Tesztelünk
Sauska Tokaj: Brut Méthode Traditionnelle című cikk borítóképe

Sauska Tokaj: Brut Méthode Traditionnelle

2022. 02. 11. | Szabó Edit
A Sauska Tokaj lendületes pezsgője nemcsak az ünnepeket, hanem a hétköznapokat is szebbé teszi. Ne habozzunk, nyissuk ki bátran, kínáljuk halételek, saláták mellé…
Tesztelünk
Etyeki Kúria: Méthode Traditionnelle Brut című cikk borítóképe

Etyeki Kúria: Méthode Traditionnelle Brut

2022. 02. 07. | Szabó Edit
Az Etyeki Kúria ezzel a csodaszép pezsgővel lepte meg a fogyasztókat a pincészet 25. születésnapja alkalmából. Nemes ital, ott a helye az ünnepi asztalon!
Tesztelünk
Kern Bor- és Pezsgőház: Balatoni Zweigelt Rosé Brut 2019 című cikk borítóképe

Kern Bor- és Pezsgőház: Balatoni Zweigelt Rosé Brut 2019

2022. 02. 05. | Szabó Edit
A Kern Borház zweigelt pezsgője maga a megtestesült életigenlés! Illik bármilyen ünnepi alkalomhoz, de mi azt javasoljuk, hogy kettesben nyissátok ki!
Tesztelünk
Lajvér Borház: Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Lajvér Borház: Kadarka 2020

2022. 02. 03. | Szabó Edit
A Lajvér Borház Szekszárd palackba töltött kadarkáját ne a csendes borozgatásokhoz válasszuk. Ez az a bor, amit kifejezetten étel mellé ajánlunk…
Tesztelünk
Sziegl Pince: Herreberg Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Sziegl Pince: Herreberg Kadarka 2020

2022. 02. 01. | Szabó Edit
Csodálatosan természetes, tiszta, szűretlen, dűlőszelektált kadarka a hajósi Sziegl Pincétől. A bor a Herreberg-dűlő terméséből készült, kedvességét intenzív gyümölcsösségének köszönheti…
Tesztelünk
Pósta Borház: Amfórás Kadarka 2019 című cikk borítóképe

Pósta Borház: Amfórás Kadarka 2019

2022. 01. 28. | Szabó Edit
A Pósta Borház 2019-es amforában érlelt kadarkájából mindössze 1300 palack készült. A különlegességek kedvelőinek ajánljuk…
Tesztelünk
Almagyar Érseki Szőlőbirtok: Egri Kadarka Superior 2020 című cikk borítóképe

Almagyar Érseki Szőlőbirtok: Egri Kadarka Superior 2020

2022. 01. 25. | Szabó Edit
Csutorás Ferenc Egri Kadarka Superior bora áthatóan gyümölcsös, intenzív és gazdag. Remekül illik a komoly, nagy beszélgetésekhez meg a lágy sajtokhoz…
Tesztelünk
Márkvárt Pince: Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Márkvárt Pince: Kadarka 2020

2022. 01. 23. | Szabó Edit
A szekszárdi Márkvárt Pince kadarkáját százéves, gyalogművelésű tőkékről szüretelték. Könnyed, gyümölcsös bor, pörköltek mellé ajánljuk…
Tesztelünk
Heimann és Fiai: Porkoláb-völgy Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Heimann és Fiai: Porkoláb-völgy Kadarka 2020

2022. 01. 21. | Szabó Edit
A szekszárdi Porkoláb-völgy tele van meglepetésekkel. A Heimann és Fiai ott szüretelt szőlőjéből feszes, sós, bolondul virágos kadarka készült, amelyet paprikás ételekhez, sült halhoz ajánlunk…
Tesztelünk
Ákos Pince: Kármélus 2018 című cikk borítóképe

Ákos Pince: Kármélus 2018

2022. 01. 18. | Szabó Edit
Az Ákos Pince Kármélusa egy könnyű zweigelt a Mátrából. Magyaros ízvilágú, paprikás ételekhez ajánljuk…
Tesztelünk
Koch Borászat: Frisch Kadarka Selection 2018 című cikk borítóképe

Koch Borászat: Frisch Kadarka Selection 2018

2022. 01. 16. | Szabó Edit
A Koch Frisch kadarka válogatott, kézzel szüretelt szőlőből készült, és egy kis hordós érlelést is kapott. Magyaros ízvilágú ételek mellé ajánljuk…
Tesztelünk
Schieber Pincészet: Trilógia Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Schieber Pincészet: Trilógia Kadarka 2020

2022. 01. 14. | Szabó Edit
A szekszárdi Schieber Pincészet kadarkája a csendes délutáni borozások kötelező kelléke, de jól működik halászlé és paprikás ételek mellett is…
Tesztelünk
Balla Géza: Kadarka Classic 2018 című cikk borítóképe

Balla Géza: Kadarka Classic 2018

2022. 01. 12. | Szabó Edit
Balla Géza híres klasszikusa ez a Ménesi borvidéken született kadarka. Jellegzetes papírcsomagolásáról mindenki felismeri, átható fűszeressége miatt sokak kedvence…
Tesztelünk
Bősz Adrián: Cenege dűlő Kadarka 2013 című cikk borítóképe

Bősz Adrián: Cenege dűlő Kadarka 2013

2022. 01. 09. | Szabó Edit
Méltóságban megöregedett kadarka Bősz Adrián szekszárdi pincéjéből. Csupa derű, csupa egyszerű kedvesség. Már búcsúzik, de azt is elegánsan teszi…
Tesztelünk
Koch Borászat: Hajós-Bajai Prémium Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Koch Borászat: Hajós-Bajai Prémium Kadarka 2020

2022. 01. 05. | Szabó Edit
A Koch Borászat Prémium Kadarkája olyan, amilyen abban a bizonyos „nagykönyvben”. Egyszerű, ropogós, fűszeres, gyümölcsös. Ihatjuk télen-nyáron, mindig szezonja van, és fröccsnek is kiváló…