Találatok száma: 2504
Tesztelünk
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016 című cikk borítóképe

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016

2019. 12. 20. | Szabó Edit
Elegáns megjelenésű, jól iható aszúbor, édesfűszeres, pörkölt magvas aromákkal. Túrós és vaníliás édességek mellé ajánljuk…
Eszünk
Duna-ági romantika című cikk borítóképe

Duna-ági romantika

2019. 12. 20. | Barossné Koós Andrea
Laposa borvacsorával avatott új séfet a Duna Garden Hotel és Étterem. Elek Richárd menüsora könnyed, fantáziadús és izgalmas volt – ahogyan azt tőle már korábban is megszokhattuk…
Tesztelünk
Béres Szőlőbirtok és Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2011 című cikk borítóképe

Béres Szőlőbirtok és Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2011

2019. 12. 19. | Szabó Edit
A szépen érett aszúborok üdítő példája, jól iható, szerethető, gazdag. Finom, ásványos karaktere miatt kacsamájhoz ajánljuk…
Iszunk
Főzünk
Pirított fahéjas dió című cikk borítóképe

Pirított fahéjas dió

2019. 12. 19. | Klich Zsuzsa
Tökéletes karácsonyi ajándék, villámgyorsan elkészül, és olyan finom, hogy jobb mindjárt tripla adagot készíteni belőle. A pirított fahéjas dió egyszerűen ellenállhatatlan…
Tesztelünk
Royal Tokaji Borászat: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016 című cikk borítóképe

Royal Tokaji Borászat: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016

2019. 12. 18. | Szabó Edit
Csodálatos ízek, nagyszerű arányok. Aki jól iható, lendületes aszúbort keres, ezt vegye le a polcról!
Iszunk
Aszúteszt a Borsmentán című cikk borítóképe

Aszúteszt a Borsmentán

2019. 12. 17. | Szabó Edit
A tokaji aszú illik a karácsonyi asztalra, és bízunk benne, hogy tesztünk eredménye segít majd a választásban. A Borsmenta minősítő kóstolóján 8 különböző stílusú és évjáratú aszúbort kóstoltunk. Íme az eredmények…
Főzünk
Kókusztejes csirkeleves – Tom Kha Gai című cikk borítóképe

Kókusztejes csirkeleves – Tom Kha Gai

2019. 12. 16. | Klich Zsuzsa
A Tom Kha Gai a thai konyha egyik remeke. A friss, illatos, édes csodaleves hozzávalói már itthon is beszerezhetők, így elkészítésével bárki sikeresen próbálkozhat. Íme a Thaiföldről hozott recept…
Tesztelünk
Dereszla Pincészet: Tokaji Aszú 6 puttonyos 2009 című cikk borítóképe

Dereszla Pincészet: Tokaji Aszú 6 puttonyos 2009

2019. 12. 15. | Szabó Edit
Ebben a borban benne van mindaz, amiért az aszút szeretjük. Ezerféle illat és íz, gazdagság, krémesség, elegancia. Jól mutat az ünnepi asztalon, de ajándékba is nyugodtan adhatjuk, még sok évig szép marad…
Beszélgetünk
A féktelen alkotás öröme című cikk borítóképe

A féktelen alkotás öröme

2019. 12. 14. | Szabó Edit
Beszélgetés Barta Mátyással
Tesztelünk
Tánczos Pince: Zengő Válogatás 2017 című cikk borítóképe

Tánczos Pince: Zengő Válogatás 2017

2019. 12. 13. | Szabó Edit
A Tagyon-hegyen található Tánczos Pince bátor vállalkozása ez a zengő. Kifejezetten izgalmas bor, kezdő fogyasztóknak is ajánljuk, de csak mértékkel…
Utazunk
Kin kao jang? című cikk borítóképe

Kin kao jang?

2019. 12. 13. | Klich Zsuzsa
A fenti mondat gyakori üdvözlés Thaiföldön. Azt jelenti: ettél már? Ebből is látható, hogy a társas étkezés a thaiföldi életmód szerves része. Elmeséljük, mit tapasztal meg mindebből az utazó szűk két hét alatt…
Tesztelünk
Nyári Pince: Olaszrizling Válogatás 2015 című cikk borítóképe

Nyári Pince: Olaszrizling Válogatás 2015

2019. 12. 11. | Szabó Edit
Az olaszrizling édes arca. Sűrű, gazdag, fűszeres desszertbor, amely méltóképpen bizonyítja, hogy a Szent György-hegy csodákra képes...
Iszunk
A nagy olaszrizlingteszt Vol. 2. című cikk borítóképe

A nagy olaszrizlingteszt Vol. 2.

2019. 12. 10. | Szabó Edit
Befejeződött a Borsmenta olaszrizlingtesztje. A második fordulóban két badacsonyi és egy mátrai bor került a dobogóra, összesítettben a Nyári Pince 2015-ös késői szüretelésű olaszrizling válogatása győzött, a szárazak között viszont megőrizte első helyét a Varsányi Pince…
Tesztelünk
Préselő Pincészet: Messzelátó Furmint Késői Szüret 2016 című cikk borítóképe

Préselő Pincészet: Messzelátó Furmint Késői Szüret 2016

2019. 12. 09. | Szabó Edit
A klasszikus tokaji késői szüretelésű furmintok egyik szép darabja, túrós desszertek, keleti ételek kiváló kísérője…