Tesztelünk

Balla Géza: KOLNA Kadarka 2021
2024. 01. 05. | Nádasi Eszter
A ménesi válogatás tétel színével és összetettségével is felhívta magára a figyelmet mind a fajtatesztünk során, mind a Borsmenta Kóstolóklubban…
Tesztelünk

Tóth Ferenc Pincészet: Egri Kadarka 2021
2023. 12. 29. | Szabó Edit
Az egri Tóth Ferenc Pincészet 2021-es kadarkája tökéletes bor a karácsonyi halászlé vagy a rácponty mellé. Könnyed, virgonc, ropogós, fűszeres, ahogy egy hűvös kadarkától elvárja az ember…
Tesztelünk

Almagyar-Érseki Szőlőbirtok – Csutorásbor: Egri Kadarka Superior 2021
2023. 12. 28. | Szabó Edit
Csutorás Ferenc, az egri Almagyar-Érseki Szőlőbirtok borásza a kadarka egyik nagymestere. 2021-es superior bora gazdag, hömpölygő, és még pimaszul fiatal…
Tesztelünk

Pósta Borház: Amfórás Kadarka organic 2022
2023. 12. 24. | Nádasi Eszter
A Szekszárdi borvidék ikonikus fajtája amforában érik a környezettudatos szemléletéről is ismert Pósta Borháznál...
Tesztelünk

Koch Borászat: Selection Kadarka Dűlőválogatás 2022
2023. 12. 22. | Nádasi Eszter
A Koch Borászat szekszárdi selection kadarkája színében, illatában és ízében egyaránt szépen hozza a fajtajegyeket…
Tesztelünk

Bolyki Pincészet: Meta Tema 2019
2023. 12. 21. | Szabó Edit
A Bolyki Pince 2019-es Meta Tema hárslevelűje édes bor a javából! Krémes, mézes, arányos, ahogy kell. Túrós édességekhez, ázsiai fűszerezésű ételekhez ajánljuk…
Tesztelünk

Vida Családi Borbirtok: Petit Bonsai Kadarka 2022
2023. 12. 18. | Szabó Edit
A Vida Borbirtok 2022-es Petit Bonsai Kadarkája a könnyű, gyümölcsös vörösborok egyik nagyszerű példája. Fiatal még, viszi a lendület. Paradicsomos, gombás ételek mellé ajánljuk…
Tesztelünk

René’s Wine Heaven: Hárslevelű BIO 2022
2023. 12. 11. | Szabó Edit
A gyöngyöstarjáni René’s Wine Heaven édes biohárslevelűje igazi meglepetés. Természetes, ízgazdag bor remek arányokkal, és egyáltalán nem tűnik édesnek…
Tesztelünk

Tóth és Tóth Debrői Borok: Debrői Hárslevelű töppedt szőlőből 2021
2023. 12. 06. | Szabó Edit
A Tóth és Tóth Debrői Borok töppedt szőlős édes hárslevelűjét a trópusi gyümölcsös aromatika teszi különlegessé. Csípős indiai ételek mellé ajánljuk…
Tesztelünk

Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok: Tokaji Late Harvest 2021
2023. 12. 03. | Szabó Edit
A Tokaj Hétszőlő 2021-es késői szüretelésű hárslevelűje hűen mutatja meg a fajta szépségeit. Ázsiai ételek vagy egy jó túrógombóc mellé ajánljuk…
Tesztelünk

Bolyki Pincészet: Metha Thema Hárslevelű Grand Superior 2021
2023. 11. 24. | Szabó Edit
A Bolyki Pincészet 2021-es Metha Thema Grand Superior Hárslevelűje maga a nagybetűs ígéret. Minden benne van, ami egy kiváló borhoz kell, szépsége már most megmutatkozik, de csak 2-3 év múlva teljesedik ki igazán…
Tesztelünk

Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok: Hárslevelű Dry Bio 2022
2023. 11. 20. | Szabó Edit
A Tokaj-Hétszőlő 2022-es bio hárslevelű válogatása a természetességével hódít. Üde, gyümölcsös illatú, határozott savú bor, halételek mellé kitűnő választás…
Tesztelünk

Palkó Zsolt Pincészete: Hárslevelű 2020
2023. 11. 16. | Szabó Edit
Palkó Zsolt 2020-as hárslevelűje a termőhelyről szól. A badacsonyi borok szerelmeseinek ajánljuk…
Tesztelünk

Béres Szőlőbirtok és Pincészet: Diókút Hárslevelű 2018
2023. 11. 13. | Szabó Edit
A 2018-as Diókút Hárslevelű a korosodó borok egyik szép példája. Érett sajtok mellé ajánljuk…
Tesztelünk

Szászi Birtok: Hárslevelű 2021
2023. 11. 09. | Szabó Edit
A Szászi Birtok 2021-es hárslevelűje üde gyümölcsösséggel csábít. Zöldséges, spárgás, csirkehúsos ételek mellé töltsük pohárba!