel, letisztult dizájnnal, látványkonyhával és barátságos személyzettel...
Eszünk

Ha a kenyér mesélni tudna…
2016. 10. 18. | Raab Zsuzsanna
„Azt mondják, a pipacs csak teljesen vegyszermentes mezőkön nő. A pipacs ugyanis gaznövény, de csak ott marad meg, ahol nincs vegyszer, ami kipusztítja...”
Eszünk

Vissza a jövőbe
2016. 10. 11. | Robotka Gábor
Slow Food Salone del Gusto 2016 – a hagyományos ízek világkiállítása
Az idén 30 éves Slow Food mozgalom nagyszabású rendezvénnyel ünnepelt Torino történelmi belvárosában…
Eszünk

Bori Mami világa
2016. 10. 01. | Szabó Edit
Családias hangulat, házias ízek, színvonalas alapanyagok. Sándor Béla nagyszerű vendéglátóhelyet álmodott Gyöngyös belvárosába…