Főzünk
Fasírt egyszerűen című cikk borítóképe

Fasírt egyszerűen

2018. 11. 26. | Klich Zsuzsa
Egyszerű, finom, tápláló, fűszeres, mégis könnyű, számtalan formában létezik, és mindenki a saját családi receptjére esküszik – mi az? Hát persze, hogy a fasírt! Mi most a Klich Zsuzsanna-féle változatot mutatjuk be. Kipróbáltuk, meggyőző…
Főzünk
Galagonyás almaszósz című cikk borítóképe

Galagonyás almaszósz

2018. 11. 17. | Lovranits Júlia
Őszi éjjel izzik a galagonya… Az idén talán ez az utolsó alkalom, hogy találjunk az erdőben egy kis édes, dércsípte galagonyát, és elkészíthessük ezt az igazán eredeti ízű galagonyás almaszószt. Húsok mellé is ideális…
Főzünk
Paraj sülve-főve című cikk borítóképe

Paraj sülve-főve

2018. 11. 12. | Klich Zsuzsa
Íme két ellenállhatatlan spenótos recept. A parajtorta nagyszerű előétel, de akár egy könnyű ebéd is lehet, a spenótfőzelék viszont ebédre is, vacsorára is kitűnő választás…
Főzünk
Sajtkrémes padlizsántekercsek című cikk borítóképe

Sajtkrémes padlizsántekercsek

2018. 11. 08. | Klich Zsuzsa
Gyorsan elkészíthető padlizsános előétel – vagy kiváló szendvics, ha épp úgy tartja kedvünk…
Főzünk
Tökös-csokis puszedli című cikk borítóképe

Tökös-csokis puszedli

2018. 11. 01. | Klich Zsuzsa
Klasszikus bögrés süti, megspékelve az ősz csodás ajándékával, a sütőtökkel…
Főzünk
Sütőtökös-almás lepény című cikk borítóképe

Sütőtökös-almás lepény

2018. 10. 31. | Klich Zsuzsa
A sütőtökös-almány lepény igazi őszi csemege, és nemcsak finom, nagyon szép is...
Főzünk
Tököljünk! című cikk borítóképe

Tököljünk!

2018. 10. 30. | Klich Zsuzsa
Íme a villámgyors, selymes, ellenállhatatlan sütőtökleves. Kezdő háziasszonyok is bátran nekiállhatnak, a siker garantált...
Főzünk
Mákos pogácsa című cikk borítóképe

Mákos pogácsa

2018. 10. 23. | Klich Zsuzsa
Ez a gyorsan összeállítható süti a háziasszonyok álma: a délutáni tea mellé és az esti borozgatáshoz egyaránt tökéletes, ráadásul elkészíteni is egyszerű…
Főzünk
Csabaírés túrókrém sarkantyúkával című cikk borítóképe

Csabaírés túrókrém sarkantyúkával

2018. 10. 17. | Lovranits Júlia
Vadnövényes borkorcsolya színes, pikáns virágokkal. Gasztronómiai kalandozás kerten innen, erdőn túl. Gyorsan elkészül, mégis különleges. Kezdőknek is bátran ajánlható…
Főzünk
Sajtos puffancs című cikk borítóképe

Sajtos puffancs

2018. 10. 11. | Klich Zsuzsa
Íme a képviselőfánk sós kistestvére, a házibulik sztárja. Szinte könnyebb elkészíteni, mint végigmondani a receptjét. De mi azért megsúgjuk…
Főzünk
Színterápia – feta sajtos céklakrém című cikk borítóképe

Színterápia – feta sajtos céklakrém

2018. 10. 01. | Lovranits Júlia
Még egy olyan joviálisan bumfordi növény is csodás átváltozásokra képes a konyhában, mint a cékla. Nem kell hozzá semmi más, csak egy kis kreativitás, és máris kész a szín- és ízgazdag uzsonna…
Főzünk
Zöldfűszeres sajtgolyók című cikk borítóképe

Zöldfűszeres sajtgolyók

2018. 07. 16. | Szabó Edit
Percek alatt elkészíthető, kiváló elő-előétel, vagy afféle egészséges „nass”. Elrontani ugyanúgy képtelenség, mint ellenállni neki. Pezsgő, habzó, gyöngyöző mellé ajánljuk…
Főzünk
Cseresznyés saláta című cikk borítóképe

Cseresznyés saláta

2018. 06. 13. | Szabó Edit
Cseresznyét sósan? Igen! Higgyétek el, nagyon finom! Ezt a salátát tálalhatjátok önálló fogásként, de köretként is. Mi most húsos és húsmentes kombinációban egyaránt megmutatjuk nektek…
Főzünk
Pofonegyszerű cseresznyés süti című cikk borítóképe

Pofonegyszerű cseresznyés süti

2018. 06. 07. | Szabó Edit
Ez a süti az elfoglalt háziasszonyok álma, és az egyik legfinomabb nyári édesség. Cseresznyével, meggyel, sőt áfonyával is működik – mindig azt tegyük bele, aminek éppen szezonja van…
Főzünk
Éljen a spárgaszezon! című cikk borítóképe

Éljen a spárgaszezon!

2018. 05. 30. | Szabó Edit
A szezonja áprilistól júliusig tart, a kalóriatartalma alacsony, ám a tápanyagtartalma magas, sok benne a kálium, az A-, a B- és a C-vitamin, valamint a folsav, természetes afrodiziákum, ráadásul finom is. Igen, ez mind a spárga!