Találatok száma: 2601
Főzünk
Joghurtos szelet – yoğurt tatlısı című cikk borítóképe

Joghurtos szelet – yoğurt tatlısı

2025. 09. 25. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 82. rész
A joghurtos szelet tökéletes példa arra, hogyan tálalnak a török háziasszonyok ízletes süteményeket nagyon rövid idő alatt. Íme a recept Nagyillés Jánostól a Török örömök sorozat 82. részében…
Iszunk
Szürkebarát Párbaj és párbeszéd Badacsonyban című cikk borítóképe

Szürkebarát Párbaj és párbeszéd Badacsonyban

2025. 09. 23. | Nádasi Eszter
Huszonnégy borászat harminckilenc tétele bizonyította a fajta sokszínűségét augusztus elsején a badacsonytördemici Faluházban…
Főzünk
Natúr csirkemell zöldsalátával című cikk borítóképe

Natúr csirkemell zöldsalátával

2025. 09. 22. | Szabó Edit
Ha igazán jól fűszerezik, a natúr csirkemell nagyon finom, zöldsalátával kiegészítve pedig tökéletes ebéd vagy vacsora. Könnyű fehérbor illik hozzá…
Beszélgetünk
Jó lenne tudni, hogy mi a jövő útja című cikk borítóképe

Jó lenne tudni, hogy mi a jövő útja

2025. 09. 20. | Szabó Edit
Beszélgetés Németh János szekszárdi borásszal
Szinte hihetetlen, de Németh János – vagy ahogy minden ismerőse hívja, Janó – már 27 éve borászkodik Szekszárdon. Iván-völgyi pincéje a vidék üde színfoltja, borai tisztán adják vissza a termőhely értékeit. A múltról, a jelenről és a tervekről beszélgettünk…
Főzünk
Mandulapuding – keşkül című cikk borítóképe

Mandulapuding – keşkül

2025. 09. 18. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 81. rész
Ez a mandulapuding nem csupán édesség, hanem annak a gondolatnak a jelképe is, hogy az étel akkor a legfinomabb, ha megoszthatjuk másokkal. Nagyillés János most a receptet osztotta meg velünk a Török örömök sorozat 81. részében…
Vendégoldal
Kemény napok című cikk borítóképe

Kemény napok

2025. 09. 17. | Zsirai Kata
Katanapló 22. rész
Zsiraiéknál is beindult a szüret, de közben pörögnek az események, szokás szerint. A Katanapló 22. részében a Mádi Kör kóstolójáról, a Furmint Ünnepről, a partnertalálkozóról és a szürettel kapcsolatos dilemmákról mesél Zsirai Kata…
Főzünk
Brokkolis penne című cikk borítóképe

Brokkolis penne

2025. 09. 15. | Szabó Edit
Ez az egyszerű, tejszínnel dúsított brokkolis penne tökéletes vacsora a rohanós hétköznapokban, és a húst nem fogyasztók számára is kitűnő alternatíva…
Iszunk
A pozitív gondolatok kadarkája című cikk borítóképe

A pozitív gondolatok kadarkája

2025. 09. 13. | Szabó Edit
Különleges bor készült az egri Tóth Ferenc Pincészetben. A 2023-as évjáratú Kadarka Superior nagy formátumú, tartalmas, mégis könnyen iható, elegáns tétel, és vonzza a pozitív gondolatokat!
Tesztelünk
Szászi Birtok: Csókaszőlő 2023 című cikk borítóképe

Szászi Birtok: Csókaszőlő 2023

2025. 09. 12. | Szabó Edit
A csókaszőlő macerás fajta, nem véletlen, hogy kevesen készítenek bort belőle, de aki minden nehézséget vállalva megteszi, megérdemli a sikert. A Szászi Birtok 2023-as Csókaszőlő bora igazi könnyed szépség, és mindössze 500 palack készült belőle…
Főzünk
Anyukám diós süteménye – cevizli anne kurabiyesi című cikk borítóképe

Anyukám diós süteménye – cevizli anne kurabiyesi

2025. 09. 11. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 80. rész
Nagyillés János Török örömök című sorozatának 80. részében egy könnyen elkészíthető édesség, az anyukám diós süteménye receptjét adjuk közre. A konyhában tapasztalatlanabbaknak is ajánljuk, a siker garantált…
Vendégoldal
Nálunk randizik a nemzetközi borszakma! című cikk borítóképe

Nálunk randizik a nemzetközi borszakma!

2025. 09. 10. | Borsmenta
Szeptember 8. és 13. között 150 boros szakember látogat el hazánkba a világ minden tájáról, hogy részt vegyen a BOR 2025 – Hungarian Wine Summit rendezvényen. Íme a részletek…
Vendégoldal
Újra itt a Budapest Borfesztivál! című cikk borítóképe

Újra itt a Budapest Borfesztivál!

2025. 09. 05. | Borsmenta
Szeptember 11. és 14. között ismét megrendezik az ország legelőkelőbb borfesztiválját a budai várban. A rendezvény remek gasztronómiai kínálattal, dunai panorámás naplementével és kiváló borokkal várja a borkultúra szerelmeseit. Íme 7 jó ok, amiért neked is ott a helyed!
Főzünk
Falafel című cikk borítóképe

Falafel

2025. 09. 04. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 79. rész
Az egyik legnépszerűbb húsmentes étel, a falafel receptjét mutatjuk a Török örömök sorozat 79. részében. Nagyillés János megbízható útmutatásai segítségével most már a saját konyhánkban is elkészíthető, érdemes kipróbálni…
Vendégoldal
Újra itt! című cikk borítóképe

Újra itt!

2025. 09. 02. | Zsirai Kata
Katanapló 21. rész
Eseménydús volt az augusztus, Cseri Barniéknál debütáltak az új címkés Zsirai-borok, és Kata még pékinasnak is beállt Budajenőn, de most már ideje a Mádi Furmint Ünnepre és a szüretre készülni. Íme a Katanapló 21. része Zsirai Kata tollából…
Iszunk
Balassa-Figula-Kiss csúcstalálkozó című cikk borítóképe

Balassa-Figula-Kiss csúcstalálkozó

2025. 08. 12. | Szabó Edit
Nem kell más, csak egy meghitt este egy nyári kertben, és három borász, aki érti a dolgát. Balassa István, Kiss Gábor és Figula Mihály a balatonfüredi Figula Borkertben találkozott leghűségesebb rajongóival egy augusztusi estén…