Főzünk
Kenyértésztában sült sonka című cikk borítóképe

Kenyértésztában sült sonka

2019. 04. 22. | Klich Zsuzsa
Gyönyörű húsvéti vendégváró étel, ennek biztosan örülni fognak a locsolók. Bár kicsit hosszadalmas elkészíteni, évente egyszer érdemes vállalkozni rá.
Főzünk
Meleg saláta hagymával és szalonnával című cikk borítóképe

Meleg saláta hagymával és szalonnával

2019. 04. 15. | Klich Zsuzsa
Saláta szalonnával, ráadásul melegen? Miért ne? Ez a recept igazán menő, érdemes kipróbálni…
Főzünk
Fahéjas pite című cikk borítóképe

Fahéjas pite

2019. 04. 11. | Klich Zsuzsa
A fahéj és a krémsajt csodálatos találkozása a konyhaasztalon. Ez a pite azért fantasztikus, mert amíg sül, fahéjillat lengi be az egész lakást. Az íze pedig utolérhetetlen…
Főzünk
Medvehagyma-krémleves című cikk borítóképe

Medvehagyma-krémleves

2019. 04. 08. | Klich Zsuzsa
A medvehagyma a tavasz csodás ajándéka, szedegetni, elkészíteni és kóstolgatni egyaránt élvezetes. Mi most egy isteni krémlevest főztünk belőle, íme a recept…
Főzünk
Cukkinispagetti című cikk borítóképe

Cukkinispagetti

2019. 04. 03. | Szabó Ágnes
Szabó Ágnes újra a konyhában! Ezúttal nem édességeket, hanem egészséges ételeket mutat nekünk. Lássuk, mi fán terem a cukkinispagetti…
Főzünk
Krémes, selymes sajtleves című cikk borítóképe

Krémes, selymes sajtleves

2019. 03. 26. | Klich Zsuzsa
Ezt a levest a textúrák találkozása teszi különlegessé. Válasszuk a kedvenc sajtjainkat, és kísérletezzünk bátran!
Főzünk
Farsangi káposzta római tálban című cikk borítóképe

Farsangi káposzta római tálban

2019. 03. 21. | Klich Zsuzsa
Nincs titok, Váncsa István receptjét gondoltuk egy kicsit tovább, mi ugyanis római tálban készítettük el ezt a laktató egytálételt…
Főzünk
Csirkecomb sajtos bundában című cikk borítóképe

Csirkecomb sajtos bundában

2019. 03. 15. | Szabó Edit
Vendégek jönnek, és nincs egy megbízható recepted? Próbáld ki ezt a sajtos bundában sült csirkecombot! Az egész elkészül másfél óra alatt, és amíg sül a csirke, a köretre és a salátára is jut időd…
Főzünk
Szalagos farsangi fánk című cikk borítóképe

Szalagos farsangi fánk

2019. 03. 04. | Klich Zsuzsa
Van, aki soha nem áll neki, pedig a farsangi fánk elkészítése nem ördöngösség, ha ügyelünk néhány fontos szabályra…
Főzünk
Póréhagymaleves egyszerűen című cikk borítóképe

Póréhagymaleves egyszerűen

2019. 02. 25. | Szabó Edit
Ha csak 20 perced van, de szeretnél egy ízletes, forró levest, ez a te recepted. Egyszerű, gyors, üde – és elronthatatlan…
Főzünk
Aratóleves című cikk borítóképe

Aratóleves

2019. 02. 18. | Klich Zsuzsa
Gazdag, ízletes és olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál. Az aratóleves valójában laktató egytálétel, ami kifejezetten jót tesz a téli, energiahiányos időszakban…
Főzünk
Szűzpecsenye kelben sütve című cikk borítóképe

Szűzpecsenye kelben sütve

2019. 02. 12. | Klich Zsuzsa
Ünnepi fogás, nagyon szép a tányéron, és az illata is ellenállhatatlan. Húsimádóknak kötelező!
Főzünk
Töltött káposzta cserépedényben című cikk borítóképe

Töltött káposzta cserépedényben

2019. 02. 08. | Szabó Edit
Bizonyos életkor fölött szinte mindenkinél eljön az a pillanat, amikor elhatározza, hogy megfőzi élete első töltött káposztáját. Elmondjuk, mi hogyan készítjük...
Főzünk
Tarol a tiramisu című cikk borítóképe

Tarol a tiramisu

2019. 02. 01. | Szabó Edit
Így gondozd az olaszodat!
Íme a jól ismert olasz desszert, aminek párja nincs a kerek világon. A receptet egyenesen Sophia Lorentől tanultuk, és ez nem vicc…
Főzünk
Padlizsános-gombás lasagne című cikk borítóképe

Padlizsános-gombás lasagne

2019. 01. 21. | Szabó Edit
A lasagne az egyik legfinomabb olasz tésztaétel. Számos változata ismert, mi most egy hús nélküli variációt mutatunk be. Elkészítése egyszerű, de időigényes, viszont megéri a fáradtságot…