Eszünk
Ensō – a felső kategóriás gasztrokocsma című cikk borítóképe

Ensō – a felső kategóriás gasztrokocsma

2022. 11. 16. | Gáspár Dávid
Hogy mik vannak a budapesti 8. kerületben! Az Ensō egy Baross utcai bérház belső udvarából nyílik, véletlenül odatalálni lehetetlen, mégis jobb, ha mindjárt asztalt foglalunk. Gáspár Dávid elmondja, hogy miért…
Eszünk
Szarvas megér egy kitérőt! című cikk borítóképe

Szarvas megér egy kitérőt!

2022. 11. 11. | Szabó Edit
Gasztronauták, figyelem! Ketyeg a gasztrobomba Szarvason! Az idén nyáron nyitott Újváros Bisztró kívül-belül csuda, és kényeztetésünkről a legkiválóbb szakemberek gondoskodnak. A helyet Szabó Edit látogatta meg…
Eszünk
Esős hétvége Villányban című cikk borítóképe

Esős hétvége Villányban

2022. 11. 07. | Barossné Koós Andrea
A Villányi borvidék kiváló lehetőségeket tartogat az ízek szerelmeseinek. Munkatársunk, Barossné Koós Andrea családjával a Sauska 48-ba és a Palkonyhába tért be...
Eszünk
Régiós gasztroünnep Veszprémben című cikk borítóképe

Régiós gasztroünnep Veszprémben

2022. 09. 29. | Németh Judit
Eszünk
Nyári képeslapok című cikk borítóképe

Nyári képeslapok

2022. 09. 12. | Vargha Márk
Tarcal, Sümeg, Sarud, Sárospatak és a Karsztvidék nyári képeit villantjuk most fel egy-egy boros vagy gasztronómiai élmény erejéig. A helyszíneken Vargha Márk járt…
Eszünk
6 ok, amiért ott kell lennünk a tatai SVÉT-en című cikk borítóképe

6 ok, amiért ott kell lennünk a tatai SVÉT-en

2022. 09. 09. | Németh Judit
Szeptember 10-11-én Tatára költöznek a Stílusos Vidéki Éttermiség tagéttermei, hogy az Öreg-tó partján randevúzzanak a közönséggel. Németh Judit összegyűjtött 6 jó okot, amiért biztosan ott kell lennünk…
Eszünk
Így marad a saláta sokáig friss! című cikk borítóképe

Így marad a saláta sokáig friss!

2022. 09. 02. | Borsmenta
Megvolt a nagy bevásárlás, ám a főzés elmaradt. A hús megy a fagyasztóba, de mi legyen a salátával? Íme a trükk, hogy miként tarthatjuk a zöldségeket sokáig frissen…
Eszünk
„Négykezes” fine dining Balatonfüreden című cikk borítóképe

„Négykezes” fine dining Balatonfüreden

2022. 08. 25. | Németh Judit
A Balaton-part legfrissebb ötcsillagos szállodája, a LUA Resort májusban nyitotta meg kapuit. Különleges, „négykezes” vacsorájukon Pesti István Michelin-csillagos séf és a hely konyhafőnöke, Pintér Károly tálalta az ételeket…
Eszünk
Oliva, a stabil pont című cikk borítóképe

Oliva, a stabil pont

2022. 07. 20. | Szabó Edit
Veszprém gyönyörű óvárosában egymást érik a nyári programok, de jó vendéglőt már nem olyan könnyű találni. Az Olivába évek óta visszajárunk, és most sem okozott csalódást…
Eszünk
Vendéglő a Szőlőhegyen című cikk borítóképe

Vendéglő a Szőlőhegyen

2022. 07. 16. | Szabó Edit
A Velencei-tó kapujában, a pázmándi Szőlőhegyen pár éve nyílt Bálint Borárium kiváló konyhával és környékbeli borokkal várja a vendégeket. Érdemes hozzájuk benézni, és nem csak rendezvények idején…
Eszünk
Borvacsora a Tiliában című cikk borítóképe

Borvacsora a Tiliában

2022. 07. 03. | Németh Judit
Megújult ételkínálattal és vadonatúj csapattal indítja a nyarat a badacsonyi Neptun Hotel étterme, a Tilia Borvendéglő. A helyi borok kíséretében tálalt fogásokat a Borsmenta is megkóstolta…
Eszünk
Megkóstoltuk az erdőt című cikk borítóképe

Megkóstoltuk az erdőt

2022. 06. 25. | Szabó Edit
Eszünk
Az erdő csodái című cikk borítóképe

Az erdő csodái

2022. 06. 21. | Szabó Edit
Eszünk
A Gusto13 állja a próbát című cikk borítóképe

A Gusto13 állja a próbát

2022. 05. 21. | Németh Judit
Eszünk
Bambulj, aranyom! című cikk borítóképe

Bambulj, aranyom!

2022. 05. 06. | Upor László
Hamburger mindhalálig
Az alpesi lila boci helyett eljött az alföldi arany angus ideje. Májusra legalábbis. A minap a Bamba Marhában „legeltünk”…