Találatok száma: 2503
Eszünk
Hoppá, de jó lett! című cikk borítóképe

Hoppá, de jó lett!

2020. 10. 21. | Barossné Koós Andrea
Az ország egyik legjobb hamburgere Budapesten készül. Aki nem hiszi, keresse fel a Hoppá! Bistrót az Andrássy úton, és járjon utána...
Beszélgetünk
Várjuk a vendégeket! című cikk borítóképe

Várjuk a vendégeket!

2020. 10. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Bánfalvi Gáborral
Borturizmus kategóriában a budapesti székhelyű Taste Hungary nyerte el az idén a londoni Drinks Business magazin fődíját. A vállalkozást alapító Bánfalvi Gáborral beszélgettünk…
Utazunk
Irány Portugália! 1. rész című cikk borítóképe

Irány Portugália! 1. rész

2020. 10. 16. | Vargha Márk
Sorozatunk első részében meglessük Setúbal flamingóit, bejárjuk Alcobaça és Batalha kolostorait, naplementét nézünk Nazarénál, borozunk Colaresben, és elvegyülünk a fátimai búcsúban…
Vendégoldal
Apa, van nekünk időgépünk? című cikk borítóképe

Apa, van nekünk időgépünk?

2020. 10. 15. | Borsmenta
Az alábbiakban Demeter Zoltán tokaji borász pezsgőről szóló gondolatait közöljük. Az előadás a második etyeki pezsgőkonferencián hangzott el, 2020. szeptember 3-án.
Eszünk
A passiógyümölcsös a legfinomabb! című cikk borítóképe

A passiógyümölcsös a legfinomabb!

2020. 10. 14. | Szabó Edit
Megnyílt a Zax Csokoládémanufaktúra kicsi üzlete Budapest belvárosában. Varga Zsuzsa gyönyörű bonbonjai Révkomáromban készülnek, de most már a magyar közönség is könnyedén megkóstolhatja őket, akár egy pohár pezsgő kíséretében…
Iszunk
Álomrandi a Borirodában: Sancerre és kecskesajt című cikk borítóképe

Álomrandi a Borirodában: Sancerre és kecskesajt

2020. 10. 12. | Vargha Márk
Új sorozatot indított egyik kedvenc borbárunk, a Boriroda: a tematikus esteken klasszikus bor-étel párokat mutatnak be a vendégeknek. Az első rendezvényen kollégánk, Vargha Márk is részt vett…
Tesztelünk
Somlói Apátsági Pince: Furmint 2017 című cikk borítóképe

Somlói Apátsági Pince: Furmint 2017

2020. 10. 10. | Szabó Edit
A Somlói Apátsági Pince furmintja szép igazolása annak, hogy a fajta a Somlón is jól érzi magát. Fogyasztóbarát bor, könnyű szeretni, de avatott borfanoknak is tartogat meglepetéseket…
Iszunk
Borászat lett a kerámiagyárból című cikk borítóképe

Borászat lett a kerámiagyárból

2020. 10. 08. | Szabó Edit
A bodrogkeresztúri kerámiagyár falai közé új élet költözött. Bodó Juditék a falubeliek régi történeteit hallgatva vették birtokba a Bott Pince új feldolgozóját…
Vendégoldal
Megvan a kiváló évjárat lehetősége! című cikk borítóképe

Megvan a kiváló évjárat lehetősége!

2020. 10. 07. | Borsmenta
Országszerte zajlik a szüret. A minőségre nem lehet panasz, de a vártnál kevesebb bor lesz az idén – derül ki a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa közleményéből…
Beszélgetünk
Az emberek megszerették a csokimat című cikk borítóképe

Az emberek megszerették a csokimat

2020. 10. 03. | Bott Zsuzsanna
Papp-Vargha Katalin életét egy brüsszeli Erasmus-ösztöndíj változtatta meg. 24 évesen kezdett csokoládékat készíteni, és ma már ő az egyik legsikeresebb női vállalkozó Szlovákiában…
Utazunk
Mit ittunk a Kerekdomb Fesztiválon? című cikk borítóképe

Mit ittunk a Kerekdomb Fesztiválon?

2020. 10. 02. | Vargha Márk
A kulturális programok mellett néhány pincészet meglátogatására is jutott idő Tállyán. Vargha Márk beszámolója…
Tesztelünk
SZÓLÓ: Tempo 2018 című cikk borítóképe

SZÓLÓ: Tempo 2018

2020. 10. 01. | Szabó Edit
A tállyai SZÓLÓ borásza, Éless Tímea minden borát áthatja a természetesség. A Tempo tiszta, nemes, elegáns furmint. A fajta kedvelői lelkesedni fognak érte…
Utazunk
Ilyen volt a Kerekdomb című cikk borítóképe

Ilyen volt a Kerekdomb

2020. 09. 30. | Vargha Márk
A zene és a bor jó, de a szervezésen lenne még mit csiszolni. A tállyai Kerekdomb Fesztiválon jártunk…
Vendégoldal
Magyar élelmiszerek sikere Angliában című cikk borítóképe

Magyar élelmiszerek sikere Angliában

2020. 09. 29. | Borsmenta
Az élelmiszerek Oscar-díjának is nevezett londoni Great Taste Awards zsűrije az idén bőkezűen osztotta a csillagokat a magyar termékeknek. Nézzük, kik szerepeltek a legeredményesebben…
Tesztelünk
Bott Frigyes: Juhfark 2018 című cikk borítóképe

Bott Frigyes: Juhfark 2018

2020. 09. 28. | Szabó Edit
Bott Frigyes Juhfark natúrbora szűretlenül és derítetlenül került palackba, így a színe opálos, az íze páratlanul gazdag. A természetesség kedvelőinek ajánljuk…