Főzünk
Egyszerű krumplileves című cikk borítóképe

Egyszerű krumplileves

2023. 10. 25. | Szabó Edit
Gyors, olcsó, egyszerű, finom. Ez a krumplileves könnyen a család kedvencévé válhat…
Főzünk
Hagymás-sajtos rudacska című cikk borítóképe

Hagymás-sajtos rudacska

2023. 10. 19. | Fülöp Timi
Ez az isteni sajtos rudacska friss és ropogós. Reggelire, uzsonnára kiváló, de akár mártogatós mellé is tálalhatjuk, és ami a legjobb: felhasználjuk hozzá a zöldhagyma kidobásra ítélt részét…
Főzünk
Aranydurbincs sütőben című cikk borítóképe

Aranydurbincs sütőben

2023. 10. 10. | Szabó Edit
A hal az egyik legegészségesebb táplálékunk, mégsem eszünk belőle eleget. Ezt az aranydurbincsot könnyű elkészíteni, és mivel sütőben sül, a konyhát sem kell fél napon át szellőztetni utána…
Főzünk
Gombás rizottó sültpaprika-ágyon, avokádósalátával című cikk borítóképe

Gombás rizottó sültpaprika-ágyon, avokádósalátával

2023. 10. 02. | Fülöp Timi
Ez a tápláló, húsmentes, különleges ízvilágú főétel Fülöp Timi saját kreációja. Aki szereti a rizottót, a gombát és az avokádót, bátran vágjon bele…
Főzünk
Tejfölös fejtettbab-leves című cikk borítóképe

Tejfölös fejtettbab-leves

2023. 09. 27. | Szabó Edit
Nyáron hidegen, télen melegen, sok kaporral, pici ecettel: a fejtettbab-leves gyerekkorunk egyik kedvence volt, főleg ha utána palacsinta következett…
Főzünk
Portobello gomba sajttal töltve című cikk borítóképe

Portobello gomba sajttal töltve

2023. 09. 12. | Szabó Edit
A Portobello gomba gyönyörű, nagy kalapját könnyű megtölteni. Finom, egészséges és látványos fogást készíthetünk belőle szűk félóra alatt…
Főzünk
Áfonyalekvár című cikk borítóképe

Áfonyalekvár

2023. 08. 04. | Klich Zsuzsa
Az áfonyalekvár zseniális találmány. Édes, egészséges és sokoldalúan felhasználható a konyhában. Az elkészítése nem ördöngösség, és nem kell mellette órákig állni, míg elkészül. Íme a recept…
Főzünk
Kovászos uborka – a nyár slágere című cikk borítóképe

Kovászos uborka – a nyár slágere

2023. 07. 28. | Szabó Edit
Nincs nyár kovászos uborka nélkül! Az elkészítése pofonegyszerű, az eredmény káprázatos. Íme egy megbízható recept…
Főzünk
Palócleves című cikk borítóképe

Palócleves

2023. 07. 21. | Szabó Edit
Itt a zöldbabszezon, főzzünk palóclevest! A legenda szerint Gundel János készítette el először Mikszáth Kálmán születésnapjára 1892-ben. Az étel lelkét a zsenge zöldbab és a friss kapor adja. Íme a recept…
Főzünk
A „nagybetűs“ Pavlova című cikk borítóképe

A „nagybetűs“ Pavlova

2023. 06. 07. | Fülöp Timi
Hogy mi a Pavlova? Habcsókalapú krémes édesség, amit általában nem készítünk el otthon, mert attól tartunk, hogy nem fog sikerülni. Pedig! Fülöp Timi belevágott. Íme az eredmény...
Főzünk
Grillsuli Zákány Dániellel 3. című cikk borítóképe

Grillsuli Zákány Dániellel 3.

2023. 06. 02. | Zákány Dániel
Sütési praktikák
Grillsulink előző részeiben megtanultuk, hogyan válasszunk alapanyagot, és elsajátítottuk a tűzrakás fortélyait. Most pedig lássuk a legfontosabb sütési praktikákat…
Főzünk
Kényeztető paradicsomos rizs című cikk borítóképe

Kényeztető paradicsomos rizs

2023. 05. 31. | Fülöp Timi
Aki szereti a rizottót, ennek a paradicsomos rizsnek nagyon fog örülni fog. Lehetne cifrázni, de Fülöp Timiék egyszerű módszere is tökéletes eredménnyel kecsegtet. Az étel húsmentes!
Főzünk
Grillsuli Zákány Dániellel 2. című cikk borítóképe

Grillsuli Zákány Dániellel 2.

2023. 05. 29. | Zákány Dániel
Amit a tűzről tudni kell
Sorozatunk első részében az alapanyagok kiválasztása volt a téma, a második részben pedig a tűzről lesz szó. Mert nagyon nem mindegy, hogy milyen tűzön készül el az étel…
Főzünk
Grillsuli Zákány Dániellel 1. című cikk borítóképe

Grillsuli Zákány Dániellel 1.

2023. 05. 25. | Zákány Dániel
Az alapanyagok
Itt a tavasz, jön a grillszezon. Háromrészes sorozatunkból kiderül, hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagokat, hogyan rakjunk tüzet, és melyek a legfontosabb sütési praktikák. Kezdjük az alapanyagokkal!
Főzünk
Brokkolikrémleves egyszerűen című cikk borítóképe

Brokkolikrémleves egyszerűen

2023. 04. 27. | Szabó Edit
Egyszerű, gyors, egészséges és finom. A brokkoli szinte minden évszakban jól elérhető alapanyag, főzzünk belőle krémlevest!