Főzünk
Húsvéti fonott kalács című cikk borítóképe

Húsvéti fonott kalács

2017. 04. 14. | Varga Anita
Varga Anita kelt kalácsa rendkívül jól mutat az ünnepi asztalon, és ráadásul finom is. Érdemes próbálkozni vele, megéri a befektetett energiát…
Főzünk
Márványkuglóf című cikk borítóképe

Márványkuglóf

2017. 04. 10. | Varga Anita
A legjobb húsvéti reggeli annak, aki nem feltétlenül kedveli a hagyományos sonkás-tormás-tojásos vonalat…
Főzünk
Új, hullámos tejbegríz című cikk borítóképe

Új, hullámos tejbegríz

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Kell a csomó!
A tejbegríz az első szájból kiberrrregett-kifröcsögött kulimász, az első ölben landoló pottyanat, az első falra köpött pépes falat. Ilyenkor tejbepapi a neve.
Főzünk
Medvehagymás pogácsa című cikk borítóképe

Medvehagymás pogácsa

2017. 03. 30. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 6.
Imádom a medvehagymát; benne van a tavasz illata, pikáns és kacér, mint mi, nők ebben az évszakban, és rengetegféleképpen fel lehet használni: főzéshez, sütéshez, akár egyszerűbb szendvicskrémek, mártogatósok fűszerezéséhez is. Én most pogácsát sütöttem vele…
Főzünk
Diós pogácsa című cikk borítóképe

Diós pogácsa

2017. 03. 21. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 5.
Ez is olyan sós sütemény, ami két napig készül, de higgyétek el, megéri a fáradságot!
Főzünk
Habot verni kottából, vonóval című cikk borítóképe

Habot verni kottából, vonóval

2017. 03. 12. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 4.: Rigójancsi
Ha izzik a szenvedély, kit érdekel a precíz receptúra? Fekete csokoládélöket egy hűvös délutánon. Rigójancsi, a szívhez szóló…
Főzünk
Rózsakalács című cikk borítóképe

Rózsakalács

2017. 03. 06. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 4.
Megszakítva a sós sorozatot, jöjjön most egy édes borkorcsolya a közelgő nőnap alkalmából! Egy meghitt estén, egy csokor illatos vörös rózsa, egy pohár izgalmas, fűszeres turán vagy egy jó portói mellé ajánljuk…
Főzünk
Az Esterházy-torta című cikk borítóképe

Az Esterházy-torta

2017. 03. 05. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 3.
Az Esterházy-torta árva lány, nem tudni kinél látta meg először a napvilágot. Talán Sacher mester habverőit sejthetjük a háttérben...
Főzünk
A dobostorta című cikk borítóképe

A dobostorta

2017. 02. 26. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 2. Fussunk neki másodszor!
Ennek a sütinek persze semmi köze a doboláshoz és a dobverőhöz. De valld be, kiskorodban te is beugrottál.
Főzünk
Ricottás császárzsemle című cikk borítóképe

Ricottás császárzsemle

2017. 02. 24. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 3.
Ez a sütemény nagyon sokarcú. Tökéletesen megfelel egy könnyű vörös- vagy egy érleltebb fehérbor mellé, de a gyerekek is örülnek neki, ha reggelire kínáljuk. Minden a tálaláson múlik…
Főzünk
A Rákóczi-túrós című cikk borítóképe

A Rákóczi-túrós

2017. 02. 19. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 1.: Először az üst mellett
A cukrász az az ember, aki kiteljesedni hívja az anyagot, a sütemény pedig nem más, mint a jó együttműködés jutalma és mércéje.
Főzünk
Krumplirózsa című cikk borítóképe

Krumplirózsa

2017. 02. 13. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 2.
Egyszerű, látványos, és ráadásul nagyon finom! Varga Anita Valentin-napi borkorcsolyáját akár a kezdő konyhatündérek is könnyedén elkészíthetik. Egy palack jó bor kell még hozzá, és kezdődhet a meghitt este…
Főzünk
Mediterrán olajbogyós kiflicskék című cikk borítóképe

Mediterrán olajbogyós kiflicskék

2017. 02. 01. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 1.
Első olvasásra kissé macerásnak tűnik, de aki egyszer megkóstolta, tudja, hogy megéri a fáradságot. Vigyázat, addiktív!
Főzünk
Sajttal sült körte című cikk borítóképe

Sajttal sült körte

2017. 01. 09. | Szabó Edit
A világ egyik legegyszerűbb előétele, bármelyik évszakban elkészíthető, és nagyon jól kínálható gyümölcsös borok kísérőjeként.
Főzünk
Sült csirkecomb almával és körtével című cikk borítóképe

Sült csirkecomb almával és körtével

2016. 12. 22. | Szabó Edit
Alma, körte, csirke, friss fűszerek. Ebből az ételből a tél közepén is ránk mosolyog a napsugár...