Főzünk
Zsenge rántott tök című cikk borítóképe

Zsenge rántott tök

2018. 05. 23. | Szabó Edit
A rántott tök, a petrezselymes újkrumpli és a kapros-joghurtos öntet klasszikus tavaszi trió. Kicsit ugyan időigényes az elkészítése, de oda se neki! Évente egyszer igazán rászánhatjuk azt a két órát…
Főzünk
Articsóka, ahogy mi szeretjük című cikk borítóképe

Articsóka, ahogy mi szeretjük

2018. 04. 26. | Szabó Edit
Olaszországban mindenki imádja az articsókát. A zöldségpiacokon hatalmas halmokba rakva árulják, és tízesével pakolják kosárba a háziasszonyok. Mi is hoztunk haza Palermóból néhányat, hogy elkészíthessük egyik kedvenc fogásunkat…
Főzünk
Spanyol tortilla petrezselyemsalátával című cikk borítóképe

Spanyol tortilla petrezselyemsalátával

2018. 03. 29. | Szabó Edit
Spanyolországban sok helyen kínálják ezt a tojásos fogást reggelire, de egy könnyű salátával ebédre is tökéletesen megfelel...
Főzünk
Fonott kalács 6 szálból című cikk borítóképe

Fonott kalács 6 szálból

2018. 03. 27. | Varga Anita
Tökéletes húsvéti kalács Varga Anita konyhájából…
Főzünk
Marhahúsos röszti tükörtojással című cikk borítóképe

Marhahúsos röszti tükörtojással

2018. 03. 26. | Szabó Edit
Gullner Gergő receptje
Ideális villásreggeli fogás egy kissé hűvös hétvégi napon, de akár könnyű ebédnek is beillik.
Főzünk
Narancsos csokitorta című cikk borítóképe

Narancsos csokitorta

2018. 03. 19. | Varga Anita
Ez az egyik legízletesebb csokitorta, amit valaha kóstoltunk. Nem kell megijedni, a recept hosszú, de a torta elkészítése cseppet sem bonyolult, és még csak nem is annyira időigényes...
Főzünk
Sertéshúsos rilett című cikk borítóképe

Sertéshúsos rilett

2018. 01. 08. | Szabó Edit
Klasszikus francia vendégváró étel. Piknikre, horgásztúrára is magunkkal vihetjük, de csatos üvegbe zárva ajándékba is adhatjuk. Mindenki örülni fog neki…
Főzünk
Malacvariáció újévi „lencsefőzelékkel” című cikk borítóképe

Malacvariáció újévi „lencsefőzelékkel”

2018. 01. 01. | Szabó Edit
Nagy Krisztián, a csopaki Víg Molnár Csárda kreatív séfje ezzel a kedves, színes lencsefőzelékkel kíván nekünk boldog új évet…
Főzünk
Mézeskalács című cikk borítóképe

Mézeskalács

2017. 12. 15. | Németh-Hehl Szilvia
Finom, szép, kreatív, és ajándéknak is tökéletes. Mi az? Hát a mézeskalács! Íme idei kedvenc receptünk, és pár tipp, hogy hogyan tökéletesíthetjük a technikát. Figyelem! Abszolút kezdőknek is ajánljuk…
Főzünk
Padlizsánpuding című cikk borítóképe

Padlizsánpuding

2017. 12. 04. | Szabó Edit
A padlizsánból általában krémet, pástétomot készítünk. Úgy is nagyon finom, pudingként azonban egészen különleges, és az elkészítése sem bonyolult. Érdemes kipróbálni…
Főzünk
Sörkifli, a nagy klasszikus című cikk borítóképe

Sörkifli, a nagy klasszikus

2017. 11. 27. | Varga Anita
Sörre bor – mindenkor. Borra sör – minden kör? Bor mellé borkorcsolya. Sör mellé sörkifli? Vagy mégsem? Süssünk egyet, és próbáljuk ki…
Főzünk
Libatepertős pogácsa című cikk borítóképe

Libatepertős pogácsa

2017. 11. 08. | Varga Anita
Ha Márton-nap, akkor liba és újbor minden mennyiségben! Ez a fenséges libatepertős pogácsa a borkorcsolya maga…
Főzünk
Francia parasztkenyér című cikk borítóképe

Francia parasztkenyér

2017. 10. 17. | Varga Anita
Budajenő utcáit járva messziről feltűnik egy takarosan felújított parasztház, abban lakik Ormós Gabi, ott süti szebbnél szebb kovászos költeményeit, négy cicája téblábol körülötte. Tőle tudom ezt a mesét… vagyis ezt a mesés receptet.
Főzünk
Kanelbullar című cikk borítóképe

Kanelbullar

2017. 10. 12. | Varga Anita
Vajon mi rejlik az egzotikus hangzású szó mögött? A legklasszikusabb svéd péksütemény, a fahéjas csiga. Érdemes vele meglepni a családot, imádni fogják. Hardcore édességimádóknak kínáljunk mellé házi szilva- vagy eperlekvárt…
Főzünk
Lecsó kenyértésztában című cikk borítóképe

Lecsó kenyértésztában

2017. 09. 29. | Varga Anita
Ahány ház, annyi lecsó. A klasszikus, a nagyi receptje, a szomszédé... de azért mindig a saját a legjobb. Néha persze jó kalandozni, újdonságokat kipróbálni. Varga Anita most kenyértésztába sütötte nekünk...