Találatok száma: 2507
Beszélgetünk
Megnyílt a Bott pékség című cikk borítóképe

Megnyílt a Bott pékség

2021. 04. 24. | Bott Zsuzsanna
Beszélgetés ifj. Bott Frigyessel
Édesapja példáját követve ifj. Bott Frigyes is borásznak készült. Burgundiai tanulmányútja olyan nagy hatással volt rá, hogy nemrég pékséget nyitott Komáromban...
Iszunk
Dobozos gyöngyöző Fontéktól című cikk borítóképe

Dobozos gyöngyöző Fontéktól

2021. 04. 22. | Borsmenta
Az angol sajtóban is napvilágot látott a hír: környezetbarát csomagolású dobozos gyöngyözőbort dobott piacra a Font Pincészet…
Iszunk
Megkóstoltuk a Vespert című cikk borítóképe

Megkóstoltuk a Vespert

2021. 04. 21. | Szabó Edit
Új csúcsbor született a Csányi Pincészetnél. A Vesper névre keresztelt vadonatúj házasítás elegáns gyümölcsösséggel, ugyanakkor figyelemre méltó komplexitással hódít, és van benne bőven potenciál…
Vendégoldal
A magyar rozék Elizabeth Gabay szemével című cikk borítóképe

A magyar rozék Elizabeth Gabay szemével

2021. 04. 20. | Borsmenta
A nyár közeledtével itt a legfőbb ideje, hogy megkóstoljunk néhány remek, fiatal rozét. Elizabeth Gabay Master of Wine ezt a tucatnyi bort ajánlja a Decanterben a magyar mezőnyből…
Főzünk
Ropogós csirkeszárnyak című cikk borítóképe

Ropogós csirkeszárnyak

2021. 04. 19. | Szabó Edit
A sült csirkeszárny sokak kedvence, de csak akkor az igazi, ha belül szaftos, kívül ropogós. Íme két variáció, egyik jobb, mint a másik…
Beszélgetünk
Alacsonyabb fordulatra kapcsolok című cikk borítóképe

Alacsonyabb fordulatra kapcsolok

2021. 04. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Ipacs Szabó Istvánnal
Marad tanácsadóként a Vylyan Pincészet kötelékében, de mostantól saját birtokára fókuszál Ipacs Szabó István, a hazai boros élet egyik legismertebb szakembere. Szabó Edit interjúja…
Utazunk
Hekk az erdőben című cikk borítóképe

Hekk az erdőben

2021. 04. 16. | Virág Orsolya
A Tököli parkerdő tuti kirándulótipp a fővárosból menekülőknek. Aki romantikus erdei sétára vágyik, vagy szívesen menne egy kicsit a szabadba piknikezni, hekket enni, fácánt, őzet lesni, megtalálta az ideális helyszínt…
Iszunk
Távozik a Vylyan éléről Ipacs Szabó István című cikk borítóképe

Távozik a Vylyan éléről Ipacs Szabó István

2021. 04. 15. | Szabó Edit
Április közepétől fiatal kollégájának, Tóth Sándornak adja át a kormányrudat a Vylyan Pincészet főborásza, Ipacs Szabó István. Az ismert szakember 22 éven át volt a Vylyan meghatározó alakja, tanácsadóként továbbra is segíti a borászat munkáját…
Vendégoldal
Ismerd meg Magyarországot! című cikk borítóképe

Ismerd meg Magyarországot!

2021. 04. 14. | Borsmenta
A híres brit borszakíró, Oz Clarke szenvedélyesen rajong a magyar borokért. Nekünk azt is elárulta, hogy miért…
Iszunk
Kékfrankos sört kóstoltunk! című cikk borítóképe

Kékfrankos sört kóstoltunk!

2021. 04. 12. | Szabó Edit
A Monyo Sörfőzde Hungarian Terroir szériájának Eger Kékfrankos Russian Imperial Stout söre került a poharunkba. Minket meggyőzött…
Beszélgetünk
Kezdődjék a játék! című cikk borítóképe

Kezdődjék a játék!

2021. 04. 10. | Virág Orsolya
Beszélgetés Rost Andreával
Világhírű szoprán, nem mellesleg aranykalászos gazda is. Gyümölcsligetet vásárol, biokertet gondoz, a csokoládé és a japán konyha szerelmese, aki rajong a táncdalokért. Rost Andrea valóra váltja az álmait…
Iszunk
A magyar borokra figyel a világ! című cikk borítóképe

A magyar borokra figyel a világ!

2021. 04. 09. | Szabó Edit
36 oldalas mellékletet szentel a magyar boroknak a világ legismertebb borászati szaklapja, az angol Decanter. A kiadvány Toronyi Zsuzsa (Wines of Hungary UK) szervezésében, az Agrármarketing Centrum támogatásával jelent meg…
Vendégoldal
Taroltak a magyar borok a Chardonnay-világbajnokságon című cikk borítóképe

Taroltak a magyar borok a Chardonnay-világbajnokságon

2021. 04. 08. | Borsmenta
Az egri Thummerer pince 2019-es évjáratú Chardonnay Battonage bora hozta el az aranyérmet, míg hat másik magyar pincészet borai ezüst minősítést kaptak a Franciaországban rendezett világbajnokságon…
Főzünk
Spenótos-mascarponés spagetti című cikk borítóképe

Spenótos-mascarponés spagetti

2021. 04. 07. | Szabó Edit
Egy kis spenót, egy kis mascarpone, és máris kész a csoda! Ezt a tésztát még az is szeretni fogja, aki egyébként nem híve a spenótnak…
Vendégoldal
Nemes ügyet szolgál a Gléda! című cikk borítóképe

Nemes ügyet szolgál a Gléda!

2021. 04. 06. | Borsmenta
Egy igazán nemes win-win történet: Új-Zélandról, a Gléda Vendéglő közreműködésével érkezik a húsvéti menü az óbudai anyaotthonba! A jótékonysági akcióhoz több ismert gasztroarc is csatlakozott..