Találatok száma: 2508
Főzünk
Sajttorta mascarponéval című cikk borítóképe

Sajttorta mascarponéval

2021. 03. 01. | Szabó Edit
Az amerikai klasszikus recept az olaszok zseniális krémsajtjával. Lehet, hogy még nem tudsz róla, de ez lesz életed sajttortája…
Beszélgetünk
Adni mindig jó című cikk borítóképe

Adni mindig jó

2021. 02. 27. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés Monostori Balázzsal
Mostanában egyre többször halljuk egy kis töki pince, a Cardium nevét, de azt kevesen tudják, hogy a ropogós rozékat, a friss gyöngyözőborokat és a színvonalas pezsgőket egy jól ismert borász, Monostori Balázs készíti…
Főzünk
Egészben sült kacsa című cikk borítóképe

Egészben sült kacsa

2021. 02. 24. | Szabó Edit
Belül szaftos, kívül ropogós, éppen olyan, amilyennek lennie kell. Tegyük a pecsenyekacsát egészben egy római tálba, és süssük meg. Ennyi az egész…
Vendégoldal
Akcióban a HotelHero csapata című cikk borítóképe

Akcióban a HotelHero csapata

2021. 02. 22. | Borsmenta
Három fővárosi szálloda 16 lelkes önkéntes szakácsa főzött a rászorulóknak vasárnap. A jótékonysági akció a Heti Betevő nonprofit egyesülettel együttműködében jött létre…
Beszélgetünk
Ennek a hegynek lelke van című cikk borítóképe

Ennek a hegynek lelke van

2021. 02. 19. | Szabó Edit
Beszélgetés Tóth Barnabással
Kicsi birtok, kicsi pince, kevés bor, nagy szív. Nagyjából így lehetne röviden jellemezni a somlói Barnabás Pincét és tulajdonosát, Tóth Barnabást, aki húszéves múlttal a háta mögött is megmaradt örömborásznak…
Főzünk
Bögrés almás sütemény című cikk borítóképe

Bögrés almás sütemény

2021. 02. 16. | Szabó Edit
Világbajnok almás süti – egyszerű, gyors, nagyon finom, és még csak mérleg se kell hozzá…
Tesztelünk
Szent Benedek Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2011 című cikk borítóképe

Szent Benedek Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2011

2021. 02. 14. | Szabó Edit
A Szent Benedek Pincészet 2011-es 5 puttonyos aszúja önmagában is élvezetes, de ételek mellett is remekül megállja a helyét. Csípős thai fogásokhoz ideális, de piték kísérőjeként is gondolhatunk rá…
Beszélgetünk
Szerencsés vagyok, hogy ide születtem című cikk borítóképe

Szerencsés vagyok, hogy ide születtem

2021. 02. 13. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés Holló Ákossal
Holló Ákos, az Ákos Pince tulajdonosa büszke arra, hogy a Mátrában született, és ezen a kivételes adottságú borvidéken készítheti borait. Munkájáról, borairól, terveiről kérdeztük…
Iszunk
Megkóstoltuk Gervai János borait című cikk borítóképe

Megkóstoltuk Gervai János borait

2021. 02. 12. | Szabó Edit
Gervai Jánost a Michelin-csillagos Stand étterem sommelier-jeként ismertük meg, most azonban mint ígéretes borászt mutatjuk be az olvasóknak…
Főzünk
Spenótos galuska, spenótos muffin című cikk borítóképe

Spenótos galuska, spenótos muffin

2021. 02. 10. | Szabó Edit
Van, aki rá se tud nézni, van, aki él-hal érte. A spenót megosztó alapanyag, de nagyon egészséges, ezért érdemes a főzeléken kívül mást is készíteni belőle. Mi most galuskát főztünk és muffint sütöttünk. Íme a receptek…
Tesztelünk
Szentesi KÉTII: Érintés 2018 című cikk borítóképe

Szentesi KÉTII: Érintés 2018

2021. 02. 04. | Szabó Edit
A Szentesi Pince 2018-as Érintés nevű házasítása bámulatosan szép bor. Olyan harmóniát áraszt magából, hogy szinte neki lehet dőlni…
Beszélgetünk
A tudás megszerzése a cél című cikk borítóképe

A tudás megszerzése a cél

2021. 01. 30. | Szabó Edit
Beszélgetés Bolyki Jánossal
Az egri Bolyki Pincészet tulajdonosa, Bolyki János 17 éve készítette első borát, tapasztalatban tehát nincs hiány, mégis szükségét érezte, hogy szőlész-borász mérnöki diplomát szerezzen az egri Eszterházy Károly Egyetemen…
Tesztelünk
Szent Benedek Pincészet: Furmint Szent Tamás-dűlő 2008 című cikk borítóképe

Szent Benedek Pincészet: Furmint Szent Tamás-dűlő 2008

2021. 01. 28. | Szabó Edit
Van az úgy, hogy az ember kincset talál. A tállyai Szent Benedek Pincészet 2008-as Szent Tamás Furmintja ennyi év után is kirobbanó formában van…
Főzünk
Penne füstölt szardellával, paradicsommártásban című cikk borítóképe

Penne füstölt szardellával, paradicsommártásban

2021. 01. 27. | Molnár Andor
Ez a percek alatt elkészíthető tésztaétel a mediterrán tengerparti nyarak emlékét idézi. Molnár Andor receptje…
Beszélgetünk
Nem feladat, hanem megtiszteltetés című cikk borítóképe

Nem feladat, hanem megtiszteltetés

2021. 01. 23. | Szabó Edit
Beszélgetés Kindl Róberttel
Nyugdíjba vonul Bacsó András borász, aki a megalakulása óta a Tokaj-Oremus birtokigazgatója. A spanyol tulajdonban lévő tolcsvai borászatot mostantól Kindl Róbert vezeti. A szakembert múltjáról, terveiről kérdeztük…