Találatok száma: 2504
Főzünk
Medvehagymás-padlizsános lasagne című cikk borítóképe

Medvehagymás-padlizsános lasagne

2020. 04. 19. | Szabó Edit
A lasagne a legnépszerűbb olasz ételek egyike, variációinak száma végtelen. Még tart a medvehagymaszezon, készítsük hát azzal!
Beszélgetünk
Nagyon hiányoznak a vendégeink című cikk borítóképe

Nagyon hiányoznak a vendégeink

2020. 04. 19. | Szabó Edit
Beszélgetés Sziegl-Nagy Petrával
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Sziegl-Nagy Petra, a hajósi Sziegl Pince borásza válaszol…
Főzünk
Túrós süti liszt nélkül című cikk borítóképe

Túrós süti liszt nélkül

2020. 04. 18. | Klich Zsuzsa
Nem kell hozzá se liszt, se élesztő. Nem túl attraktív, inkább szerény és csinos, de az íze! Bomba! Ezt a túrós sütit sok szeretettel ajánljuk diétázóknak, lisztérzékenyeknek és mindenkinek, aki szereti a túrót…
Beszélgetünk
Tanulnunk kellene abból, ami most történik című cikk borítóképe

Tanulnunk kellene abból, ami most történik

2020. 04. 18. | Szabó Edit
Beszélgetés Figula Mihállyal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Figula Mihály, a balatonfüredi Figula Pincészet borásza válaszol…
Főzünk
Medvehagymapesztó című cikk borítóképe

Medvehagymapesztó

2020. 04. 17. | Szabó Edit
Ez a medvehagymából készült házi pesztó tésztára, pirítósra, húsok mellé egyaránt tökéletes, és pillanatok alatt elkészül…
Beszélgetünk
Fontos, hogy figyeljünk egymásra című cikk borítóképe

Fontos, hogy figyeljünk egymásra

2020. 04. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Balogh Zoltánnal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pince tulajdonosa válaszol…
Főzünk
Cukkinifőzelék című cikk borítóképe

Cukkinifőzelék

2020. 04. 16. | Klich Zsuzsa
Olyan, mint a zsenge tök, de mégse olyan. A cukkinifőzelékben az a legjobb, hogy az is szereti, aki a tökfőzeléket nem. Ki érti ezt?
Beszélgetünk
Szavakon túli üzenet című cikk borítóképe

Szavakon túli üzenet

2020. 04. 16. | Szabó Edit
Beszélgetés Bakonyi Péterrel
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Bakonyi Péter, a villányi Bakonyi Pince borásza válaszol…
Beszélgetünk
A tét nem kicsi című cikk borítóképe

A tét nem kicsi

2020. 04. 15. | Szabó Edit
Beszélgetés Szilágyi Lászlóval
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Szilágyi László, a tokaji Gizella Pince tulajdonos-borásza válaszol…
Főzünk
Ostorkalács című cikk borítóképe

Ostorkalács

2020. 04. 14. | Klich Zsuzsa
Foszlós, édes kelt kalács Láng György receptje szerint. Hideg vajforgácsokkal, meleg kakaóval és házi baracklekvárral az igazi, de húsvétkor a főtt sonka mellé is pazar…
Beszélgetünk
Abban hiszek, hogy a bor örök című cikk borítóképe

Abban hiszek, hogy a bor örök

2020. 04. 14. | Szabó Edit
Beszélgetés Tóth Katalinnal
Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Most Tóth Katalin, az egri Tóth Ferenc Pincészet ügyvezetője válaszol…
Beszélgetünk
A Code és az Enigma után itt a Signal! című cikk borítóképe

A Code és az Enigma után itt a Signal!

2020. 04. 12. | Szabó Edit
Beszélgetés Kiss Gáborral
A zajos kampány későbbre tolódik, de a Code és az Enigma mellé lépő Signal nevű cabernet sauvignonnak már most is örülhetnek a rajongók. Kiss Gábor villányi borászt az új borcsaládról és a jelenlegi helyzetről kérdeztük…
Főzünk
Gyümölcsös túrókrém című cikk borítóképe

Gyümölcsös túrókrém

2020. 04. 11. | Klich Zsuzsa
Ehhez a gyümölcsös túrókrémhez az egzotikus országokból érkező déligyümölcsök mellett a saját fagyasztónkba eltett hazai alapanyagokat is felhasználhatjuk, mielőtt mindenből lesz friss a piacon…
Beszélgetünk
A közös fagyizás hiányzik legjobban című cikk borítóképe

A közös fagyizás hiányzik legjobban

2020. 04. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Sebestyén Csillával és Sebestyén Csabával
Karantén idején az interjú is más. Kíváncsiak voltunk, hogyan élik meg a jelenlegi helyzetet a borászok. Sokan kapták meg tőlünk ugyanazt a 10+1 kérdést. Elsőként a szekszárdi Sebestyén Pince két „arca”, Csilla és Csaba válaszait adjuk közre…
Főzünk
Retekleveles medvehagymaleves című cikk borítóképe

Retekleveles medvehagymaleves

2020. 04. 09. | Szabó Edit
Kevesen tudják, hogy a fiatal hónapos retek zsenge szára remekül felhasználható a konyhában. Mi most A Séf és a Kertész vegyszermentes terméséből főztünk levest, egy kevés frissen szedett medvehagymával gazdagítva. Isteni!