Főzünk
Kanelbullar című cikk borítóképe

Kanelbullar

2017. 10. 12. | Varga Anita
Vajon mi rejlik az egzotikus hangzású szó mögött? A legklasszikusabb svéd péksütemény, a fahéjas csiga. Érdemes vele meglepni a családot, imádni fogják. Hardcore édességimádóknak kínáljunk mellé házi szilva- vagy eperlekvárt…
Főzünk
Lecsó kenyértésztában című cikk borítóképe

Lecsó kenyértésztában

2017. 09. 29. | Varga Anita
Ahány ház, annyi lecsó. A klasszikus, a nagyi receptje, a szomszédé... de azért mindig a saját a legjobb. Néha persze jó kalandozni, újdonságokat kipróbálni. Varga Anita most kenyértésztába sütötte nekünk...
Főzünk
Áfonyás bögrés című cikk borítóképe

Áfonyás bögrés

2017. 08. 29. | Varga Anita
Ez a süti minden idénygyümölccsel finom. Mi most az áfonyás variációt mutatjuk meg, de készülhet meggyel, barackkal, málnával, ribizlivel, cseresznyével – ami épp terem, vagy ami van a fagyasztóban...
Főzünk
Részeges nyúl című cikk borítóképe

Részeges nyúl

2017. 07. 24. | Szabó Edit
Egy recept, amely meggyőzi a kétkedőket. Ha eddig azt hitted, hogy nem szereted a nyúlhúst, próbáld ki ezt!
Főzünk
Levendulás-mandulás keksz című cikk borítóképe

Levendulás-mandulás keksz

2017. 07. 19. | Varga Anita
Színben, ízben, illatban egyaránt csábító, az elkészítése cseppet sem bonyolult, és még egy pohár hideg édes borhoz is tökéletesen illik...
Főzünk
Ősmenta című cikk borítóképe

Ősmenta

2017. 07. 16. | Szabó Edit
avagy a -5.0 verzió
Pontosan öt évvel ezelőtt, egy meleg nyári délelőttön beállított hozzánk Bereznay Tamás, hogy megfőzzön-megsüssön néhány remek fogást...
Főzünk
Wokban sült csirkemell zöldségekkel című cikk borítóképe

Wokban sült csirkemell zöldségekkel

2017. 07. 05. | Szabó Edit
Gyors, könnyű nyári vacsora a zöldségek szerelmeseinek. Bő fél óra alatt elkészül az egész, és tényleg nagyon finom. Egy pohár fehérbor illik mellé…
Főzünk
Napraforgó című cikk borítóképe

Napraforgó

2017. 06. 27. | Varga Anita
Ízig-vérig nyári borkorcsolya Varga Anita konyhájából. Többféle ízesítéssel készülhet, egyikben sem fogunk csalódni...
Főzünk
Padlizsános-gombás tészta című cikk borítóképe

Padlizsános-gombás tészta

2017. 06. 19. | Szabó Edit
Könnyen, egyszerűen elkészíthető étel, nem igényel különösebb gyakorlatot a konyhában, viszont nagyon ízletes...
Főzünk
Tejben sült csirkecomb című cikk borítóképe

Tejben sült csirkecomb

2017. 06. 08. | Szabó Edit
Frissítő, könnyű nyári étel, egy pohár fehérborral ünnepé varázsolja a legzordabb hétköznapokat is…
Főzünk
Minibuci című cikk borítóképe

Minibuci

2017. 06. 05. | Varga Anita
Vadul süt a nap, tombol a grillszezon! Anita megmutatja, hogyan kell minibucit sütni a hamburgerünkhöz…
Főzünk
Túrónudli spárgákkal című cikk borítóképe

Túrónudli spárgákkal

2017. 05. 29. | Szabó Edit
Bokáig járunk a spárgaszezonban, itt az ideje, hogy mi is főzzünk valamit. A sauvignon blanc ételt kíván…
Főzünk
Töltött-rántott kucsmagomba című cikk borítóképe

Töltött-rántott kucsmagomba

2017. 05. 28. | Szabó Edit
A receptet Gazsó György színművésztől kaptuk, aki szenvedélyes hobbiszakács, és él-hal a kucsmagombáért…
Főzünk
Csokinyuszi reloaded című cikk borítóképe

Csokinyuszi reloaded

2017. 05. 16. | Varga Anita
Hegyekben állnak otthon a csokinyulak? Már nem férsz be a konyhába a csokitojásoktól? Süssél velük kenyeret!
Főzünk
Habart tojás snidlinggel, lazaccal és sonkával című cikk borítóképe

Habart tojás snidlinggel, lazaccal és sonkával

2017. 05. 01. | Szabó Edit
Egyszerű, látványos fogás, kitűnő előétel, de reggeliként is megállja a helyét. Egy pohár jó rozé illik hozzá...