Eszünk
Felemelő este volt című cikk borítóképe

Felemelő este volt

2016. 02. 05. | Szabó Edit
Eszünk
A séf asztalánál II. című cikk borítóképe

A séf asztalánál II.

2016. 02. 04. | Szabó Edit
„A legegyszerűbb ízekért is őszintén lehet rajongani” – vallja Gullner Gergő, az InterContinental Budapest séfje, aki tíz hónapja vezeti a szálloda, s vele együtt a Corso étterem konyháját...
Eszünk
A mamma Mádon című cikk borítóképe

A mamma Mádon

2016. 01. 27. | Szabó Edit
Rendhagyó borvacsora a mádi Aszúházban 2016. január 30-án Akik főznek: Anna Maria Barbieri és Horváth Gábor Anna Maria Barbieri szemében huncut mosoly csillan, dupla tokája rázkódik a nevetéstől, és úgy főz, mint három isten...
Eszünk
A séf asztalánál I. című cikk borítóképe

A séf asztalánál I.

2016. 01. 20. | Szabó Edit
„A legegyszerűbb ízekért is őszintén lehet rajongani” – vallja Gullner Gergő, az InterContinental Budapest séfje, aki tíz hónapja vezeti a szálloda, s vele együtt a Corso étterem konyháját...
Eszünk
A séf asztalánál I. című cikk borítóképe

A séf asztalánál I.

2016. 01. 06. | Szabó Edit
„A legegyszerűbb ízekért is őszintén lehet rajongani” – vallja Gullner Gergő, az InterContinental Budapest séfje, aki tíz hónapja vezeti a szálloda, s vele együtt a Corso étterem konyháját. Irányítása alatt a Duna-parti hotel a vasárnapi villásreggelik, ünnepi, üzleti vacsorák egyik kedvelt célpontjává vált. A fiatal séf bejára a világot, és kifejezetten azért tért vissza Budapestre, hogy az InterContinental konyhafőnöke lehessen. Nemrég újságírók maroknyi csapata kapott meghívást a szállodába, hogy Gullner Gergővel együtt főzve, „testközelből” tapasztalhassa, milyen érzés egy nagy tudású, komoly szakács mellett elkészíteni a vasárnapi ebédet.