Beszélgetünk
Emberimádó színésznő című cikk borítóképe

Emberimádó színésznő

2021. 06. 12. | Virág Orsolya
Beszélgetés Grisnik Petrával
Grisnik Petra kilométerekben méri a vágyait és az érzelmekhez köti a gasztronómiát. Lefutotta a maratont, megérezte a szerelmet a krumplis tészta fölött, mindig tart otthon Vegetát, és hosszú idő után végre újra játszik…
Beszélgetünk
Gyógyítás mellékhatások nélkül című cikk borítóképe

Gyógyítás mellékhatások nélkül

2021. 05. 29. | Virág Orsolya
Beszélgetés dr. Tőzsér Bertával
Növényi étrend, minőségi alvás, mozgás, szeretetteljes kapcsolatok, stresszkezelés… Betegségeink többsége elkerülhető lenne, ha így élnénk, állítja dr. Tőzsér Berta háziorvos szakorvosjelölt és életmódorvos, aki erre a misszióra tette fel az életét…
Beszélgetünk
Mintha otthon lennék című cikk borítóképe

Mintha otthon lennék

2021. 05. 22. | Szabó Edit
Beszélgetés Roland Holzerrel
Ausztriában nőtt fel, bejárta a fél világot, aztán lecövekelt Magyarországon. Roland Holzer 13 éve felel a Kempinski Hotel gasztronómiai kínálatáért, imádja az esti Budapestet, és rajong a természetes ízekért. Szabó Edit interjúja…
Beszélgetünk
Mindenevő vagyok című cikk borítóképe

Mindenevő vagyok

2021. 05. 15. | Virág Orsolya
Beszélgetés Tóth Dáviddal
Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó a konyhában is szeret az élre törni. Aktív sportolói életét lezárva most a Nagy Ő szerepére készül. Lányok figyelem: a majdnem hedonista élsportolóhoz a hasán keresztül is vezet út…
Beszélgetünk
Hegyalja fekete báránya című cikk borítóképe

Hegyalja fekete báránya

2021. 05. 08. | Juga Péter
Beszélgetés Gubicskó Lászlóval
A Tokaj-Hegyalján 2015 óta működő Szélkiáltó Pince az idei Tokaj Guide-ban elnyerte „az év felfedezettje” címet. A pince tulajdonosa, Gubicskó László kreatív, kísérletező, olykor igazi punk, de boraiba a szívét-lelkét beleadja…
Beszélgetünk
Bevált recept című cikk borítóképe

Bevált recept

2021. 05. 01. | Szabó Edit
Magitalok diadalútján – beszélgetés Lujzával és Oszival
Két világjáró – a színész diplomás Juhász Lujza és a koktélvirtuóz Bencze István (közkeletű becenevén: Oszi) – kacskaringós útjának jelen állomása egy felfutó magital-vállalkozás, a Mit iszol? Budapest...
Beszélgetünk
Megnyílt a Bott pékség című cikk borítóképe

Megnyílt a Bott pékség

2021. 04. 24. | Bott Zsuzsanna
Beszélgetés ifj. Bott Frigyessel
Édesapja példáját követve ifj. Bott Frigyes is borásznak készült. Burgundiai tanulmányútja olyan nagy hatással volt rá, hogy nemrég pékséget nyitott Komáromban...
Beszélgetünk
Alacsonyabb fordulatra kapcsolok című cikk borítóképe

Alacsonyabb fordulatra kapcsolok

2021. 04. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Ipacs Szabó Istvánnal
Marad tanácsadóként a Vylyan Pincészet kötelékében, de mostantól saját birtokára fókuszál Ipacs Szabó István, a hazai boros élet egyik legismertebb szakembere. Szabó Edit interjúja…
Beszélgetünk
Kezdődjék a játék! című cikk borítóképe

Kezdődjék a játék!

2021. 04. 10. | Virág Orsolya
Beszélgetés Rost Andreával
Világhírű szoprán, nem mellesleg aranykalászos gazda is. Gyümölcsligetet vásárol, biokertet gondoz, a csokoládé és a japán konyha szerelmese, aki rajong a táncdalokért. Rost Andrea valóra váltja az álmait…
Beszélgetünk
A finomság a részletekben lakik című cikk borítóképe

A finomság a részletekben lakik

2021. 03. 27. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés Tamás Gáborral
Tamás Gábor a hazai boros és pálinkás világ megkerülhetetlen alakja. Nemzetközi borakadémikus, pálinkamester, a CEWI kurzusainak állandó előadója, miközben hol a Szigetköz Lelke, hol a Jánoshalmi Pálinkafőzde párlatait készíti nagy lelkesedéssel…
Beszélgetünk
A Tokaj Gin sztori című cikk borítóképe

A Tokaj Gin sztori

2021. 03. 20. | Juga Péter
Beszélgetés Mészáros-Komáromy Dénessel
A Seven Hills Distillery whisky- és ginlepárló alig fél éve indult Bodrogkisfaludban, de már két komoly nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. A siker titkáról a tulajdonost, Mészáros-Komáromy Dénest faggattuk…
Beszélgetünk
Tízéves az egri csillag című cikk borítóképe

Tízéves az egri csillag

2021. 03. 13. | Szabó Edit
Beszélgetés Lőrincz Györggyel
Tíz éve már, hogy megszületett az egri bikavér fehér párja, az egri csillag. A bor sikeréről és a St. Andrea Pincészetben folyó munkáról dr. Lőrincz Györgyöt kérdeztük…
Beszélgetünk
Adni mindig jó című cikk borítóképe

Adni mindig jó

2021. 02. 27. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés Monostori Balázzsal
Mostanában egyre többször halljuk egy kis töki pince, a Cardium nevét, de azt kevesen tudják, hogy a ropogós rozékat, a friss gyöngyözőborokat és a színvonalas pezsgőket egy jól ismert borász, Monostori Balázs készíti…
Beszélgetünk
Ennek a hegynek lelke van című cikk borítóképe

Ennek a hegynek lelke van

2021. 02. 19. | Szabó Edit
Beszélgetés Tóth Barnabással
Kicsi birtok, kicsi pince, kevés bor, nagy szív. Nagyjából így lehetne röviden jellemezni a somlói Barnabás Pincét és tulajdonosát, Tóth Barnabást, aki húszéves múlttal a háta mögött is megmaradt örömborásznak…
Beszélgetünk
Szerencsés vagyok, hogy ide születtem című cikk borítóképe

Szerencsés vagyok, hogy ide születtem

2021. 02. 13. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés Holló Ákossal
Holló Ákos, az Ákos Pince tulajdonosa büszke arra, hogy a Mátrában született, és ezen a kivételes adottságú borvidéken készítheti borait. Munkájáról, borairól, terveiről kérdeztük…