Főzünk

Kanelbullar
2017. 10. 12. | Varga Anita
Vajon mi rejlik az egzotikus hangzású szó mögött? A legklasszikusabb svéd péksütemény, a fahéjas csiga. Érdemes vele meglepni a családot, imádni fogják. Hardcore édességimádóknak kínáljunk mellé házi szilva- vagy eperlekvárt…
Főzünk

Lecsó kenyértésztában
2017. 09. 29. | Varga Anita
Ahány ház, annyi lecsó. A klasszikus, a nagyi receptje, a szomszédé... de azért mindig a saját a legjobb. Néha persze jó kalandozni, újdonságokat kipróbálni. Varga Anita most kenyértésztába sütötte nekünk...
Főzünk

Áfonyás bögrés
2017. 08. 29. | Varga Anita
Ez a süti minden idénygyümölccsel finom. Mi most az áfonyás variációt mutatjuk meg, de készülhet meggyel, barackkal, málnával, ribizlivel, cseresznyével – ami épp terem, vagy ami van a fagyasztóban...
Főzünk

Részeges nyúl
2017. 07. 24. | Szabó Edit
Egy recept, amely meggyőzi a kétkedőket. Ha eddig azt hitted, hogy nem szereted a nyúlhúst, próbáld ki ezt!
Főzünk

Levendulás-mandulás keksz
2017. 07. 19. | Varga Anita
Színben, ízben, illatban egyaránt csábító, az elkészítése cseppet sem bonyolult, és még egy pohár hideg édes borhoz is tökéletesen illik...
Főzünk

Ősmenta
2017. 07. 16. | Szabó Edit
avagy a -5.0 verzió
Pontosan öt évvel ezelőtt, egy meleg nyári délelőttön beállított hozzánk Bereznay Tamás, hogy megfőzzön-megsüssön néhány remek fogást...
Főzünk

Wokban sült csirkemell zöldségekkel
2017. 07. 05. | Szabó Edit
Gyors, könnyű nyári vacsora a zöldségek szerelmeseinek. Bő fél óra alatt elkészül az egész, és tényleg nagyon finom. Egy pohár fehérbor illik mellé…
Főzünk

Napraforgó
2017. 06. 27. | Varga Anita
Ízig-vérig nyári borkorcsolya Varga Anita konyhájából. Többféle ízesítéssel készülhet, egyikben sem fogunk csalódni...
Főzünk

Padlizsános-gombás tészta
2017. 06. 19. | Szabó Edit
Könnyen, egyszerűen elkészíthető étel, nem igényel különösebb gyakorlatot a konyhában, viszont nagyon ízletes...
Főzünk

Tejben sült csirkecomb
2017. 06. 08. | Szabó Edit
Frissítő, könnyű nyári étel, egy pohár fehérborral ünnepé varázsolja a legzordabb hétköznapokat is…
Főzünk

Minibuci
2017. 06. 05. | Varga Anita
Vadul süt a nap, tombol a grillszezon! Anita megmutatja, hogyan kell minibucit sütni a hamburgerünkhöz…
Főzünk

Túrónudli spárgákkal
2017. 05. 29. | Szabó Edit
Bokáig járunk a spárgaszezonban, itt az ideje, hogy mi is főzzünk valamit. A sauvignon blanc ételt kíván…
Főzünk

Töltött-rántott kucsmagomba
2017. 05. 28. | Szabó Edit
A receptet Gazsó György színművésztől kaptuk, aki szenvedélyes hobbiszakács, és él-hal a kucsmagombáért…
Főzünk

Csokinyuszi reloaded
2017. 05. 16. | Varga Anita
Hegyekben állnak otthon a csokinyulak? Már nem férsz be a konyhába a csokitojásoktól? Süssél velük kenyeret!
Főzünk

Habart tojás snidlinggel, lazaccal és sonkával
2017. 05. 01. | Szabó Edit
Egyszerű, látványos fogás, kitűnő előétel, de reggeliként is megállja a helyét. Egy pohár jó rozé illik hozzá...