Találatok száma: 2509
Tesztelünk
Etyeki Kúria: Red 2018 című cikk borítóképe

Etyeki Kúria: Red 2018

2021. 11. 30. | Szabó Edit
Igazi gyümölcsbomba a pincészet soproni területeiről. Az Etyeki Kúria Red jó döntés a mindennapokra…
Utazunk
Zarándokút két keréken – Zalakaros–Celje című cikk borítóképe

Zarándokút két keréken – Zalakaros–Celje

2021. 11. 30. | Gubán Ica és Gubán Miklós
Budapest–Róma zarándokút 4. rész – Horvátország, Szlovénia
Zarándokút két keréken című sorozatunk 4. részében Gubán Ica és Miklós horvátországi és szlovéniai kalandjait követhetjük. Lássuk, mi történt az utazás 4–6. napján…
Tesztelünk
HedoNick Pince: Burana 2020 című cikk borítóképe

HedoNick Pince: Burana 2020

2021. 11. 28. | Szabó Edit
A HedoNick Pince szürkebarátból készült, Burana névre keresztelt pét-natja igazi örömbor. Virgonc, életigenlő, csupa lendület. A nagy családi összejövetelek legjobb társa, készítői is ilyen alkalmakra szánták…
Utazunk
5 ház, 5 csillag! című cikk borítóképe

5 ház, 5 csillag!

2021. 11. 27. | Szabó Edit
Az 5 Ház Borbirtok a Nagy-Somlói borvidék egyik legfiatalabb pincészete, azt azonban kevesen tudják, hogy a borászathoz szálláshely és étterem is tartozik, nem is akármilyen…
Tesztelünk
Bodrog Borműhely: Wild Pink Pét-Nat 2020 című cikk borítóképe

Bodrog Borműhely: Wild Pink Pét-Nat 2020

2021. 11. 26. | Szabó Edit
Csupa gyümölcs, csupa kellem, csupa élet, csupa derű. A Bodrog Borműhely Wild Pink névre keresztelt pét-natja a műfaj tökéletes példája. Könnyen érthető, és itatja magát…
Utazunk
Zarándokút két keréken – Budapesttől Zalakarosig című cikk borítóképe

Zarándokút két keréken – Budapesttől Zalakarosig

2021. 11. 26. | Gubán Ica és Gubán Miklós
Budapest–Róma zarándokút 3. rész – Az indulás
Gubán Ica és Miklós elhatározták, hogy a hagyományos zarándokutak teljesítése után nekivágnak, és meg sem állnak Rómáig. A 20 napig tartó biciklitúra első három napján még Magyarországon belül kerekeztek…
Tesztelünk
Bujdosó Pincészet: Kalóz Kékfrankos 2020 című cikk borítóképe

Bujdosó Pincészet: Kalóz Kékfrankos 2020

2021. 11. 24. | Szabó Edit
Ha van bor, ami paprikás krumplit kíván, akkor a Bujdosó Kalóz Kékfrankosa az. Könnyű, borsos, fűszeres, a magyaros ízvilágú ételek mellett kiválóan megállja a helyét…
Utazunk
Zarándokút két keréken – járt utat a járatlanért című cikk borítóképe

Zarándokút két keréken – járt utat a járatlanért

2021. 11. 22. | Gubán Ica és Gubán Miklós
Budapest–Róma zarándokút 2. rész – Elhatározás, előkészületek
A Budapest–Róma táv nem hivatalos zarándokút, ezért a felkészülés is más egy kicsit. Sorozatunk második részében Gubán Ica az előkészületekről és a várható akadályokról mesél…
Tesztelünk
Sebestyén Pince: Indigó 2020 című cikk borítóképe

Sebestyén Pince: Indigó 2020

2021. 11. 20. | Szabó Edit
Vége a grillszezonnak? Hát aztán! Amíg a Sebestyén Pince Indigójából van, addig télen is érdemes beizzítani a grillt, mert ez a bor idevarázsolja a nyarat!
Utazunk
Zarándokút két keréken – a cél az út című cikk borítóképe

Zarándokút két keréken – a cél az út

2021. 11. 19. | Gubán Ica és Gubán Miklós
Budapest–Róma zarándokút 1. rész – Mi a zarándoklat?
Biciklivel Budapestről Rómába? Miért is ne! A Borsmenta vadonatúj sorozatában Gubán Ica meséli el legutóbbi zarándokútja kalandjait, és mindenkit arra biztat, hogy bátran vágjon bele!
Iszunk
Madárlátta borok a Villa Sandahltól című cikk borítóképe

Madárlátta borok a Villa Sandahltól

2021. 11. 18. | Vargha Márk
A Villa Sandahl 2019-es évjáratbemutatója
A svéd testvérpár tulajdonában álló Villa Sandahl Borászat a 2019-es évjárat borainak kóstolójára hívta a közönséget, ám ennél jóval többet kaptunk…
Tesztelünk
Eszterbauer Borászat: Tanyamacska Kékfrankos 2019 című cikk borítóképe

Eszterbauer Borászat: Tanyamacska Kékfrankos 2019

2021. 11. 17. | Szabó Edit
Eszterbauerék Tanyamacskája könnyed, elegáns kékfrankos. A hűvös őszi esték hétköznapi bora, nyugodtan adhatjuk kolbász és szalonna mellé, mint a régi szép időkben…
Főzünk
Kacsaleves és kacsás kása című cikk borítóképe

Kacsaleves és kacsás kása

2021. 11. 16. | Szabó Edit
Márton-napkor ezt a menüt mindenki libával tálalja, pedig kacsahúsból is nagyon finom. A kacsás kásához a levesben főtt húst használjuk fel, így a húsleves is gazdagabb lesz, és a második fogás is sokkal gyorsabban elkészül…
Tesztelünk
Késa Birtok: Shiraz 2020 című cikk borítóképe

Késa Birtok: Shiraz 2020

2021. 11. 15. | Szabó Edit
Pizzához keres bort? Már meg is találta! A Késa Birtok Shiraza a maga áfonyás, zöldfűszeres világával tökéletes kiegészítője a paradicsomos olasz ételeknek…
Utazunk
Szolid hedonizmus a hidak városában című cikk borítóképe

Szolid hedonizmus a hidak városában

2021. 11. 14. | Juga Péter
Hosszú hétvége Ljubljanában
Ljubljana az ősz derekán is varázslatos hely, ezer arcából képtelenség mindet látni és megismerni néhány nap alatt, de mi azért törekedtünk rá…