Főzünk

Farsangi káposzta római tálban
2019. 03. 21. | Klich Zsuzsa
Nincs titok, Váncsa István receptjét gondoltuk egy kicsit tovább, mi ugyanis római tálban készítettük el ezt a laktató egytálételt…
Főzünk

Csirkecomb sajtos bundában
2019. 03. 15. | Szabó Edit
Vendégek jönnek, és nincs egy megbízható recepted? Próbáld ki ezt a sajtos bundában sült csirkecombot! Az egész elkészül másfél óra alatt, és amíg sül a csirke, a köretre és a salátára is jut időd…
Főzünk

Szalagos farsangi fánk
2019. 03. 04. | Klich Zsuzsa
Van, aki soha nem áll neki, pedig a farsangi fánk elkészítése nem ördöngösség, ha ügyelünk néhány fontos szabályra…
Főzünk

Póréhagymaleves egyszerűen
2019. 02. 25. | Szabó Edit
Ha csak 20 perced van, de szeretnél egy ízletes, forró levest, ez a te recepted. Egyszerű, gyors, üde – és elronthatatlan…
Főzünk

Aratóleves
2019. 02. 18. | Klich Zsuzsa
Gazdag, ízletes és olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál. Az aratóleves valójában laktató egytálétel, ami kifejezetten jót tesz a téli, energiahiányos időszakban…
Főzünk

Szűzpecsenye kelben sütve
2019. 02. 12. | Klich Zsuzsa
Ünnepi fogás, nagyon szép a tányéron, és az illata is ellenállhatatlan. Húsimádóknak kötelező!
Főzünk

Töltött káposzta cserépedényben
2019. 02. 08. | Szabó Edit
Bizonyos életkor fölött szinte mindenkinél eljön az a pillanat, amikor elhatározza, hogy megfőzi élete első töltött káposztáját. Elmondjuk, mi hogyan készítjük...
Főzünk

Tarol a tiramisu
2019. 02. 01. | Szabó Edit
Így gondozd az olaszodat!
Íme a jól ismert olasz desszert, aminek párja nincs a kerek világon. A receptet egyenesen Sophia Lorentől tanultuk, és ez nem vicc…
Főzünk

Padlizsános-gombás lasagne
2019. 01. 21. | Szabó Edit
A lasagne az egyik legfinomabb olasz tésztaétel. Számos változata ismert, mi most egy hús nélküli variációt mutatunk be. Elkészítése egyszerű, de időigényes, viszont megéri a fáradtságot…
Főzünk

Lazac brokkolibundában
2018. 12. 31. | Pleszkán Écska
Pleszkán Écska receptje szerint
A fiatal énekesnő, Pleszkán Écska igencsak otthonosan mozog a konyhában. Tőle kaptuk ezt az izgalmas receptet. Aki szereti a lazacot, próbálja ki, nem fog csalódni…
Főzünk

Konyakos oldalas Váncsa István módra
2018. 12. 30. | Klich Zsuzsa
A szépirodalom és a mennyei ízek csodás frigye. Aki ezt a sült oldalast megkóstolta, egész életében emlegetni fogja – hacsak el nem készíti…
Főzünk

Szilveszteri malacpogácsa juhtúróval
2018. 12. 29. | Klich Zsuzsa
Valami eredeti, de könnyen összeállítható borkorcsolyára vágysz? Íme egy ötlet Klich Zsuzsától. Ha nincs jeles nap, szaggasd egyszerűen kerekre, de egy kevés extra munkával igazi szilveszteri falattá varázsolhatod…
Főzünk

Csokis muffin mandarinlekvárral
2018. 12. 27. | Klich Zsuzsa
Tanuljuk meg újra értékelni a muffint! Ez a lekváros-csokis változat nagyon finom, és a saját készítésű mandarinlekvárunkkal még ízletesebb…
Főzünk

Mandarinlekvár karácsonyra
2018. 12. 23. | Klich Zsuzsa
A mandarinlekvár az egyik legfinomabb téli csemege, de nagyszerű karácsonyi ajándék is – főleg ha mi magunk festjük hozzá a személyre szóló üveget. Sütemények vagy vajas kenyér mellé isteni, már az illata is ellenállhatatlan…
Főzünk

Baracklekváros linzerkarika
2018. 12. 20. | Klich Zsuzsa
A lekváros linzerkarika a teasütemények királynője. Megmutatjuk, hogyan készül. Nem kell tőle félni, gyerekjáték!