Eszünk

Szarvas megér egy kitérőt!
2022. 11. 11. | Szabó Edit
Gasztronauták, figyelem! Ketyeg a gasztrobomba Szarvason! Az idén nyáron nyitott Újváros Bisztró kívül-belül csuda, és kényeztetésünkről a legkiválóbb szakemberek gondoskodnak. A helyet Szabó Edit látogatta meg…
Eszünk

Esős hétvége Villányban
2022. 11. 07. | Barossné Koós Andrea
A Villányi borvidék kiváló lehetőségeket tartogat az ízek szerelmeseinek. Munkatársunk, Barossné Koós Andrea családjával a Sauska 48-ba és a Palkonyhába tért be...
Eszünk
Eszünk

Nyári képeslapok
2022. 09. 12. | Vargha Márk
Tarcal, Sümeg, Sarud, Sárospatak és a Karsztvidék nyári képeit villantjuk most fel egy-egy boros vagy gasztronómiai élmény erejéig. A helyszíneken Vargha Márk járt…
Eszünk

6 ok, amiért ott kell lennünk a tatai SVÉT-en
2022. 09. 09. | Németh Judit
Szeptember 10-11-én Tatára költöznek a Stílusos Vidéki Éttermiség tagéttermei, hogy az Öreg-tó partján randevúzzanak a közönséggel. Németh Judit összegyűjtött 6 jó okot, amiért biztosan ott kell lennünk…
Eszünk

Így marad a saláta sokáig friss!
2022. 09. 02. | Borsmenta
Megvolt a nagy bevásárlás, ám a főzés elmaradt. A hús megy a fagyasztóba, de mi legyen a salátával? Íme a trükk, hogy miként tarthatjuk a zöldségeket sokáig frissen…
Eszünk

„Négykezes” fine dining Balatonfüreden
2022. 08. 25. | Németh Judit
A Balaton-part legfrissebb ötcsillagos szállodája, a LUA Resort májusban nyitotta meg kapuit. Különleges, „négykezes” vacsorájukon Pesti István Michelin-csillagos séf és a hely konyhafőnöke, Pintér Károly tálalta az ételeket…
Eszünk

Oliva, a stabil pont
2022. 07. 20. | Szabó Edit
Veszprém gyönyörű óvárosában egymást érik a nyári programok, de jó vendéglőt már nem olyan könnyű találni. Az Olivába évek óta visszajárunk, és most sem okozott csalódást…
Eszünk

Vendéglő a Szőlőhegyen
2022. 07. 16. | Szabó Edit
A Velencei-tó kapujában, a pázmándi Szőlőhegyen pár éve nyílt Bálint Borárium kiváló konyhával és környékbeli borokkal várja a vendégeket. Érdemes hozzájuk benézni, és nem csak rendezvények idején…
Eszünk

Borvacsora a Tiliában
2022. 07. 03. | Németh Judit
Megújult ételkínálattal és vadonatúj csapattal indítja a nyarat a badacsonyi Neptun Hotel étterme, a Tilia Borvendéglő. A helyi borok kíséretében tálalt fogásokat a Borsmenta is megkóstolta…
Eszünk
Eszünk
Eszünk
Eszünk

Bambulj, aranyom!
2022. 05. 06. | Upor László
Hamburger mindhalálig
Az alpesi lila boci helyett eljött az alföldi arany angus ideje. Májusra legalábbis. A minap a Bamba Marhában „legeltünk”…
Eszünk

Szerencsi melódiák
2022. 05. 04. | Upor László
(Ha ezt az Artúr látná!)
Bátran letehetjük múltunkat a jövő asztalára: él még a magyar virtus, lesz magyar csokoládéújjászületés! Sőt, már van.