Találatok száma: 2504
Vendégoldal

Add le a maszkot!
2020. 03. 20. | Borsmenta
Nyílt levél minden magyar szőlész-borászhoz és mezőgazdászhoz...
Iszunk

A bolondizmus diadala – Variszkusz-vertikális
2020. 03. 19. | Vargha Márk
Sok szépséget láttunk már életünkben, de ezt mi sem hittük volna! Bácsi Zoltán, a Variszkusz pince tulajdonosa 12 év rajnai rizlingjeiből tartott bemutatót. Egyik ámulatból a másikba estünk…
Tesztelünk

Szepsy Pince: Szamorodni 2013
2020. 03. 18. | Szabó Edit
Egy nagykönyves szamorodni Szepsy István pincéjéből. Térítő bor, azoknak is tetszeni fog, akik soha nem isznak édeset. Kéksajthoz, libamájhoz tökéletes választás…
Beszélgetünk

Online borkóstoló Csetvei Krisztinával
2020. 03. 17. | Szabó Edit
Online borkóstolót tart csütörtökönként a móri Csetvei pincészet tulajdonosa, Csetvei Krisztina. A borok házhoz szállítását egy ismert webáruház vállalta. A részletekről a borászt kérdeztük…
Tesztelünk

Palkó Borok: Jégcsepp Jégbor 2018
2020. 03. 16. | Szabó Edit
Jégbor nem születik túl gyakran minálunk. A Palkó Pince Jégcseppjéhez András-napkor szüretelték a szőlőt, mínusz 10 fokban. Az eredmény egy kedves, szerethető édes bor…
Eszünk

Rácz Jenő Hévízen
2020. 03. 15. | Szabó Edit
A hévízi Bonvital Hotel étterme, a Brix Bistro különleges sorozattal hívta fel magára a figyelmet. Vacsoraestjeiken rendszeresen híres vendégséfek főznek. Februárban Rácz Jenő, a Sanghajban Michelin-csillagot szerzett szakács vette birtokba a konyhát…
Eszünk

Aum Natural
2020. 03. 13. | Vargha Márk
Úgy tűnik, a Varga Dániel-Nyikita Szuharev páros eléggé verhetetlen. Ellátogattunk a nemrég nyílt Aum Natural ázsiai fúziós étterembe, és szemünk-szánk elállt a csodálkozástól…
Tesztelünk

Pajzos Pincészet: Száraz Szamorodni 2011
2020. 03. 11. | Szabó Edit
A jó száraz szamorodni ritka kincs, de a műfaj kedvelői örülhetnek, mert a Pajzos Pincészet 2011-es bora remekbe szabott. Jól iható, gazdag, fűszeres, igazi ünnepi vendégváró…
Főzünk

Burgonyakrémleves almával és póréval
2020. 03. 09. | Klich Zsuzsa
Csodálatos kapu ez a leves két évszak, a tél és a tavasz között. Meleg krémesség a hideg estékre, de az alma és a gyömbér üdítően, frissen hozza közelebb az érkező tavaszt…
Tesztelünk

SanzonTokaj: Édes Szamorodni 2017
2020. 03. 05. | Szabó Edit
A SanzonTokaj édes szamorodnija a modern tokaji édes borok egyik szép példája. Pedáns, decens, nem vehemens, nem ront ajtóstól a házba…
Eszünk

A Rosinante ismét meghozta a tavaszt!
2020. 03. 03. | Szabó Edit
Bomboloni fánkok, friss harcsatepertő, gines paradicsomleves, krémes rizottó… A Stílusos Vidéki Éttermiség szakácsai ismét kitettek magukért. Íme beszámolónk a szigetmonostori Tavaszváró MiniSVÉT-ről…
Tesztelünk

Obzidian Bormanufaktúra: Száraz Szamorodni 2007
2020. 03. 02. | Szabó Edit
A régi iskola hívei bizonyára örömmel fogadják az Obzidian Bormanufaktúra 2007-es száraz szamorodniját, amely hajlott kora ellenére még mindig jól tartja magát…
Eszünk

A pozsonyi kifli
2020. 03. 01. | Bott Zsuzsanna
Ha pozsonyi kifli, akkor Pozsony. Vagy Komárom? A híres sütemény rajongói azt mondják, hogy mostanában Földes István komáromi pékműhelyében készítik a legfinomabbat. A hírnek Bott Zsuzsanna eredt a nyomába…
Tesztelünk

Mörk Pincészet: Merlot 2018
2020. 02. 29. | Szabó Edit
Könnyű, gyümölcsös nyári merlot lecsóhoz, töltött paprikához, grillételekhez…
Vendégoldal

Gyengébb? Nem! kóstoló harmadszor!
2020. 02. 28. | Borsmenta
Mindjárt itt a március, és vele az év legbájosabb borkóstolója! Március 7-én 35 borásznő mutatja be izgalmasabbnál izgalmasabb borait Budapesten, a Hotel Sofitelben…