Beszélgetünk
Itt vagyunk a bazaltoszlopok alatt című cikk borítóképe

Itt vagyunk a bazaltoszlopok alatt

2021. 07. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Barcza Bálinttal
Barcza Bálint a Somló hegy egyik legszebb pontján, ükapja öreg pincéjében készíti borait. Aki nála jár, a borokkal együtt nemcsak a Somló lényegét ízleli, de egy kicsit az időtlenségbe is belekóstol…
Beszélgetünk
Magyarok Hawaiin – Ohana Bordi című cikk borítóképe

Magyarok Hawaiin – Ohana Bordi

2021. 07. 03. | Virág Orsolya
Beszélgetés Bordás Rékával
Réka, István és három gyerek: ők a Bordás család (Ohana Bordi), akik büszkén viselik a matyó mintát a világ másik felén, Oahu szigetén, és a növényi étrendet csak a kalua pork kedvéért adják fel…
Beszélgetünk
Élettel teli borok galaxisa című cikk borítóképe

Élettel teli borok galaxisa

2021. 07. 01. | Borsmenta
Beszélgetés Susann Hanauerrel
Új címkecsaláddal ünnepli 10 éves biodinamikus működését a Wassmann Birtok. A küldetésről, a filozófia szépségeiről és nehézségeiről Susann Hanauert, a Villányi borvidéken található kicsi birtok szőlészét kérdeztük…
Beszélgetünk
Magyar fiú lett Hawaii junior szakácsbajnoka! című cikk borítóképe

Magyar fiú lett Hawaii junior szakácsbajnoka!

2021. 06. 19. | Virág Orsolya
Beszélgetés Vujity-Zsolnay Barnabással
Fiatal, ambiciózus, de leginkább: piszokul mázlista. Vujity-Zsolnay Barnabás mindössze 18 éves, de már bejárta a fél világot Afrikától Ázsiáig. Ősszel ő képviseli majd Hawaii államát egy amerikai junior főzőversenyen. Hawaii sorozatunkat vele folytatjuk.
Beszélgetünk
Emberimádó színésznő című cikk borítóképe

Emberimádó színésznő

2021. 06. 12. | Virág Orsolya
Beszélgetés Grisnik Petrával
Grisnik Petra kilométerekben méri a vágyait és az érzelmekhez köti a gasztronómiát. Lefutotta a maratont, megérezte a szerelmet a krumplis tészta fölött, mindig tart otthon Vegetát, és hosszú idő után végre újra játszik…
Beszélgetünk
Gyógyítás mellékhatások nélkül című cikk borítóképe

Gyógyítás mellékhatások nélkül

2021. 05. 29. | Virág Orsolya
Beszélgetés dr. Tőzsér Bertával
Növényi étrend, minőségi alvás, mozgás, szeretetteljes kapcsolatok, stresszkezelés… Betegségeink többsége elkerülhető lenne, ha így élnénk, állítja dr. Tőzsér Berta háziorvos szakorvosjelölt és életmódorvos, aki erre a misszióra tette fel az életét…
Beszélgetünk
Mintha otthon lennék című cikk borítóképe

Mintha otthon lennék

2021. 05. 22. | Szabó Edit
Beszélgetés Roland Holzerrel
Ausztriában nőtt fel, bejárta a fél világot, aztán lecövekelt Magyarországon. Roland Holzer 13 éve felel a Kempinski Hotel gasztronómiai kínálatáért, imádja az esti Budapestet, és rajong a természetes ízekért. Szabó Edit interjúja…
Beszélgetünk
Mindenevő vagyok című cikk borítóképe

Mindenevő vagyok

2021. 05. 15. | Virág Orsolya
Beszélgetés Tóth Dáviddal
Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó a konyhában is szeret az élre törni. Aktív sportolói életét lezárva most a Nagy Ő szerepére készül. Lányok figyelem: a majdnem hedonista élsportolóhoz a hasán keresztül is vezet út…
Beszélgetünk
Hegyalja fekete báránya című cikk borítóképe

Hegyalja fekete báránya

2021. 05. 08. | Juga Péter
Beszélgetés Gubicskó Lászlóval
A Tokaj-Hegyalján 2015 óta működő Szélkiáltó Pince az idei Tokaj Guide-ban elnyerte „az év felfedezettje” címet. A pince tulajdonosa, Gubicskó László kreatív, kísérletező, olykor igazi punk, de boraiba a szívét-lelkét beleadja…
Beszélgetünk
Bevált recept című cikk borítóképe

Bevált recept

2021. 05. 01. | Szabó Edit
Magitalok diadalútján – beszélgetés Lujzával és Oszival
Két világjáró – a színész diplomás Juhász Lujza és a koktélvirtuóz Bencze István (közkeletű becenevén: Oszi) – kacskaringós útjának jelen állomása egy felfutó magital-vállalkozás, a Mit iszol? Budapest...
Beszélgetünk
Megnyílt a Bott pékség című cikk borítóképe

Megnyílt a Bott pékség

2021. 04. 24. | Bott Zsuzsanna
Beszélgetés ifj. Bott Frigyessel
Édesapja példáját követve ifj. Bott Frigyes is borásznak készült. Burgundiai tanulmányútja olyan nagy hatással volt rá, hogy nemrég pékséget nyitott Komáromban...
Beszélgetünk
Alacsonyabb fordulatra kapcsolok című cikk borítóképe

Alacsonyabb fordulatra kapcsolok

2021. 04. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Ipacs Szabó Istvánnal
Marad tanácsadóként a Vylyan Pincészet kötelékében, de mostantól saját birtokára fókuszál Ipacs Szabó István, a hazai boros élet egyik legismertebb szakembere. Szabó Edit interjúja…
Beszélgetünk
Kezdődjék a játék! című cikk borítóképe

Kezdődjék a játék!

2021. 04. 10. | Virág Orsolya
Beszélgetés Rost Andreával
Világhírű szoprán, nem mellesleg aranykalászos gazda is. Gyümölcsligetet vásárol, biokertet gondoz, a csokoládé és a japán konyha szerelmese, aki rajong a táncdalokért. Rost Andrea valóra váltja az álmait…
Beszélgetünk
A finomság a részletekben lakik című cikk borítóképe

A finomság a részletekben lakik

2021. 03. 27. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés Tamás Gáborral
Tamás Gábor a hazai boros és pálinkás világ megkerülhetetlen alakja. Nemzetközi borakadémikus, pálinkamester, a CEWI kurzusainak állandó előadója, miközben hol a Szigetköz Lelke, hol a Jánoshalmi Pálinkafőzde párlatait készíti nagy lelkesedéssel…
Beszélgetünk
A Tokaj Gin sztori című cikk borítóképe

A Tokaj Gin sztori

2021. 03. 20. | Juga Péter
Beszélgetés Mészáros-Komáromy Dénessel
A Seven Hills Distillery whisky- és ginlepárló alig fél éve indult Bodrogkisfaludban, de már két komoly nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. A siker titkáról a tulajdonost, Mészáros-Komáromy Dénest faggattuk…