Főzünk

Nagyi túrós kiflije
2023. 04. 21. | Fülöp Timi
Omlós, porhanyós, ropogós, isteni! A nagyi receptjei mindig a legjobbak! Süssünk túrós kiflit úgy, ahogyan Fülöp Timi nagymamája készíti...
Főzünk

Nyuszimézes húsvétra
2023. 04. 08. | Fülöp Timi
Nyuszik, virágok, répák, tojások – és mind mézeskalácsból! Fülöp Timi színes édességeivel vidámmá válik a húsvét, és a készítésébe a gyerekek is besegíthetnek!
Főzünk

Póréhagymatorta
2023. 04. 06. | Szabó Edit
Egyszerű elkészíteni, látványosan díszíthető, és még az ünnepi asztalon is jól mutat. Ezt a póréhagymatortát mindenki imádja!
Főzünk

Mesés máktorta liszt nélkül
2023. 03. 30. | Szabó Edit
Különleges, egyszerűen elkészíthető és ellenállhatatlan. Ennek a lisztmentes máktortának bérelt helye lesz a családi ünnepeken!
Főzünk

Fluffy pancake, avagy a tökéletes amerikai palacsinta
2023. 03. 23. | Fülöp Timi
A világ legjobb reggelije, húsz perc alatt elkészül, és mindenki imádja. Itt az amerikai palacsinta kipróbált receptje – nem csak édesszájúaknak!
Főzünk

Genovai pesto
2023. 03. 18. | Fülöp Timi
A pesto alla genovese, vagyis a genovai pesto az egyik legismertebb olasz szósz. Elkészítése bámulatosan egyszerű, és a kedvenc tésztánkkal tálalva ebédre is, vacsorára is tökéletes…
Főzünk

Immunerősítő gyömbérital
2023. 03. 09. | Fülöp Timi
Gyömbér, citrom, méz, menta, kurkuma – ez a titok, és jól indul a nap. Íme Fülöp Timi gyömbérshotreceptje fáradékonyság ellen…
Főzünk

Olasz fokhagymás spagetti
2023. 02. 16. | Szabó Edit
A világ legegyszerűbb receptje, gyorsan elkészül, és szinte mindenki szereti. A „spaghetti aglio e olio” nem igényel különleges alapanyagokat és magas szintű konyhai jártasságot sem. Bátran vágjunk bele!
Főzünk

Csőben sült kelbimbó
2023. 02. 02. | Szabó Edit
A kelbimbó az egyik legfontosabb téli vitaminforrásunk, ráadásul sokoldalúan használható a konyhában. Ez a csőben sült változat főételként és köretként egyaránt megállja a helyét…
Főzünk

Ananász pongyolában
2023. 01. 22. | Szabó Edit
Ezt az édességet almával nagyon jól ismerjük, de ananásszal is nagyon finom, és persze sokkal különlegesebb. Aki szereti az egzotikus ízeket, feltétlenül készítse el az ananászt pongyolában…
Főzünk

Csirkepörkölt okrával
2022. 12. 10. | Szabó Edit
Az okrás csirkepörkölt igazi fúziós fogás: a hazai ízeket kimondottan izgalmassá varázsolja az egzotikus zöldség. Köretként kuszkuszt vagy bulgurt ajánlunk hozzá, de nokedlivel is finom…
Főzünk

Ananászos csirkecurry
2022. 11. 23. | Szabó Edit
Egy óra alatt elkészül, imádnivalóan finom, az íze különleges, mégis ismerős. Az ananászos csirkecurry mindenkit levesz a lábáról…
Főzünk

Tócsni édesburgonyából
2022. 11. 15. | Szabó Edit
Latkesz, tócsni, macok, tócsni, lapcsánka, cicege… Ez a klasszikus burgonyaétel sokféle néven ismert a világban. Csavarjunk egyet rajta, és készítsük el édesburgonyából! Zöldsalátával tálalva tökéletes fogás, és még húsmentes is…
Főzünk

Sütőben sült bécsi palacsinta
2022. 11. 09. | Szabó Edit
Bécsi túrós palacsintát készíteni nem bonyolult, de időigényes. A végeredmény azonban bőven kárpótol minden egyes percért, amit a tűzhely mellett töltöttünk…
Főzünk

Curry okrából, bulgurral
2022. 11. 03. | Szabó Edit
Az okrából készült curry egyszerű, gyors, húsmentes és finom. Aki egzotikus ízekre vágyik, készítse el! Köretként bulgurt ajánlunk hozzá...