Találatok száma: 2508
Beszélgetünk
Emberséges világ jöjjön! című cikk borítóképe

Emberséges világ jöjjön!

2020. 04. 23. | Szabó Edit
Beszélgetés Luka Enikővel
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Luka Enikő, a soproni Luka Pincészet tulajdonosa válaszol…
Iszunk
Dombra ment föl, és hegyről jött le című cikk borítóképe

Dombra ment föl, és hegyről jött le

2020. 04. 22. | Szabó Edit
Heimann Családi Birtok: Cabernet Franc 2007
Mivel a nyilvános boros programok rendre elmaradnak, a borszakíró kénytelen családi körben kóstolni. Borzasztó, tudjuk, de valakinek ezt a munkát is el kell végeznie. Ma Heimannék 2007-es cabernet franc bora akadt horogra…
Beszélgetünk
Az emberiség feledékeny című cikk borítóképe

Az emberiség feledékeny

2020. 04. 21. | Szabó Edit
Beszélgetés Németh Jánossal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Németh János, a szekszárdi Németh János Pincészet borásza válaszol…
Főzünk
Búvártúrós című cikk borítóképe

Búvártúrós

2020. 04. 20. | Klich Zsuzsa
Bableves, gulyásleves, palócleves vagy más hasonló karakterű húsos leves után szívesen eszünk édességet. A klasszikus választás a palacsinta, de nem árt kicsi bővíteni a repertoárt. Itt van például a búvártúrós…
Főzünk
Medvehagymás-padlizsános lasagne című cikk borítóképe

Medvehagymás-padlizsános lasagne

2020. 04. 19. | Szabó Edit
A lasagne a legnépszerűbb olasz ételek egyike, variációinak száma végtelen. Még tart a medvehagymaszezon, készítsük hát azzal!
Beszélgetünk
Nagyon hiányoznak a vendégeink című cikk borítóképe

Nagyon hiányoznak a vendégeink

2020. 04. 19. | Szabó Edit
Beszélgetés Sziegl-Nagy Petrával
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Sziegl-Nagy Petra, a hajósi Sziegl Pince borásza válaszol…
Főzünk
Túrós süti liszt nélkül című cikk borítóképe

Túrós süti liszt nélkül

2020. 04. 18. | Klich Zsuzsa
Nem kell hozzá se liszt, se élesztő. Nem túl attraktív, inkább szerény és csinos, de az íze! Bomba! Ezt a túrós sütit sok szeretettel ajánljuk diétázóknak, lisztérzékenyeknek és mindenkinek, aki szereti a túrót…
Beszélgetünk
Tanulnunk kellene abból, ami most történik című cikk borítóképe

Tanulnunk kellene abból, ami most történik

2020. 04. 18. | Szabó Edit
Beszélgetés Figula Mihállyal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Figula Mihály, a balatonfüredi Figula Pincészet borásza válaszol…
Főzünk
Medvehagymapesztó című cikk borítóképe

Medvehagymapesztó

2020. 04. 17. | Szabó Edit
Ez a medvehagymából készült házi pesztó tésztára, pirítósra, húsok mellé egyaránt tökéletes, és pillanatok alatt elkészül…
Beszélgetünk
Fontos, hogy figyeljünk egymásra című cikk borítóképe

Fontos, hogy figyeljünk egymásra

2020. 04. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Balogh Zoltánnal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pince tulajdonosa válaszol…
Főzünk
Cukkinifőzelék című cikk borítóképe

Cukkinifőzelék

2020. 04. 16. | Klich Zsuzsa
Olyan, mint a zsenge tök, de mégse olyan. A cukkinifőzelékben az a legjobb, hogy az is szereti, aki a tökfőzeléket nem. Ki érti ezt?
Beszélgetünk
Szavakon túli üzenet című cikk borítóképe

Szavakon túli üzenet

2020. 04. 16. | Szabó Edit
Beszélgetés Bakonyi Péterrel
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Bakonyi Péter, a villányi Bakonyi Pince borásza válaszol…
Beszélgetünk
A tét nem kicsi című cikk borítóképe

A tét nem kicsi

2020. 04. 15. | Szabó Edit
Beszélgetés Szilágyi Lászlóval
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Szilágyi László, a tokaji Gizella Pince tulajdonos-borásza válaszol…
Főzünk
Ostorkalács című cikk borítóképe

Ostorkalács

2020. 04. 14. | Klich Zsuzsa
Foszlós, édes kelt kalács Láng György receptje szerint. Hideg vajforgácsokkal, meleg kakaóval és házi baracklekvárral az igazi, de húsvétkor a főtt sonka mellé is pazar…
Beszélgetünk
Abban hiszek, hogy a bor örök című cikk borítóképe

Abban hiszek, hogy a bor örök

2020. 04. 14. | Szabó Edit
Beszélgetés Tóth Katalinnal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Tóth Katalin, az egri Tóth Ferenc Pincészet ügyvezetője válaszol…